• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Ya ben zaten çok kıskanç biriyimdir. Yani sevgiyi kıskanırım eşyayı falan değil. Boğa burcu özelliği 🤦🏼‍♀️Yanlış olduğunu biliyorum belli etmemeye çalışıyorum ama mesela eşimi annesinden , kız kardeşinden kıskanırım. Kendi annemi ablalarımdan kıskanırım gibi 😅 ama hep içimde yaşıyorum bunları 🙈 bebeğime olan kıskançlığımı saklayabilir miyim bilemiyorum ama 😂
Ayy aynı şey bende de var ya.nasil olcak bu duygu bilmiyorum.

Eveeett..ömer faruk'lara değil ama lutfen:) Tuna ve Aras Tuna'lara😁
Evet evet aynen😁 Tuna ismi bana sarışın kumral bir his veriyor. Arasla biraz esmerleştirmiş olabiliriz ama 🤣 o kadar merak ediyorum ki kime benzeyeceğini. 3 boyutlu ultrasonda kardeşim ve bana biraz benziyordu ama ten rengi, göz rengi ne olacak.

Bir de gelmeyenler bebek fotosu isteyecek onu da hiç sevmiyorum napıcam bilmem görümcelerim gelmeyecek muhtemelen ben de onu düşünüyorum bebeği öyle tek aramasında vs gösteremem bebeğin yanında minimum iletişim kurma taraftarıyım

Maşallah sübhanallah bnm kizcem hiç yormuyor beni.baslarda çok korkmuştum.oglum gibi kolik olursa ne yapcam die.cok şükür öyle olmadı.oglum çaktırmadan kiskaniyor.oglumla biraz sıkıntı yasiyoruz.o kadar.ayy bnm kızın uykusu babaya çekmiş galiba.🤣eşimde bulduğu yerde bulduğu zamanda uyur 🤣🤣🤣
Ay maşallah maşallah 🧿
Ayy aynı şey bende de var ya.nasil olcak bu duygu bilmiyorum.
Doğunca artıyor mu , nasıl oluyor 😅 bi şekilde frenlememiz lazım kendimizi 🙈

Bir de gelmeyenler bebek fotosu isteyecek onu da hiç sevmiyorum napıcam bilmem görümcelerim gelmeyecek muhtemelen ben de onu düşünüyorum bebeği öyle tek aramasında vs gösteremem bebeğin yanında minimum iletişim kurma taraftarıyım
Ben foto göndermeye okeyim 😂 gelmesinler foto gönderirim 😅

Evet evet aynen😁 Tuna ismi bana sarışın kumral bir his veriyor. Arasla biraz esmerleştirmiş olabiliriz ama 🤣 o kadar merak ediyorum ki kime benzeyeceğini. 3 boyutlu ultrasonda kardeşim ve bana biraz benziyordu ama ten rengi, göz rengi ne olacak.
Ay bende çok merak ediyorummmm 😍😍

Haklısın o bakımdan ama benimkiler çok büyük ihtimal gelmez başka şehirden çalışıyoruz vs beni telde darlayacaklar gibi geliyor

Ben de aynı kafadayım 😅
Ama benim kv sürekli görüntülü arar eltimden biliyorum. Ama sürekli de telefonla göstermek istemiyorum. Biz yeni evlendik borcumuz da var biliyor . Maddi sıkıntısı da yok tam tersi birikimi var . Bir kere bir şeye ihtiyacınız var mı bir eksiğini de ben alayım demedi . O yüzden pek içime sinmiyor.

Ben de boy boy foto yollayabilirim uzun bir süre 🤣
Ay bende çok merak ediyorummmm 😍😍
İnşallah benim ve teyzesinin en güzel huylarını ve babasının en iyi fiziksel özelliklerini alır. Erkek olduğu için çok da şey yapmamak lazım bir süre sonra mecbur saçma sapan erkek hareketlerine başlayacaklar 🤣

Ya ben nazara da çok inanıyorum.. oğlumda gurbette ve pandemi de olduğumuz icin foto video çok atardım çok uyku problemi çektik nazar yüzünden özellikle kv attıktan sonra huysuzluk yapardı. Önce bana öyle geliyor zannediyordum eşim de farketti atma dedi. Derler ya en çok annenin nazarı değer kv dem saolsun içi gidiyor torununa ister istemez onunda nazarı değiyor

Haklısın o bakımdan ama benimkiler çok büyük ihtimal gelmez başka şehirden çalışıyoruz vs beni telde darlayacaklar gibi geliyor
Bizde uzak yaşıyoruz ama herkes geldi saolsunlar 😅 ya bizi sevdiklerinden geliyorlar ama işte insan bu özel anı eşiyle yaşamak istiyor aslında. Eşim de bana şımarıklık yapıyorsun bizim için geliyorlar diyor ama durduramıyorum kendimi. Keşke herkesin evi burada olsa da en azından akşamları evlerine gitseler bari 🤷🏼‍♀️
Ben de aynı kafadayım 😅
Ama benim kv sürekli görüntülü arar eltimden biliyorum. Ama sürekli de telefonla göstermek istemiyorum. Biz yeni evlendik borcumuz da var biliyor . Maddi sıkıntısı da yok tam tersi birikimi var . Bir kere bir şeye ihtiyacınız var mı bir eksiğini de ben alayım demedi . O yüzden pek içime sinmiyor.
almadı mı hiç bir şey ? Benimkiler de almamıştı sonra ben görümceme herkes kaynanalar ne aldı diye soruyor annenler bir şey almayacak mı dedim o da gitmiş annesigile söylemiş bir sürü koyafet geldi 😂 bakalım şimdi doğumda ne takacaklar onu bekliyorum merakla 😅

Ya ben nazara da çok inanıyorum.. oğlumda gurbette ve pandemi de olduğumuz icin foto video çok atardım çok uyku problemi çektik nazar yüzünden özellikle kv attıktan sonra huysuzluk yapardı. Önce bana öyle geliyor zannediyordum eşim de farketti atma dedi. Derler ya en çok annenin nazarı değer kv dem saolsun içi gidiyor torununa ister istemez onunda nazarı değiyor
Bende nazar boyutundan korkuyorum açıkçası kendim de çok nazar alan biriyim yıldızım düşük bebişim de etkilenir diye endişe ediyorum artık sürekli nazar duası okuyacaz

İyi akşamlar kızlar bugün 37+2 olduk doktorumdan mesaj geldi 12 Ocakta yani haftaya pazar günü bebisi alalım diyor çok heyecanlandim 🥰😍38+4 de sezeryan ile bebisim doğacak erken bir tarih değil değil mi? Aşırı heyecanlandım
Erken değil canım bence benimki de 38+4 de olacak. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻

İyi akşamlar kızlar bugün 37+2 olduk doktorumdan mesaj geldi 12 Ocakta yani haftaya pazar günü bebisi alalım diyor çok heyecanlandim 🥰😍38+4 de sezeryan ile bebisim doğacak erken bir tarih değil değil mi? Aşırı heyecanlandım
Aramızda bı hafta var benimde senden bı hafta sonra sezeryanim🥰

Bizde uzak yaşıyoruz ama herkes geldi saolsunlar 😅 ya bizi sevdiklerinden geliyorlar ama işte insan bu özel anı eşiyle yaşamak istiyor aslında. Eşim de bana şımarıklık yapıyorsun bizim için geliyorlar diyor ama durduramıyorum kendimi. Keşke herkesin evi burada olsa da en azından akşamları evlerine gitseler bari 🤷🏼‍♀️

almadı mı hiç bir şey ? Benimkiler de almamıştı sonra ben görümceme herkes kaynanalar ne aldı diye soruyor annenler bir şey almayacak mı dedim o da gitmiş annesigile söylemiş bir sürü koyafet geldi 😂 bakalım şimdi doğumda ne takacaklar onu bekliyorum merakla 😅
İyi etmişsin kuru kuru torunum diye gerinmesinler

Şımarıklık değil bence ya. Benimde kayınvalidem kayınpederim kalmaya geldiler kısa kaldılar ama gerçekten uzanamamak uzun süre ayakta kalmak çok rahatsız etmişti. Sonra bi akrabam daha geldi yatılı. Yardımcı oldu işlerimde ama insan yinede rahat edemiyor kendi başına olduğu gibi 😅

Benim günüm de yarın belli olacak son kontrol muhtemelen doğum ücreti vs de konuşacağız bakalım hayırlısı ile gelsin bebişler

Şımarıklık değil bence ya. Benimde kayınvalidem kayınpederim kalmaya geldiler kısa kaldılar ama gerçekten uzanamamak uzun süre ayakta kalmak çok rahatsız etmişti. Sonra bi akrabam daha geldi yatılı. Yardımcı oldu işlerimde ama insan yinede rahat edemiyor kendi başına olduğu gibi

Şımarıklık değil bence ya. Benimde kayınvalidem kayınpederim kalmaya geldiler kısa kaldılar ama gerçekten uzanamamak uzun süre ayakta kalmak çok rahatsız etmişti. Sonra bi akrabam daha geldi yatılı. Yardımcı oldu işlerimde ama insan yinede rahat edemiyor kendi başına olduğu gibi 😅
Yardım edilmesi çok güzel ama haklısın ister istemez rahat olamıyorsun

Back
X