Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Aynen cnm.ben 31+5te girdim,33+3te girdim.simdi 10 güne bı gidicem sanırım hep girxem nstye.
Dün gebe okulunda da aynısını dediler eğer yatıp dinlenmeyle fln geçmiyorsa düzenli aralıklarla giriyorsa gerçek doğum sancisidir vs die.

Evet benim de sık sık oluyor ama dediğin gibi düzenli değilse önemsemiyorlar normal kabul ediliyor. Benim ilk olduğunda 3 saat boyunca 4er dk araliklaydi ve gecer diye bekleyip hastaneye gitmemiştim sonrasinda doktora söylediğimde bu sekilde düzenli olduğunda hemen gel suyunu patlatır dogum baslar hiç anlamazsın demisti o sebeple sıklığını takip etmek onemli

Canım bazı akşamlar karnım sertleşiyor yemekten sonra bide abur cubur yiyorum daha beter sertleşiyor zaman zaman olduğu için çok telaslanmayin.o konuda.genelde kısa sürdü battaniye altına falan girince geçti kendimde panik biri olmadığım için relax oldum hep

Hmm seninki daha farklı oluyormuş bebisler iyi olsun da biz bunlara raziyiz

Evet 4 dkka çok tehlikeli. Hiç geçer diye bekleme git

Selam kızlar Tuniş günde en az 3 defa 15 20 dk hıçkırıyor. Hıçkırığı bazen aşağıda bazen yukarda hissediyorum. Bazı arkadaşlarda hareketler azalmış ama yavrum kurtlu gibi çok hareket ediyor. Özellikle yemeklerden sonra yarım saat falan içerde şenlik oluyor. Sonra durulup 1 2 saat uyuyor acıkınca yine olay çıkarıyor. Doğduktan sonraki hayatımızın provasını yaptırıyor sağolsun
Ben de lohusa pedi aldım sadece daha önceki ameliyatımda 25 gün kanamam olmuştu büyük boy ped kullanmıştım. Hatta ben şimdiden mesane pedi kullanmaya başlamayı düşünüyorum, soğuklarında etkisiyle bazen kaçaklar olabiliyor

Ay bizim de öyle. 3-4 defa hıçkırık tutuyor ve özellikle yemeklerden sonra, yatmadan önce. Doktorum normal dedi

Ben ağrı hissetmemiştim ama karnımın kasıldığını hissediyordum karnım taş gibi oluyordu nefesimi kesecek sekılde karnım taş oluyordu idrarım var gibi oluyordu bi anda
Bu düzenli olarak gelşnce gittim doktora nstde 1-2 dkda bir gelen doğum sancıları cektıgım öğrenildi
Yani ağrı hissetmeseniz bile düzenli kasılmaları gark edersiniz

Ben 28 den beri giriyorum. 32 öncesine toco diyorlar. Benim gördüğüm kadarıyla toco ve nst arasındaki tek fark toco kısa çekiliyor nst uzun. Bir de tocoda bebeğin kalp atışlarına bakılmıyor
Benim doktorum lafını bile etmıyor maşallah çok rahat benim regl gibi ağrım sabahtan beri geçmedi . Eve 5 ye gidebilicem ancak uzanırım da anlarım. Olmadı geçmezse acile giderim

Benim de tam olarak tarif ettiğin gibi oluyor. Tuvalete gidiyorum hemen. Ama Allah'tan düzenli olmuyor. Sen düzenli hissetmiyordun da nstde mi düzenli olduğu ortaya çıktı, yoksa sen de dk tutunca düzenli miydi evde?

Benim doktorum lafını bile etmıyor maşallah çok rahat benim regl gibi ağrım sabahtan beri geçmedi . Eve 5 ye gidebilicem ancak uzanırım da anlarım. Olmadı geçmezse acile giderim
Çok geçmiş olsun. Ama sürekli bir ağrı genelde tehlikeli değil diyorlar. Yani gelip gitmesi sıkıntıymış. Ama istersen evden önce direkt acile git bi rahim ağzı ölçülür karından da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…