Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
İyi bi doktor denk gelirse çok korkulacak bir şey yokmuş aslında. Bana 4 farklı doktor baktı da 24 saat içinde, biraz deneyimlendim doktorun yaklaşımı çok önemliymiş.
Burada iki hastane var ilk bebeğimi 12. Haftada kaybettiğimde insaflı bir doktora bile denk gelmedim . Ne zorluklar çektim . Mecburiyetten sesimi de çıkaramadım. O yüzden alttan muayeneden çok korkuyorum
Şimdi eve geldim yattım uzandım inşallah geçer de gerek kalmaz

İnşallah geçer. Cidden kendimizi yormamamız gereken dönemlerdeyiz artık

Nasıl geçti mi biraz ağrıların eve gelince ?

Canım nasıl oldun inşallah geçmiştir geçmediyse daha bekleme uzun sürüyorsa gözükmen en iyisi olur

Teşekkür ederim canım bu ihtimali düşünmemiştim hiç yüksek olasılıkla bu yüzden oluyor bencede. Bu akşam önlemimi alıp yatayım
Bende aynı şeyi düşünüp duruyorum ilk gebeliğimde böyle vajina kemiklerim ağrımamıştı hiç acaba 2. Gebelik olmasıyla mı alakalı bu durum bazen oturduğum yada yattığım yerden kalkmak zulüm oluyor sırf o vajina kemikleri ağrısından vallahi

Maşallah canım senin plasenta previa çeşidi nedir benim marjinalisti yani bi ucu değiyor gibiydi rahim ağzına son zamanlarda plasenta ile rahim arasında yaklaşık 2 cm uzaklık oluştu.
Tam kapatmyr benmkide ölçü falan solemdi ama norml doğum yapamzsn dedi canm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…