- 27 Ağustos 2022
- 4.141
- 7.083
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 15 mayıs 63 16 mayıs akşamı 130 19 mayıs akşamı 420 çıktı hastanede bulunduğum vakitler yaptırmaya çalıştığım için iki günde bir olmadı ama sizinki gayet iyi maşallah kötü düşünmeyin, bende pazartesi gideceğim bi daha beta baktırmadımBen beta takibi yaptım kendimce 14 Mayıs 52 16 sında 160 18 inde 580 çıktı sence nasıl doktor önümüzdeki pazartesi ye kese için çağırdı benim iki düşüğüm oldu bundan önce korkuyorum çok inşallah kalp artışında duyarım hiç duymadım sen yaptın mı beta takibi senin nasıl
Ya aslında radyasyon konusunda çok haklısın. Bende canım sıkıldığı için hiç elimden düşmüyor telefonKaybın için tekrardan çok üzgünüm başın sağolsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın benim de sürekli kanamam olduğu için yatıyorum. Evin içinde pek yürümüyorum da açıkçası. Biraz hareket edince ağrım oluyor. Progestan alıyorum ben de vajinal yoldan. Bir de dr elenatal 2 verdi vitamin ve folik için. Tüm gün yatıyorum kısacası. Radyasyon yaydığı için telefonu da elime pek almamaya çalışıyorum. Patlamama ramak kaldı
Merhaba arkadaşim,insallah kiz olur nasip bakalım.benim de olursa ilk çocuk olacak sizin diğer çocuk kaç yaşinda hemen hemen aynı günlerde doğum olacak bende biraz duygular karişikMerhaba kizlar beni de araniza alin
Dun 29 beta ile hamile oldugumu ogrendim. Umarim saglikli ilerler. Dogum 29 Ocak olarak gozukuyor.
Yarin ikinci beta icin kan verecegim ve Ayin 30'unda doktor randevum var.
Betanin dusuk olmasi biraz endiselendiriyor.
Dun beklenen adet tarihimdi. Iliski ile adet tarihi arasinda 12 gün var belki gec dollenmedir diyerek kendimi teselli ediyorum. Bir onceki bebegimi ogrendigimde 5 gun gecikmem vardi ve beta yanlis hatirlamiyorsam 1600 lerdeydi ona kiyasla dusuk geldi şuanki.
Kaçıncı çocuk:2
Sat: 24 Nisan
Kese görünme tarihi: -
Kalp atışı duyulma tarihi: -
Varsa cinsiyet tahmininiz: Keşke kız olsa
Beklenen doğum tarihi: 29.01.2025
Yaşadığınız şehir : Lüksemburg
Merhabalar kese 5+4 de gördüm yolk kesesi ile beraberGrubumuzun güzel hamişleri , aşağıda etiketlediğim arkadaşlar muhtemelen keseleri görüp kalp atışlarını da duymuşlardır diye düşünüyorum belki siz söylediniz ben kaçırdım ama tabloda eksik olan bilgilerinizi , kalp atışı haftası ve kese haftasını bildirirseniz tabloyu güncelleyeyim
@Kaya burcu
@Denizzz000
@kainat11
@GAden
@ulughanim
@Ayyayya
@takintiliyim
M merve190622
@adaa00
@Nur61_
@fatmakhan
@Tugcelif4264
@Hayatbuldum
@Minnos28
@dnz34
@Melekcanann
@emelaynur
@34brc34
@Nefesimmmsin
@bbb0912
@laviniaa111
@gizemlibankaci
Doktorunun anlaşmalı olduğu firma yokmu istersen onada danışya doğru diyorsunuz aslında birde fiyat olarak daha uygundur muhtemelen. Ben İzmirde yaşıyorum burada Gentan var. Bir de ona fiyat sorayım bakayım ne diyecekler
Dün gittim doktora iğne yaptı bide progestan dedi verdi kullanıyordum öyle yoğun değil ama korkuyorum yoğunlaşacak diye bebeğimi kaybetmek istemiyorum Allahım sen bize yardım etDoktora git yada doktoruna ulaşabiliyorsan ara canım panik yapma çok sakin ol
Betalarınız nasıldı acaba benimlede paylaşır mısınız bende çok korkuyorum iki düşüktenBenim cumartesi 5+1 oluyor ve aşırı merak ediyorum kese görebilecek miyim acaba dış gebelik mi aklımda bir sürü soru işareti var. Betalarin artışı guzeldi 3 gün baktırdım. Ne çok zormuş beklemek :)
Ben beta takibi yaptım kendimce 14 Mayıs 52 16 sında 160 18 inde 580 çıktı sence nasıl doktor önümüzdeki pazartesi ye kese için çağırdı benim iki düşüğüm oldu bundan önce korkuyorum çok inşallah kalp artışında duyarım hiç duymadım sen yaptın mı beta takibi senin nasıl
Aynen bende pazartesi gidiyorum inşallah güzel haberlerle dönerizBende 15 mayıs 63 16 mayıs akşamı 130 19 mayıs akşamı 420 çıktı hastanede bulunduğum vakitler yaptırmaya çalıştığım için iki günde bir olmadı ama sizinki gayet iyi maşallah kötü düşünmeyin, bende pazartesi gideceğim bi daha beta baktırmadım
Ya arkadaşlar bişey sorcam buranın bi aplikasyonu var mı ben web sitesinden giriyorum sürekli mesela yada gerçekten bi grup yapalım whatsaap veya Telegram olsun hepimiz konusabilelim hamişler olarak
Bu tarz gruplar kurmak ban sebebi diye biliyorum site engel atıyor bunu yapan ve katılanlaraYa arkadaşlar bişey sorcam buranın bi aplikasyonu var mı ben web sitesinden giriyorum sürekli mesela yada gerçekten bi grup yapalım whatsaap veya Telegram olsun hepimiz konusabilelim hamişler olarak