- 12 Mayıs 2024
- 171
- 161
- 31
Acilden giriş yaptığım gibi doktorlar ilk bu konuda uyardı. Alttan muayene yapılacak bilginiz olsun diye. Kabul ediyosan bakacağıza getirdi direktAcile gitsek alttan muayene ederler mi açılma var mı diye ?
Ondan da korkuyorum aslında
Ciddi misiniz yaAcilden giriş yaptığım gibi doktorlar ilk bu konuda uyardı. Alttan muayene yapılacak bilginiz olsun diye. Kabul ediyosan bakacağıza getirdi direkt
İyi bi doktor denk gelirse çok korkulacak bir şey yokmuş aslında. Bana 4 farklı doktor baktı da 24 saat içinde, biraz deneyimlendimCiddi misiniz yaben korkuyorum ya o zaman nasıl gidicem
Burada iki hastane var ilk bebeğimi 12. Haftada kaybettiğimde insaflı bir doktora bile denk gelmedim . Ne zorluklar çektim . Mecburiyetten sesimi de çıkaramadım. O yüzden alttan muayeneden çok korkuyorumİyi bi doktor denk gelirse çok korkulacak bir şey yokmuş aslında. Bana 4 farklı doktor baktı da 24 saat içinde, biraz deneyimlendimdoktorun yaklaşımı çok önemliymiş.
İnşallah geçer. Cidden kendimizi yormamamız gereken dönemlerdeyiz artıkBurada iki hastane var ilk bebeğimi 12. Haftada kaybettiğimde insaflı bir doktora bile denk gelmedim . Ne zorluklar çektim . Mecburiyetten sesimi de çıkaramadım. O yüzden alttan muayeneden çok korkuyorum
Şimdi eve geldim yattım uzandım inşallah geçer de gerek kalmaz
Alttan muayene ediyolar rahım ağzıda en iyi alttan muayene ile ölçülüyorAcile gitsek alttan muayene ederler mi açılma var mı diye ?
Ondan da korkuyorum aslında
Nasıl geçti mi biraz ağrıların eve gelince ?Burada iki hastane var ilk bebeğimi 12. Haftada kaybettiğimde insaflı bir doktora bile denk gelmedim . Ne zorluklar çektim . Mecburiyetten sesimi de çıkaramadım. O yüzden alttan muayeneden çok korkuyorum
Canım nasıl oldun inşallah geçmiştir geçmediyse daha bekleme uzun sürüyorsa gözükmen en iyisi olurBurada iki hastane var ilk bebeğimi 12. Haftada kaybettiğimde insaflı bir doktora bile denk gelmedim . Ne zorluklar çektim . Mecburiyetten sesimi de çıkaramadım. O yüzden alttan muayeneden çok korkuyorum
Teşekkür ederim canım bu ihtimali düşünmemiştim hiç yüksek olasılıkla bu yüzden oluyor bencede. Bu akşam önlemimi alıp yatayımGünaydınaynı durum bende de vardı. Kaloriferleri yakmaya başlayınca oldu. Hava kuruduğu için. Ben bebişe aldığım buhar makinesini kullanıyorum odada bi kaç gündür düzeldi. Buhar makinesi almadıysanız kaloriferin üzerine ıslak havlu veya bi kase su koyun. Hava nemlenince geçiyor. Umarım size de iyi gelir
Bende aynı şeyi düşünüp duruyorum ilk gebeliğimde böyle vajina kemiklerim ağrımamıştı hiç acaba 2. Gebelik olmasıyla mı alakalı bu durumBende bu sorunlar 2 haftadan beri var cnm artı birde vajina kemikleri öyle böyle bir ağrı değil
Sanki doğum olacakmış gibime geliyor çünkü oturuduksan sonra kalkarken yataktan dönerken dolmuşta inerken adım atarken çok çok zorluyor beni Dr normal olduğunu söyledi ama sanki diğer hamilelik böyle zor geçmemişti bence ya çok farklı geçiyor artık şey düşünüyorum sanki zamanindan önce doguracagim, erken doğum olacakmış gibi hissediyorum çünkü ağrılar bana onu hissettiriyor
Tam kapatmyr benmkide ölçü falan solemdi ama norml doğum yapamzsn dedi canm .Maşallah canımsenin plasenta previa çeşidi nedir benim marjinalisti yani bi ucu değiyor gibiydi rahim ağzına son zamanlarda plasenta ile rahim arasında yaklaşık 2 cm uzaklık oluştu.
Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda sğalıkla kavuşalım bebişlerimizeTam kapatmyr benmkide ölçü falan solemdi ama norml doğum yapamzsn dedi canm .
Geçmiş olsun kuzumEve gelip uzandım kızlar hemen uyuyakalmışım . Şimdi uyandım . Gündüze göre tamamen kesilmese de çok çok azaldı ağrım . İnşallah tamamen geçer de gitmeme gerek kalmazteşekkür ederim hepinize de
cinnabon H hayatsuaa M miniklerinogretmeni93