• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar ya 10-11 ocak gibi Sezeryan olmak istiyorum ama sezeyan hakkındaki kötü yazılar beni korkutuyor 😞 ne yapmam lazım bilmiyorum bebeğime bakamam diye korkuyorum

Şımarıklık değil bence ya. Benimde kayınvalidem kayınpederim kalmaya geldiler kısa kaldılar ama gerçekten uzanamamak uzun süre ayakta kalmak çok rahatsız etmişti. Sonra bi akrabam daha geldi yatılı. Yardımcı oldu işlerimde ama insan yinede rahat edemiyor kendi başına olduğu gibi 😅
İsterse annem babam olsun ben kendi evimde sütyensiz dolaşmak istiyorum o yüzden yatılı misafire hep mesafeliyim 🤣

Yaaaa zaman nasıl da hızlı geçiyor ne ara 11 gün oldu 🥹🥹 ay benim de göğüs ucum büyük bakalım biz ne yapacağız 😅 eşinin olması çok iyi olmuş annelerin olması da güzel tabiki ama eşlerin destek olması daha iyi gelir bence lohusalık döneminde 🥰 pamukçuk için emzirmeden önce göğüsü de karbonatlı su ile temizleyin demişlerdi bi eğitimde. Ay o döngüye girmek için sabırsızlanıyorum 😍😍😍
Sorma ne günden ne saatten haberim var zaman çok hızlı akıp geçiyor tutamıyor insan adeta. Belki seninki alır canım bizimkine hastanede ısrarla kaşık biberonla verelim dememe rağmen ebeler hemen biberon emzik verdiler o yüzden de reddediyor olabilir. Evet karbonatlı su iyi geliyor. İnşallah sizin de az kaldı bakalım. Gruba pek yazamasam da vakit buldukça okumaya çalışıyorum. Çok tatlı ya o süreç sevgisi ile anne olarak bir enerji geliyor ki aklına yorulmak nedir gelmiyor. Sen ne zaman kavuşuyordun bebişe😊

Kızlar ya 10-11 ocak gibi Sezeryan olmak istiyorum ama sezeyan hakkındaki kötü yazılar beni korkutuyor 😞 ne yapmam lazım bilmiyorum bebeğime bakamam diye korkuyorum
Kendini en mutlu nasıl hissedeceksen öyle olsun ben normal dogumdaki saatler boyunca sancı çekmek istemediğim için sezeryan olmak istedim hazırlıklı olmak adina evet doğumdan sonra belki ağrım olacak ama bebişim ve ağrı kesiciler o ağrıyı dindirecektir diye düşünüyorum her doğum özeldir normal doğumda da bazen alttan dikis atma olabiliyor yani iki doğumunda avantajlari ve dezavantajları var en iyi karari kendin verebilirsin ☺️

İyi etmişsin kuru kuru torunum diye gerinmesinler
Annemin 4. Torunu kayınvalidemin 2. Torunu olacak daha bı şey de lazım mi demedi doğum geldi çattı. 3 oğlu var, bir erkek torunu (oda benim oğluşum) bu kız olacak kısmetse insan diyorum hiç mi heves edip bı elbise tulum almaz . Ama.benim annemi görün beşiği var oğlum dan kalma rengi mavi diye Pembe besik almaya kalkiyor biz tutuyoruz😅 şimdiden üç tane hırka örmüş. İnsan söyle ufak şeyler bekliyor erkek tarafından ama yok lafa gelince dogur doğur ama bı iki liralık çorap almaya gelince yoklar

İsterse annem babam olsun ben kendi evimde sütyensiz dolaşmak istiyorum o yüzden yatılı misafire hep mesafeliyim 🤣
O kadar haklısın kiiii yatılı misafir olunca gece wc gitmek bile bi dert 🤣 tesettürlüyüm ve erkek olunca gece wc gitmek su içmek için tekrardan örtünmem gerekiyor 😬

O kadar haklısın kiiii yatılı misafir olunca gece wc gitmek bile bi dert 🤣 tesettürlüyüm ve erkek olunca gece wc gitmek su içmek için tekrardan örtünmem gerekiyor 😬
Sizin için daha da zor. Bide mesela biz odanın kapısı açık yatarız evde biri varsa mecbur kapatıyoruz. Ben boğuluyorum resmen.

Annemin 4. Torunu kayınvalidemin 2. Torunu olacak daha bı şey de lazım mi demedi doğum geldi çattı. 3 oğlu var, bir erkek torunu (oda benim oğluşum) bu kız olacak kısmetse insan diyorum hiç mi heves edip bı elbise tulum almaz . Ama.benim annemi görün beşiği var oğlum dan kalma rengi mavi diye Pembe besik almaya kalkiyor biz tutuyoruz😅 şimdiden üç tane hırka örmüş. İnsan söyle ufak şeyler bekliyor erkek tarafından ama yok lafa gelince dogur doğur ama bı iki liralık çorap almaya gelince yoklar
Benimde öyle. Şuan maddi olarak sıkıntılı durumdalar ama oğluma hamileykende hiç sormamışlardı. Sıfır beklenti sonsuz mutluluk diyerek geçiriyorum bende 😂

Sizin için daha da zor. Bide mesela biz odanın kapısı açık yatarız evde biri varsa mecbur kapatıyoruz. Ben boğuluyorum resmen.
Böyle olunca eski zamanları düşünüyorum insanlar evde kayınpeder kayınvalide eltiler kayınlar hep bi arada yaşıyormuş ve iyi ki o zamana denk gelmemişim diyorum

Bizde uzak yaşıyoruz ama herkes geldi saolsunlar 😅 ya bizi sevdiklerinden geliyorlar ama işte insan bu özel anı eşiyle yaşamak istiyor aslında. Eşim de bana şımarıklık yapıyorsun bizim için geliyorlar diyor ama durduramıyorum kendimi. Keşke herkesin evi burada olsa da en azından akşamları evlerine gitseler bari 🤷🏼‍♀️

almadı mı hiç bir şey ? Benimkiler de almamıştı sonra ben görümceme herkes kaynanalar ne aldı diye soruyor annenler bir şey almayacak mı dedim o da gitmiş annesigile söylemiş bir sürü koyafet geldi 😂 bakalım şimdi doğumda ne takacaklar onu bekliyorum merakla 😅
Yok canım en ufak bir şey almadı hatta kibarlık edip sormadı bile . Lazım olan bir şey isteriz diye herhalde 😅😅 hakkını yiyemem bir tane battanıye örmüş sadece.
Ben zaten bir şey al diyemem ama sormaması falan çok tuhaf geliyor bana .
Sen iyi yapmışsın demişsin canım alsınlar tabi imkanları varsa 😊

Kandiliniz mübarek olsun. Sizden dua istemeye geldim. Şubat anneleri grubundayım.
31 aralık ta 32+4 te erken doğum yaptım. Oğlum şuan yoğun bakımda. 😢 Ve haftaya bir operasyon geçirecek. Ameliyat olacak.
Nolur dualarınızı eksik etmeyin. Bu mübarek günde oğluma şifa versin rabbim. Şifa bekleyen tüm bebeklerin annelerine kavuşmasını nasip etsin. 🤲🏻 Sağlıkla büyütmek nasip olsun.

Böyle olunca eski zamanları düşünüyorum insanlar evde kayınpeder kayınvalide eltiler kayınlar hep bi arada yaşıyormuş ve iyi ki o zamana denk gelmemişim diyorum
Aynen kesinlikle. Dizilerdeki devasa konaklardan olsa belki de 🤣 bazen eşime bile tahammülüm olmuyor gitse de bi yalnız kalsam diye bekliyorum.

Benim de ilk doğumum olacak zaman zaman endişelerim oluyor.Normal istiyorum ama olmazsa sezaryen de olabilir.Her ikisinin de eminim kendine göre zorlukları vardır.Kimsenin yaşadığı olumsuz şeyleri okumayın hepimiz kendi doğum hikayemizi yaşayacağız.Elbet çok kolay olmayacak ama inşallah elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Her şeyin mükemmel olmasına gerek yok en iyisini yapamayabiliriz normali bu🌺Akışa bırakacağız olumlu düşüneceğiz yaşadığımız kötü şeyler de olabilir ama bebişimiz sağlıklı olsun biz sağlıklı olalım🌺🌺

Yok canım en ufak bir şey almadı hatta kibarlık edip sormadı bile . Lazım olan bir şey isteriz diye herhalde 😅😅 hakkını yiyemem bir tane battanıye örmüş sadece.
Ben zaten bir şey al diyemem ama sormaması falan çok tuhaf geliyor bana .
Sen iyi yapmışsın demişsin canım alsınlar tabi imkanları varsa 😊
ayy herkes kv lerden dertli ya benimki de cumartesi yatılı geliyor şimdiden strese girdim eşime çattım durduk yere o da bugun iş yerinde annesini aramış ben söyletmişim gibi gelince bebek bakımı için bana karışmamasını ewde ılımlı olmasını falan filan öğüt vermiş sanki çok tınlıcak gibi bide ben söyletiyorum sancak gece gece gıcıklandım onada🤨

ayy herkes kv lerden dertli ya benimki de cumartesi yatılı geliyor şimdiden strese girdim eşime çattım durduk yere o da bugun iş yerinde annesini aramış ben söyletmişim gibi gelince bebek bakımı için bana karışmamasını ewde ılımlı olmasını falan filan öğüt vermiş sanki çok tınlıcak gibi bide ben söyletiyorum sancak gece gece gıcıklandım onada🤨
Aslında bazen böylesi daha iyi . Yani senin söylettiğini düşünsün canım . Ona göre böyle bir durumdan rahatsız olduğunu bilsin ki sen bir şey söyleyince şaşıramaz. Sen net ol her konuda çekinme bence .
Eşin de ne güzel demiş benim eşim ayıp olur diye demezdi . Çok zor ya kv ile . Yani ben benimkiyle düşünemiyorum kendimi . Ama nadir de olsa çok iyileri de var .

Aslında bazen böylesi daha iyi . Yani senin söylettiğini düşünsün canım . Ona göre böyle bir durumdan rahatsız olduğunu bilsin ki sen bir şey söyleyince şaşıramaz. Sen net ol her konuda çekinme bence .
Eşin de ne güzel demiş benim eşim ayıp olur diye demezdi . Çok zor ya kv ile . Yani ben benimkiyle düşünemiyorum kendimi . Ama nadir de olsa çok iyileri de var .
Geçen yaz yatılı geldiğinde büyük tartışma yaşamıştık ben lafımı hiç çekmem kv de işin garibi konuşalım ne varsa çözülsün deyince ben kapattım bişey yok der fitili verip sonra susar kavgacı olan benmişim gibi algı yaratır eşimede bunu canlı olarak gösterdiğim için o da yazık yine aynısı olmasın diye önden uyarmış ama sıkıntı annemde olcak şimdi ikisinin aynı anda olmasını istemiyorum ama kv doğumu merak ediyor bişeyde diyemiyorum annem çalışıyor anca iki hafta kalabilcek kv anlayış gösterip annemden sonra kalsaydı ama yok içi gider annem bizde olunca 😂😂

Kandiliniz mübarek olsun. Sizden dua istemeye geldim. Şubat anneleri grubundayım.
31 aralık ta 32+4 te erken doğum yaptım. Oğlum şuan yoğun bakımda. 😢 Ve haftaya bir operasyon geçirecek. Ameliyat olacak.
Nolur dualarınızı eksik etmeyin. Bu mübarek günde oğluma şifa versin rabbim. Şifa bekleyen tüm bebeklerin annelerine kavuşmasını nasip etsin. 🤲🏻 Sağlıkla büyütmek nasip olsun.
Rabbim yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah tez vakitte yüzünüzü güldürsün 🤲🏻🌹 senin sayende hem senin bebeğine hem bütün şifa bekleyen bebeklere dua ettim . İnşallah Rabbim kabul eder sağ salim evinde huzurla büyütmeyi nasip eder 🌹 Sen de bebeğin de Rabbime emanet olun inşallah güzel haberlerini alalım 🌸🤲🏻🌹

Back
X