• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar su gelmesi tam olarak nasıl oluyor😳 Bnden bişey geldi az önce ama altıma mı kaçırdım su mu anlamadım koku yok gibi bide bi seferde mi gelir parça parça akar mı 😰
Oğlumda suyum gelmişti ilk tuvaletimi kaçırdım sandım tuvalette gittim çok açık Pembeydi rengi altimda peçete vardı çünkü rengini anladım sonra biraz daha geldi tutamazsın zaten

Kızlar merhaba, ben mart anneleri grubundanım aslında. Doğumlarınızda kolaylıklar diliyorum hepinize, hepimize🤗

Size bir sorum olacak, aranızda çalışan anneler 32. Hafta çalışabilir raporu için 31+ da gitmemiz gerek yoksa 32+ da mı ?
Sizler ne zaman aldınız raporlarınızı ?

E nabızda 31+ olunca 32. Hafta gösteriyor kafam karışıyor böyle olunca 🤯

Bi anda bardaktan boşalır gibi olması gerekiyor diye biliyorum
Yok kız az az gelmişti bnde yürüdükçe arttı tabi bide asansör bozuktu şansıma beşinci kattan aşağıya merdivenle indim hastaneye giderken işte orda arttı arabadan indiğimde altımdaki pembe pijama baya ıslanmıştı🥹

Benimde bi anda geldi işin garibi o kadar sandalye ıslancak kadar geldiğinide hissetmedim ayağa kalkınca farkettim altımı değiştşrdim bi daha oldu napsam bekliyim bakalım biraz kasılmam falanda yok hiç 🤨
Benimde kasılmam ağrım sancım yoktu. Ben 8 gibi hastaneye gittim. 10 da yatışım yapılmıştı. Bi test yapıyolar ya ondan yapıp bna negatif çıkıyo suyun gelmemiş demişlerdi acilde 🤦🏻‍♀️

Yok kız az az gelmişti bnde yürüdükçe arttı tabi bide asansör bozuktu şansıma beşinci kattan aşağıya merdivenle indim hastaneye giderken işte orda arttı arabadan indiğimde altımdaki pembe pijama baya ıslanmıştı🥹
Ayyyy öylede mi oluyor , ya asansörde çok fena olmuş. Bakalım biz ne olacağız 😂

Kızlar merhaba, ben mart anneleri grubundanım aslında. Doğumlarınızda kolaylıklar diliyorum hepinize, hepimize🤗

Size bir sorum olacak, aranızda çalışan anneler 32. Hafta çalışabilir raporu için 31+ da gitmemiz gerek yoksa 32+ da mı ?

32+ dan sonra aldım kuzum 31 tamamlaman lazım

Benimde bi anda geldi işin garibi o kadar sandalye ıslancak kadar geldiğinide hissetmedim ayağa kalkınca farkettim altımı değiştşrdim bi daha oldu napsam bekliyim bakalım biraz kasılmam falanda yok hiç 🤨
Kız sandalye islandiysa suyun gelmiş olabilir. 11 de suyum geldi iki saat hastane de bekledim.hic sancım kasilmam falan yoktu

inşallah altıma kaçırmışımdır ya😁 hiç hazır değilim acilede gidesim yok sancımda yok ama altıma yapsam 3 kerede kaçırır mı insan😂
Peçete koy altına açık pembeyse kesin suyun geldi ay dur ben 5 sene önce çekmiştim tövbe yarab atayım fotosunu🥲😅

Peçete koy altına açık pembeyse kesin suyun geldi ay dur ben 5 sene önce çekmiştim tövbe yarab atayım fotosunu🥲😅
Suyun geldiğinde çekmiştim 5 sene önce 🥹 çok uçuk bı pembe

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-31-21-55-23-164_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2024-12-31-21-55-23-164_com.google.android.apps.photos.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 58
Ben size asıl boynumu göstereyim kızlar. Tek boynum olsa yine iyi omzum, ensem, koltuk altıma kadar her yer böyle yüzlerce benle doldu. Hep yara yapıyorum, bi kese bile yapamadım boynuma aylardır. Doktor da doğumdan 4 5 ay sonra geçer bazılarında leke olur bazılarında ben dedi. Diğer benlerimde büyüdü. Göbeğimdeki küçücüktü devasa oldu 🤦🏼‍♀️ Normalde de benli biriyim ama bu da biraz abartı bence 🤣
Ayyyy aynıyız ya şansımıza tüküreyim mecburen doğum sonrası gidip dermatologa gidecez lazerle aldıracağız

Kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş. @purplilac ın bebeği için dua edelim. Nabzında düşüklük olmuş yoğun bakıma almışlar 🙏🏻
Yaa bugün aklıma geldi o da tinygirl tinygirl de naptılar diye, rabbim şifa versin inşallah 🙏
Kızlar sizin de aşağı baskı yapıp acitmaya başladım acaba hareket ettikçe bazen acı oluyor bende anlik
Hemde nasıl, bugün kaç defa çığlık attım ve akşamdan beri aşırı hareketli

32+0 olunca alıyorsunuz raporu 🌸
Beni de ya 🥰🥰 telefonu 10 dk şarja taktım nişanı gelen mi dersin altına yapan mı suyu gelen mi dersin 😅😅😅
Hepimiz bu iki haftada patır patır doğurucaz herhalde . Sağlıkla inşallah 🤲🏻🌹😊
Ayy noluyoo noluyoo dayanın kızlar 1 saat 40 dk kaldı 🤣🤭

merhaba 32+0 da aliyoruz. benim de pazar günü 32+0 olacak ama mecbur 32+1 de pazartesi alıp kuruma vereceğim.

Back
X