• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Bizede 3500 demişlerdi kuzum dikiş sayısını sordumda onu söylemesi doktor estetik dikiş attım dedi ne demekse bilmiyom artık,☺️darısı başına inşallah canim
Aminnn canım inşallah kolayca iyileş sende . Zaten çoğu dpktor söylemiyor sayısını 🥰🧿🤲🏻 doğumdan kaç gün önce 3500 çıkmıştı canım

2 gün çok sancı çektim canım kasılmam.cok.oldu hiç uyumadim gece de suyum geldi apar topar gittik 5.6 santim açıklık vardı ama çok aşırı sancım vardı🙁 sabah 9 a kadar açıklık olmasını bekledik yarım saatte de doğdu bebiş çok şükür ☺️
Canım maşaAllah sübhanAllah, Rabbim analı babalı büyütsün 🥰 darısı başımıza 🥰

Emzirirken göğüs uclarim çok acıyor şuan kizlsr çığlık atıyorum 🙁
Canım lansinoh kesinlikle dene.gumus kapak yada kalkan aldıysan onları da muhakkak dene.bide sadece göğüs uçlarını değil kahve kısmı bebeğin ağzına vermeye çalış.ilk bebeklerde tecrubesizlik mi nedir oluyor.ben oğlumda tepinerek ağlayarak emzirdim bı kaç gün.sana dediklerimi yaptım hemn geçti.bide zeytinyağı yada tahinin üstünde olan yağı var ya onu da deniyorlar.ayva çekirdeğini az bı suda beklet jel gibi oluyor onu da deneyebilirsin.ben denemedim ama faydasını görenler varmış.bide geceleri fln uyandır emzir ki benim bebe gibi sarılık olmasn cnm.

2 gün çok sancı çektim canım kasılmam.cok.oldu hiç uyumadim gece de suyum geldi apar topar gittik 5.6 santim açıklık vardı ama çok aşırı sancım vardı🙁 sabah 9 a kadar açıklık olmasını bekledik yarım saatte de doğdu bebiş çok şükür ☺️
Canım benim geçmiş olsun, gözün aydın darısı bizim başımıza 🤗 iyilikle sağlıkla büyüt kuzunu 🥰
Emirme korkumu tetikliyorsun 🤦🏼‍♀️ doğumdan daha zor geliyor bana emzirmek 🤣

Kilosu çok değilmiş canım 🥰 ama maşallah bak normal doğurdum evine de geçtin helal olsun sana maşallah 🧿 🧿🧿 Dikiş kaç tane bilgi verdi mi doktorum . Bir de bebişin kilosu kaç çıkıyordu ultrasonda canım 🌸

Benimki 3700 çıktı geçen hafta.
Kilosu cok degil niye dediniz ki? Gayet de normal. Doktorlar hep ortalama 3 kilo normal diyo. Aksine daha kilolu bebek istemiyolar.

Kilosu cok degil niye dediniz ki? Gayet de normal. Doktorlar hep ortalama 3 kilo normal diyo. Aksine daha kilolu bebek istemiyolar.
Kilosu çok değil derken anormal anlamında değil , yani normal doğuma uygun çıkmış anlamında dedim. Ben de normal doğum istediğim için aksine bebeğimin kilosu çok çıksın istemiyorum.

Kızlar kafama bişey takıldı pazartesi kontrolüm var doktorum gecen hafta kilosunu ölcemedi cok kasılmam vardı yanlış ölçerim dedi ondan önceki hafta 3300 civarı demisti 16 gün gecmis 4 kiloyu bulmuş olabilir mi bu kadar günde
Cnm benim yeğenim dort kg yüze lli gr dogmus eger doktorun sakinca gormuyorsa korkma bebisin kilosundan. Allah ona gore verir kolayligini

Göğüs ucu falan denedin mi canım🥹 ay çok merak ediyorum bu emzirme işini içgüdüsel geliyor mu doğurunca😁
Benim gorumcem benim ilk kizimdan bir yil once dogum yapmisti ve bana tembih etti. Bak ben emzirmeyi içgüdüsel saniyordum asla değilmiş. Ogrenilmesi gereken bir seymis. Sen de muhakkak oku video izle bilgilen ben cok zorlandim dedi. Hatta emzirme danismani tutacakti neredeyse

Doğum yapan arkadaşa doktoru bebek daha kilo alırsa normal doğum olamaYabilir tarzında bişsey demişti sanriim bizde teselli etmiştik arkadaş da bı iki gün sonra normal doğurdu . Bizde belli olmaz ultrason her zman doğru kiloyu vermiyor demiştik ona istinaden söylemiştir 🥰🥰

Benim gorumcem benim ilk kizimdan bir yil once dogum yapmisti ve bana tembih etti. Bak ben emzirmeyi içgüdüsel saniyordum asla değilmiş. Ogrenilmesi gereken bir seymis. Sen de muhakkak oku video izle bilgilen ben cok zorlandim dedi. Hatta emzirme danismani tutacakti neredeyse
Ya kesinlikle arkadaşım içgüdüsel değil 🤣 oğlumda şok şok şok oldum oda sağolsun ucunu tuttu birlikte ağladık anneme dedim yok ben yapamıyorum mama verin devam edin diye. Üç gün zaten mama verilmişti. Şimdi tecrübe edindim napacagimi daha iyi biliyorum. Biraz da bebiş den. Kaynaklı bazı bebeler hemen alıyor bazıları nazlı zorlanıyor. Almazsa kendinizi suclamayin içgüdüsel alması gereken bebeler siz degilsiniz. İlk defa anne olacak arkadaşlar mutlaka sağlık ocağından destek alsın emziremezse öncesinde de videoları vs bulsun izlesin🥰♥️

Aahh kizlar ya bende garip bı duygu var.hamileligime doymadım sanki🥴erken geldiği icinmidir bilmem şuan kızımı da çok seviyorum iyiki geldi diyorum ama böyle hamiş olan arkadaşların gün alması fln çok imreniyorum.bide doğumda bsy yapamadım ne süs ne ikram ne fotograf vs.icim buruk..üstüne bide yoğun bakım sürecimiz.hepsi etkiledi beni sanırım.hep diyordum ama erken olcak bnm bebek,yoksa 38 39lara kadar dayanamicam die.bsyi 40kez söylersen gerçek olurmuş.
Sağ selamet kavuştun ya kuzum en önemlisi o bende ikizlerimi bu haftalara kadar çoktan doğurmuştum şu an garip geliyor bana 37. Haftaları görmek hiç üzülme mis kokulunla doya doya yaşa 🥰

Kızlar ben dün doğurdum evimize geldik çok şükür normal doğum oldu uzun süren kasılmalar dan sonra suyum geldi☺️
Yaaaa o kasılmalar boşa değilmiş demekki dışarı çıkmak istiyormuş prenses 😍 gözün aydın canım , hoş geldi bebeğin sağlıkla büyüt inşallah 🙏🏻
Kaçıncı haftada doğmuş oldu ? Boy ve kilo nasıl ve bebeğin ismi nedir tabloya ekleyelim 🥰

Kızlar ben dün doğurdum evimize geldik çok şükür normal doğum oldu uzun süren kasılmalar dan sonra suyum geldi☺️

Canım gözünaydın çok sevindim, sana çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün 🥰😍

Meme ucunu da gümüş kapak varsa kullan yoksa da her emzirme sonrası kuru tutman lazım. Bi nemli bi kuru olunca memede hassasiyet oluşup çatlıyor ama başlarda zaten çok normal hassasiyet olması. Bi de arkadaşların dediği gibi bebeği doğru tutuş meme ucunun tamamının ağzına verilmesi çok önemli bi kaç güne geçer inşallah 🙏
Kesinlikle öyle, ben her şeyi biliyormuşum sanmıştım hemşireyim ya adfhjk ama yanlış emzirme yüzünden 4 ay çektim. Denemediğim şey kalmadı bence herkes ama herkes doğru emzrime videolarını izlemeli

Back
X