- 27 Kasım 2018
- 3.531
- 3.990
- 133
Dimi bende beğendimİsmi ne güzel hayırlı evlat olsun inşallah
Dualarımız sizinle canım inşallah iyi olurKızlar salı günü taburcu olduk ama bugun acil tekrardan yoğum bakıma alındı oğlum sarılık değerimiz 24, 5 çıktı. Beynin zarar görme ihtimali var lütfen dua edin bize lütfen
Sağlıcakla çıksın insallah bı an once.Kızlar salı günü taburcu olduk ama bugun acil tekrardan yoğum bakıma alındı oğlum sarılık değerimiz 24, 5 çıktı. Beynin zarar görme ihtimali var lütfen dua edin bize lütfen
Çok üzüldüm Allah şifa versin inşallah en kısa sürede iyileşir sağlığına kavuşur ❤Kızlar salı günü taburcu olduk ama bugun acil tekrardan yoğum bakıma alındı oğlum sarılık değerimiz 24, 5 çıktı. Beynin zarar görme ihtimali var lütfen dua edin bize lütfen
Valla geçen akşam lafımı soktum zaten. Sende kaynana olcan dedi kayınpederim kıskanırsın oğlunu kaynanalık yaparsın dedi. Dedim ben aklımı peynir ekmeklemi yedim oğlumun huzuru mutluluğu için asıl gelinimden hoşlanmasam dahi el üstünse tutarım ki oda oğlumla mutlu olsun oğlumu el üstünde tutsun akıllı kaynanayım ben şimdiden dedim. Bişey diyemedi.Benim oğlum gelinimle anlaşsın mutlu olsunlar daha ne isterm ki
Rabbim şifa versin inşallah canım benimKızlar salı günü taburcu olduk ama bugun acil tekrardan yoğum bakıma alındı oğlum sarılık değerimiz 24, 5 çıktı. Beynin zarar görme ihtimali var lütfen dua edin bize lütfen
Evet bizde de öyle canım masaüstü modu gibi oluyorKızlar bişey sorucam bu site bozuldu. Yazılareskiden tam ekran çıkıyordu bende şimdi yana kaydırmak zorunda kalıyorum yada sayfayı küçültmek zorunda kalıyorum sizde de öyle mi?
Sinir bozucu olmuş sevmedim.yakinda kimse girmez.ay sabah sabah bide şey düşündüm.iice bozulur kimse girmezse doğum yapanlardan nasıl haberdar olcazKızlar bişey sorucam bu site bozuldu. Yazılareskiden tam ekran çıkıyordu bende şimdi yana kaydırmak zorunda kalıyorum yada sayfayı küçültmek zorunda kalıyorum sizde de öyle mi?
Maşallah sağlıkla gelir inşallahArkadaşlar Mustafa Kemal 10 Ocak ya da 13 Ocakta gelecek inşallah hastane konusunda son bir kaç şey kaldı çarşamba netleşecek heyecan bastı her şey iyi kilo alımı yavaşlamış 3557 gr boy da 50üstü
Öğretmenlik sabır işi.bide ben gibi okulöncesiyse tam sabirlikama okadar tatlı oluyorlar ki.evde terör estiren çocuklar, okulda kurallara çok güzel uyuyor büyük coxuklara nazaran
Ben çocuklarla çok iyi anlaşırım ama max 3 çocuk kapasitem var 4 olursa kafam kaldırmaz. İşini hakkıyla yapan herkesten Allah razı olsun.İşini severek yapana çok güzel bir meslek ama çok da zor gerçekten vicdanen kendi çocuğun gibi her çocukla her konuda ilgilenmek çok yıpratıcı.
Ay dünden beri oynaya oynaya doymadılarEvet bizde de öyle canım masaüstü modu gibi oluyor
Ay bende onu çok düşünüyorum çünkü ben doğum yapınca herşeyi incik cincik yazmak anlatmak durum değerlendirmesi yapmak istiyorum sizinleSinir bozucu olmuş sevmedim.yakinda kimse girmez.ay sabah sabah bide şey düşündüm.iice bozulur kimse girmezse doğum yapanlardan nasıl haberdar olcaz
Dualarım sizinle kuzum allahın izniyle geçecekKızlar salı günü taburcu olduk ama bugun acil tekrardan yoğum bakıma alındı oğlum sarılık değerimiz 24, 5 çıktı. Beynin zarar görme ihtimali var lütfen dua edin bize lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?