350-400 usd arası. 2 yere sordum birisi Amerika’ya birisi İsviçre’ye gönderiyor. Tam firma isimlerini hatırlamıyorum.İnşallah tertemiz çıkar hiç bir sorun çıkmaz. Geçen yıl şubatta 5500tlye yapmışlardı şimdi ne kadar bizde düşünüyoruz hiç sormadık sen sordun mı canım ne kadar diye
Aynen benim 2000 küsürdü keseyi göremedi çok erken dediDaha çok erken doktor için. Artışın güzel bir de yarın kan tahlili ver. Haftaya cuma ya da diğer hafta gitmelisin bence doktora
Yanılmıyorsam doktor Ankara’da bir firmaya yaptırmıştı kargo dahil beş gün içinde sonuç çıkmıştı350-400 usd arası. 2 yere sordum birisi Amerika’ya birisi İsviçre’ye gönderiyor. Tam firma isimlerini hatırlamıyorum.
Bende iki hafta önce leke geldi sonraki hafta bebek göründü şimdi karın ağrısından sonra bembeyaz leke gelmiş afedersün iç çamaşırımdan kıyafetime geçecek kuvette düşük diye korktum karnım ağrıyıncaBenim uzun süredir öyle agrı var ve lekelenmeli normal sanırım
Yerli firmalar yanlış sonuç çıkartıyor diye okudum bir yerde o yüzden bi tereddüt ediyorum onlardaYanılmıyorsam doktor Ankara’da bir firmaya yaptırmıştı kargo dahil beş gün içinde sonuç çıkmıştı
Yok canım korkma. Allah korusun düşük olsa kanaman da olur. Aklına öyle kötü şeyler getirmeBende iki hafta önce leke geldi sonraki hafta bebek göründü şimdi karın ağrısından sonra bembeyaz leke gelmiş afedersün iç çamaşırımdan kıyafetime geçecek kuvette düşük diye korktum karnım ağrıyınca
Daha çok erken doktor için. Artışın güzel bir de yarın kan tahlili ver. Haftaya cuma ya da diğer hafta gitmelisin bence doktora
Bir kere daha ver kan en az üç defa takibi yapılıyor
Bende iki hafta önce leke geldi sonraki hafta bebek göründü şimdi karın ağrısından sonra bembeyaz leke gelmiş afedersün iç çamaşırımdan kıyafetime geçecek kuvette düşük diye korktum karnım ağrıyınca
Çok şiddetli karın ağrın var mı bir de sanırım düşükte fazlaca kanama oluyor yerleşme kanı oluyormuş 8. Haftaya kadar için rahat etmezse randevu al istersenKızlar merhaba.Ben 6+5 haftalık gebeyim kalp atışınıda gördüm ama bugun kahverengi akıntım oldu.Korktum yaşayan var mı
Şiddetli ağrım yok çok fazla da değil kahverengi akıntı şeklinde ama çok enişelendimÇok şiddetli karın ağrın var mı bir de sanırım düşükte fazlaca kanama oluyor yerleşme kanı oluyormuş 8. Haftaya kadar için rahat etmezse randevu al istersen
Amin inşallah teşekkür ederimEkledim canım , hoş geldin grubumuzasağlıkla gelsin bebişin
Canım kahverengi akıntı olabiliyor hiç endişelenme. Kahverengi akıntıyı/ kanamayı doktorlar dikkate bile almıyorŞiddetli ağrım yok çok fazla da değil kahverengi akıntı şeklinde ama çok enişelendim
Ben beta takibi yaptım kendimce 14 Mayıs 52 16 sında 160 18 inde 580 çıktı sence nasıl doktor önümüzdeki pazartesi ye kese için çağırdı benim iki düşüğüm oldu bundan önce korkuyorum çok inşallah kalp artışında duyarım hiç duymadım sen yaptın mı beta takibi senin nasılBenimde sat 16 ne zaman gideceksiniz kese görmek için beta baktırmaya devam ediyor musunuz
Çok teşekkür ederim. Umarım öyledirCanım kahverengi akıntı olabiliyor hiç endişelenme. Kahverengi akıntıyı/ kanamayı doktorlar dikkate bile almıyorçok teşe
Ben de öyleydim hemen aklımıza kötüsü geliyor ama öyle düşünme artışın iyiyse bebeğini görürsün yakında inşallahBenim cumartesi 5+1 oluyor ve aşırı merak ediyorum kese görebilecek miyim acaba dış gebelik mi aklımda bir sürü soru işareti var. Betalarin artışı guzeldi 3 gün baktırdım. Ne çok zormuş beklemek :)
Betalarınız nasıldı acaba benimlede paylaşır mısınız bende çok korkuyorum iki düşükten sonraBenim cumartesi 5+1 oluyor ve aşırı merak ediyorum kese görebilecek miyim acaba dış gebelik mi aklımda bir sürü soru işareti var. Betalarin artışı guzeldi 3 gün baktırdım. Ne çok zormuş beklemek :)