Hayirli olsun inşallah görünür bizde 5+1 de görmüştükBenim cumartesi 5+1 oluyor ve aşırı merak ediyorum kese görebilecek miyim acaba dış gebelik mi aklımda bir sürü soru işareti var. Betalarin artışı guzeldi 3 gün baktırdım. Ne çok zormuş beklemek :)
Kızlar merhaba.Ben 6+5 haftalık gebeyim kalp atışınıda gördüm ama bugun kahverengi akıntım oldu.Korktum yaşayan var mı
Ultrason resmi varmı burda görünmüyorKızlar kontrolden şimdi çıktım 7+4 teyiz her şey normal çok şükür cinsiyet hakkında yorum yapar mısınız
Bnm de salı gün kanama oldu biraz.hemn dr.a gittik progestan fitil ve iğne başladık.sali gün ilk iğneyi vurunca kahve akıntı gelmeye başladı.progestan fitil günde 1 geceleri.igne de 3gunde 1. Buarada bizde 6+5 deyiz.Kızlar merhaba.Ben 6+5 haftalık gebeyim kalp atışınıda gördüm ama bugun kahverengi akıntım oldu.Korktum yaşayan var mı
Ultrason resmi varmı burda görünmüyor
Bana elenatal 2 verdi dr. Mideme dokunur diye düşünmüştüm ama şimdilik yok bir şey memnun gibiyim. Size de doktorunuz versin mutlakaBende vitamin araştırıyorum suan sadece folik asit alıyorum dra görünmedim henüz
Çok anlamıyorum sağlıkla gelsin ama kız diyodum tahmin
Kaybın için tekrardan çok üzgünümBenim daha önceden 21. Haftada kaybım var. İkizlere hamileydim erken doğum yaptım yaşamadı bebeklerim. Servikal yetmezlik varmış ondan dolayı bir anda açılmam olmuştu. Bu sebeple bu hamileliğimde eşim de bende çok korkuyoruz. Ben tüp bebek ile hamile kaldım , zaten transfer günümden beri yatıyorum evde. Hiç bir şey yapmıyorum sadece evin içinde arada bir yürüyüş yapıyordum. Dün kanamam oldu doktor 3 gün falan tuvalet harici kalkma dedi bu 3 gün de full yatacağım. Tüp bebek olduğu için benim kullandığım hormon ilaçları ve progestan fitil ve iğne var. Takviye olarak vinalac folik asit kullanıyorum. Magnezyum kullanıyorum, c vitamini içiyorum hafta 4 gün. Birde hafiften idrar yolu enfeksiyonu olduğu için doktor ilaç vermeyeyim gynobiotic kullan dedi. Onu aldım 5 gün onu içeceğim. ben şimdi tüp bebek doktorumla ilerliyorum 1 haziranda gebelik takibi yapacak olan perinatoloji uzmanına gideceğim ve onunla devam edeceğiz. 8-10. Haftada fetal DNA testi yaptırıp 12. Haftada da serklaj olacağım.
Bu şekilde
Sen neler kullanıyorsun, nasıl gidiyor
Bana elenatal 2 verdi dr. Mideme dokunur diye düşünmüştüm ama şimdilik yok bir şey memnun gibiyim. Size de doktorunuz versin mutlaka
Ben öğrenir öğrenmez gitmeyecektim 6. Haftada gidecektim arkadaşımın yoğun baskılarına ne yazık ki engel olamadım ve gittim sıra aldım hatta ertesi günü doktora gideceğim zaman iptal edecektim fakat 2 hafta sonrasında en erken randevu alacağım görünce mecburen gittim bana kalsaydı 6 haftada giderdim hem keseyi görürdüm hem de kalp atışını görürdüm ama işte bu şekilde erken gidildiği zamanda hem sağlık açısından riske girmemiş oluyor sağlıklı bir gebelik mi değil mi onu öğrenmiş oluyorsun onun dışında bana kalsa benim 6 haftalık iken giderdim tabi bu 4 hamileliğim onun vermiş olduğu rahatlıktan da olabilir inş bu bebeğim de sağ salim kucağıma alırsam üçüncü bebişim olacakSelam kızlar. Ben de bugun idrar testi yaptım hayalet çizgi çıktı. Çok heyecanlandım ocak-şubat farketmez. Kan testinden hemen sonra doktor kontrolüne mi gittiniz
Hayırlı olsun ben adetim bir kaç gün geçince test yapmıştım baya köyü çıkmıştı ertesi gün kan verdim sağlık ocağında sornada kadın doğuma gitttim kese hemen görünmedi bir kere daha kan verdim artışı görmek için sonra keseyi gördükSelam kızlar. Ben de bugun idrar testi yaptım hayalet çizgi çıktı. Çok heyecanlandım ocak-şubat farketmez. Kan testinden hemen sonra doktor kontrolüne mi gittiniz
Öyle bir sorumluluk almazlar diye düşünüyorum. Ben yaptırırsam tekrar yerli firmaya yaptırırımYerli firmalar yanlış sonuç çıkartıyor diye okudum bir yerde o yüzden bi tereddüt ediyorum onlarda
Ben öğrenir öğrenmez gitmeyecektim 6. Haftada gidecektim arkadaşımın yoğun baskılarına ne yazık ki engel olamadım ve gittim sıra aldım hatta ertesi günü doktora gideceğim zaman iptal edecektim fakat 2 hafta sonrasında en erken randevu alacağım görünce mecburen gittim bana kalsaydı 6 haftada giderdim hem keseyi görürdüm hem de kalp atışını görürdüm ama işte bu şekilde erken gidildiği zamanda hem sağlık açısından riske girmemiş oluyor sağlıklı bir gebelik mi değil mi onu öğrenmiş oluyorsun onun dışında bana kalsa benim 6 haftalık iken giderdim tabi bu 4 hamileliğim onun vermiş olduğu rahatlıktan da olabilir inş bu bebeğim de sağ salim kucağıma alırsam üçüncü bebişim olacak
Hayırlı olsun ben adetim bir kaç gün geçince test yapmıştım baya köyü çıkmıştı ertesi gün kan verdim sağlık ocağında sornada kadın doğuma gitttim kese hemen görünmedi bir kere daha kan verdim artışı görmek için sonra keseyi gördük
Beta HCG aç tok farketmiyor regl geçtiğinde kan verirseniz daha iyi olur benceBakalım benim de çok çok silik çıktı. Henüz belli belirsiz. Nasip. Kan testi aç karnı mı vermemiz lazım kızlar. Ben de haftaya verip kesinleştiricem
Siz yine de aç gidin. Baska değerlere de bakıyorlar. Hamileliğimin başından beri benden rahat 40 tüp kan almışlardır. Hatta daha fazladır eminim.Bakalım benim de çok çok silik çıktı. Henüz belli belirsiz. Nasip. Kan testi aç karnı mı vermemiz lazım kızlar. Ben de haftaya verip kesinleştiricem
Kese yuvarlak kız olabilir
ya doğru diyorsunuz aslında birde fiyat olarak daha uygundur muhtemelen. Ben İzmirde yaşıyorum burada Gentan var. Bir de ona fiyat sorayım bakayım ne diyeceklerÖyle bir sorumluluk almazlar diye düşünüyorum. Ben yaptırırsam tekrar yerli firmaya yaptırırım