Nişan muhtemelen.Bebek hareketlerini ve kasılma/sancı olursa onları takip et.Doktorum nişandan sonra doğum hemen başlamayabilir demişti.Sağlıkla gelsin bebeğinKızlar benden kahverengi yapışkanlı küçük bi şey gelmiş et parçası gibi. nişan böyle bir şey mi devamı gelir mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi cinnabon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Nişan olabilir imkanınız varsa gidin hastaneye.Hastaneye gideyim mi acaba yarın kontrolüm var beklesem mi
Günaydın doğuramayanlar ve bebişini sevenler. dün gece baya kasılmam oldu ama şuan her şey o kadar normal ki sanki 7 aylık hamileyim. Kardeşimi de eşimi de bıraksan günlerce yatarlar oğlum onlara çekmiş herhalde. Rüyalarımda doğurduğumu gördüğüm hafta da bitti
Ben doktora gitmeden önce hep duş alıyorum, ne olur ne olmaz diye abdestimi yeniliyorum, acaba o yüzden mi nstde uyuyor bu çocuk diye düşündüm. Ben de uyuyorum nstde bazen, yavrumun pıt pıt kalp sesi hemen uykumu getiriyor. Yarın almayacağım bakalım bir fark olacak mı?
Ben doktora gitmeden önce hep duş alıyorum, ne olur ne olmaz diye abdestimi yeniliyorum, acaba o yüzden mi nstde uyuyor bu çocuk diye düşündüm. Ben de uyuyorum nstde bazen, yavrumun pıt pıt kalp sesi hemen uykumu getiriyor. Yarın almayacağım bakalım bir fark olacak mı?
Günaydıın Benim de dün gece bir kere belim ağrıdı bari duş alayım yatayım belki bebişim gelir dedim ama gelmedi Belirti olmayınca tek ağrıya acaba mı oluyorum fnsnnsGünaydın doğuramayanlar ve bebişini sevenler. dün gece baya kasılmam oldu ama şuan her şey o kadar normal ki sanki 7 aylık hamileyim. Kardeşimi de eşimi de bıraksan günlerce yatarlar oğlum onlara çekmiş herhalde. Rüyalarımda doğurduğumu gördüğüm hafta da bitti
Canım nst den en az yarım saat önce bir şeyler yiyor musun şekerin yoksa kahvaltı ve yanına tatlı bir şey yiyebilirsin.Bana böyle demişlerdi yapıyorum ama hala bazen uyukluyor bazen çok hareketleniyor
Hep tok gidiyorum doktora. Yiyorum ya çikolata yedim ama yine de uyuduGünaydıın Benim de dün gece bir kere belim ağrıdı bari duş alayım yatayım belki bebişim gelir dedim ama gelmedi Belirti olmayınca tek ağrıya acaba mı oluyorum fnsnns
Canım nst den en az yarım saat önce bir şeyler yiyor musun şekerin yoksa kahvaltı ve yanına tatlı bir şey yiyebilirsin.Bana böyle demişlerdi yapıyorum ama hala bazen uyukluyor bazen çok hareketleniyor
Hemşire bana aç mısın dedi tokum dedim.Sonra göbeğimi salladı bebek hareketlendi baya.Bence bize kızıyorduHep tok gidiyorum doktora. Yiyorum ya çikolata yedim ama yine de uyudu
- 8 Aralık 2012
- 4.118
- 5.926
- 358
- 32
Ya evet benimde böyle işte ne yapacağız bilmiyorumHanımlar benim memenin kahverengi kısmı kocaman. Değil bebek, koca ağızlı biri bile zor alır hepsini oğlumun da ağzı pek kibardı, anca ucunu emebildi. Aşırı yara ve acı çekmiştim
- 28 Ağustos 2023
- 1.678
- 1.490
- 53
- 32
Benim doktorum kanama olursa suyun gelirse gel demişti ama nişanda bilmiyorum canım . Bir mesaj atsaydın iyi olurduHastaneye gideyim mi acaba yarın kontrolüm var beklesem mi
- 8 Mayıs 2024
- 165
- 172
- 18
- 26
Bende aynı dertten müzdaribim , çok hastayım geçmiyor deliricem 10 günüm var sezaryene ve hastalığım geçmedi . Bütün tuşlara basıyorum vallahiKızlar öksürük olması sezaryene engel mi?
- 29 Nisan 2021
- 4.923
- 7.488
- 108
Genel anestezi de sakıncalı bi durum normalde ameliyatlar ertelenir ama bu doğum sonuçta anestezi öncesi tedavi planlanarak yapılır bi de spinal de hasta uyutulmayacağı için sorun olmaz inşallahKızlar öksürük olması sezaryene engel mi?
Kızlar üst kattaki komşuyla kavga ettim yine de sancım yok 50 kere söyledik hala balkondan halı çırpıyor görgüsüz. Pencere açık, ben günlük cam siliyorum ev süpürüyorum nerdeyse. Ben de fotoğraflarını çektim. Kapıya dayandı fotoğrafımı nasıl çekersin diye. Daha 1 ay önce aynı şeyden eşimle tartıştılar hiç söyledin mi diyor. Söylemek mi lazım, aşağıda insan yaşıyor ki zaten kat mülkiyeti kanununa göre suç. Bana diyor ki karnındaki bebeğin üstüne yemin et söylediğine ben yemin ederim sen çocuklarının üstüne yemin et dedim. Sinir krizi geçirdim, evde de yalnızım ne sancı ne su gelmesi benim bebem gamsız herhalde.
Doğumda dua edilecekler listem var, normal doğum yapabilirsem diye yazdım çantama koydum. Bide beddua edilecekler listesi yapsam diyorum şaka bir yana doğumda aklıma kesin bu gelecek güzel duaları da unutacağım bunlar yüzünden.
Doğumda dua edilecekler listem var, normal doğum yapabilirsem diye yazdım çantama koydum. Bide beddua edilecekler listesi yapsam diyorum şaka bir yana doğumda aklıma kesin bu gelecek güzel duaları da unutacağım bunlar yüzünden.
Nefretlik insanlar ya halısını çek düşsün aşağı saygısızlar.Sigara falan değdirmek de lazım görsünler günlerini bunlara aynı şekilde yaklaşmak lazım ama sen biraz daha boşver kendini germe o manyaklar yüzünden.Kızlar üst kattaki komşuyla kavga ettim yine de sancım yok 50 kere söyledik hala balkondan halı çırpıyor görgüsüz. Pencere açık, ben günlük cam siliyorum ev süpürüyorum nerdeyse. Ben de fotoğraflarını çektim. Kapıya dayandı fotoğrafımı nasıl çekersin diye. Daha 1 ay önce aynı şeyden eşimle tartıştılar hiç söyledin mi diyor. Söylemek mi lazım, aşağıda insan yaşıyor ki zaten kat mülkiyeti kanununa göre suç. Bana diyor ki karnındaki bebeğin üstüne yemin et söylediğine ben yemin ederim sen çocuklarının üstüne yemin et dedim. Sinir krizi geçirdim, evde de yalnızım ne sancı ne su gelmesi benim bebem gamsız herhalde.
Nişan olabilir canım kaç haftalıksınKızlar benden kahverengi yapışkanlı küçük bi şey gelmiş et parçası gibi. nişan böyle bir şey mi devamı gelir mi
- 27 Kasım 2018
- 3.531
- 3.990
- 133
Benim de byuk kahve kısmı bnm kızın ağzı da çok küçük gerçi her yeri küçük erken olduğu için.bi şekilde tutturuyorum ama ağzından çıktığı an yine araşıyoruz bebemleHanımlar benim memenin kahverengi kısmı kocaman. Değil bebek, koca ağızlı biri bile zor alır hepsini oğlumun da ağzı pek kibardı, anca ucunu emebildi. Aşırı yara ve acı çekmiştim
Ben bı ara kan alır die aç gitmistim uyudu uyanmadı.hemsire acmiydin dedi.bende kan alır die aç geldim dedim.tam nst den çıkacakken uyanmıştı.Hep tok gidiyorum doktora. Yiyorum ya çikolata yedim ama yine de uyudu
Üst katta kiler ne düşüncesiz oluyor ya.bizim apartman 3katli biz yüksek girişteyiz.orta katta eşya var kimse oturmuyor.3.katta oturanlarin 2 kızı var.gece 1lere 2lere kadar at kosuyor evde .3.kattan tam bizim kata kadar gürültü geliyor.oglum 1 buçuk yaşındayken erken uyandırıp okula gitmek zorundaydım.ee haliyle çocuk erken kalkınca (7 de )bi iki dk ağlıyordu sonra susuyordu.o sıralar da 3.kattakilerin kızları asirinin aşırısı gürültü ediyorlardı.esim de apartman grubuna yazmış gayet normal bı şekilde.adam demesin mi sizin çocuk ta sabahın 6snda hep ağlıyor biz bsy diyor muyuz.bir buçuk yaşındaki çocugun aglamsyla 7 8yasindaki çocuğun tepismesi bir mi ya.o yaşta coxugu insan ağlatmak ister mi.onlarin tepismesi zevkine oyun olsun die.yapmayin dese anne babası yapmazlar.simdi de aman boşver diyoruz birbirimize.apartman kültürü olmalı insanlarda.hamile bı insana yapılacak şey mi senin komşunun yaptığı.vicdanini sorgulasin...Kızlar üst kattaki komşuyla kavga ettim yine de sancım yok 50 kere söyledik hala balkondan halı çırpıyor görgüsüz. Pencere açık, ben günlük cam siliyorum ev süpürüyorum nerdeyse. Ben de fotoğraflarını çektim. Kapıya dayandı fotoğrafımı nasıl çekersin diye. Daha 1 ay önce aynı şeyden eşimle tartıştılar hiç söyledin mi diyor. Söylemek mi lazım, aşağıda insan yaşıyor ki zaten kat mülkiyeti kanununa göre suç. Bana diyor ki karnındaki bebeğin üstüne yemin et söylediğine ben yemin ederim sen çocuklarının üstüne yemin et dedim. Sinir krizi geçirdim, evde de yalnızım ne sancı ne su gelmesi benim bebem gamsız herhalde.
Azze kizlar siyah turbun basini ve totosunu biraz kesip icini hafiften oyup ustten alta da bir iki delik acip icine bal koyup bardagin uzerine oturtunca bal icinden sizip bardaga süzülüyor ve o öksürüğe inanilmaz iyi geliyor. Kombo yapin kendinize.sezeryan hakkinda bilgim yok ama tehlikeli olabilir gerçekten öksürük olmasi. Kaldi ki vucut direncinin güçlenmesi lazimBende aynı dertten müzdaribim , çok hastayım geçmiyor deliricem 10 günüm var sezaryene ve hastalığım geçmedi . Bütün tuşlara basıyorum vallahi
- 27 Aralık 2019
- 9.169
- 10.812
- 248
Bende balgamlı öksürük varr sen neler ysptın geçsin diyeBende aynı dertten müzdaribim , çok hastayım geçmiyor deliricem 10 günüm var sezaryene ve hastalığım geçmedi . Bütün tuşlara basıyorum vallahi
Annem seni almazlar öyle dedi bende çocuğu içimde bırakcak halleri yok dedim amaGenel anestezi de sakıncalı bi durum normalde ameliyatlar ertelenir ama bu doğum sonuçta anestezi öncesi tedavi planlanarak yapılır bi de spinal de hasta uyutulmayacağı için sorun olmaz inşallah
- 27 Aralık 2019
- 9.169
- 10.812
- 248
Çok sağol canımm denim geçer inşallah valla kaç aydır hasta olmdım olmadım tam doğuma yakın olacağım tuttuAzze kizlar siyah turbun basini ve totosunu biraz kesip icini hafiften oyup ustten alta da bir iki delik acip icine bal koyup bardagin uzerine oturtunca bal icinden sizip bardaga süzülüyor ve o öksürüğe inanilmaz iyi geliyor. Kombo yapin kendinize.sezeryan hakkinda bilgim yok ama tehlikeli olabilir gerçekten öksürük olmasi. Kaldi ki vucut direncinin güçlenmesi lazim
- 26 Haziran 2012
- 1.770
- 2.012
- 333
Ihlamur iyi gelmedi mi canimBende balgamlı öksürük varr sen neler ysptın geçsin diye
Annem seni almazlar öyle dedi bende çocuğu içimde bırakcak halleri yok dedim ama