Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Bende 15 mayıs 63 16 mayıs akşamı 130 19 mayıs akşamı 420 çıktı hastanede bulunduğum vakitler yaptırmaya çalıştığım için iki günde bir olmadı ama sizinki gayet iyi maşallah kötü düşünmeyin, bende pazartesi gideceğim bi daha beta baktırmadım

Ya aslında radyasyon konusunda çok haklısın. Bende canım sıkıldığı için hiç elimden düşmüyor telefon

Merhaba kizlar beni de araniza alin
Dun 29 beta ile hamile oldugumu ogrendim. Umarim saglikli ilerler. Dogum 29 Ocak olarak gozukuyor.

Yarin ikinci beta icin kan verecegim ve Ayin 30'unda doktor randevum var.

Betanin dusuk olmasi biraz endiselendiriyor.
Dun beklenen adet tarihimdi. Iliski ile adet tarihi arasinda 12 gün var belki gec dollenmedir diyerek kendimi teselli ediyorum. Bir onceki bebegimi ogrendigimde 5 gun gecikmem vardi ve beta yanlis hatirlamiyorsam 1600 lerdeydi ona kiyasla dusuk geldi şuanki.

Kaçıncı çocuk:2
Sat: 24 Nisan
Kese görünme tarihi: -
Kalp atışı duyulma tarihi: -
Varsa cinsiyet tahmininiz: Keşke kız olsa
Beklenen doğum tarihi: 29.01.2025
Yaşadığınız şehir : Lüksemburg

Merhaba arkadaşim,insallah kiz olur nasip bakalım.benim de olursa ilk çocuk olacak sizin diğer çocuk kaç yaşinda hemen hemen aynı günlerde doğum olacak bende biraz duygular karişik

Merhabalar kese 5+4 de gördüm yolk kesesi ile beraber
Kalp atışını da Salı günü duydum 7+1

Ya arkadaşlar bişey sorcam buranın bi aplikasyonu var mı ben web sitesinden giriyorum sürekli mesela yada gerçekten bi grup yapalım whatsaap veya Telegram olsun hepimiz konusabilelim hamişler olarak

Betalarınız nasıldı acaba benimlede paylaşır mısınız bende çok korkuyorum iki düşükten

Aynen bende pazartesi gidiyorum inşallah güzel haberlerle döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…