• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar sizin bebislerde aşağı baskı yapıp acitmaya başladım acaba hareket ettikçe bazen acı oluyor bende anlik
Ayyy sorma aynısı bende var bazen aha tamam çıkıyo diyorum mesela bunu yazarken nerdeyse çıkıyomuş gibi bi hareket yaptı 😳
Kızlar su gelmesi tam olarak nasıl oluyor😳 Bnden bişey geldi az önce ama altıma mı kaçırdım su mu anlamadım koku yok gibi bide bi seferde mi gelir parça parça akar mı 😰
Kızımda kısım kısım geldi benim canım. Altıma çişimi kaçırdım sandım wc gittim anneme dedim anne ben çişimi tutamıyorum diye. Annem dedi suyun gelmiş diye. Öyle gitmiştim hastaneye. Gidene kadar kısım kısım hep gelmişti.

Ayyy sorma aynısı bende var bazen aha tamam çıkıyo diyorum mesela bunu yazarken nerdeyse çıkıyomuş gibi bi hareket yaptı 😳

Kızımda kısım kısım geldi benim canım. Altıma çişimi kaçırdım sandım wc gittim anneme dedim anne ben çişimi tutamıyorum diye. Annem dedi suyun gelmiş diye. Öyle gitmiştim hastaneye. Gidene kadar kısım kısım hep gelmişti.
Kesin suyu geldi ya🥹

Ben size asıl boynumu göstereyim kızlar. Tek boynum olsa yine iyi omzum, ensem, koltuk altıma kadar her yer böyle yüzlerce benle doldu. Hep yara yapıyorum, bi kese bile yapamadım boynuma aylardır. Doktor da doğumdan 4 5 ay sonra geçer bazılarında leke olur bazılarında ben dedi. Diğer benlerimde büyüdü. Göbeğimdeki küçücüktü devasa oldu 🤦🏼‍♀️ Normalde de benli biriyim ama bu da biraz abartı bence 🤣
Bende de çok et beni oldu küçük küçük umarım geçer

Ay hiç bilmiyorumki kaç haftalıktı. İnşallah vaktini tamamlamıştır. Benim doktorum 36+ lara gelince artık prematüre olmadığını söylemişti.
37 sanırım ilk tablodan baktım şimdi muhtemel doğum tarihi 15 ocak. Yani o gelen muhtemelen suyuydu🥹

Kızlar iyiyim az uzanmıştım 3. alt değişikliğinden sonra gelen giden bişey olmadı onun için acilede gitmek istemedim beklemedeyim peçete koydum gelirse rengi belli olsun diye🥹 ayy ne yaşadım ben öyle ya gülmeli ıslatmalı😂

Back
X