Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar su gelmesi tam olarak nasıl oluyor Bnden bişey geldi az önce ama altıma mı kaçırdım su mu anlamadım koku yok gibi bide bi seferde mi gelir parça parça akar mı

Kızlar su gelmesi tam olarak nasıl oluyor Bnden bişey geldi az önce ama altıma mı kaçırdım su mu anlamadım koku yok gibi bide bi seferde mi gelir parça parça akar mı
Cabim az önce bende seni düşündüm yazcaktim burdan bazen bianda gelebiliyormus bazen yavaş yavaş iç çamaşırını değiştir ayakta ileri geri yürü gelmeye devam ediyomu bı bak

Cabim az önce bende seni düşündüm yazcaktim burdan bazen bianda gelebiliyormus bazen yavaş yavaş iç çamaşırını değiştir ayakta ileri geri yürü gelmeye devam ediyomu bı bak
ay 3 kere değiştirdim wc mde yoktu ama gülerken aktı resmen

ay 3 kere değiştirdim wc mde yoktu ama gülerken aktı resmen
Bazen tuvaletimiz.olmadigini düşünüyoruz ama kacirrabiliyoruz canım gülerken falan ben hiç farketmiyorum genelde kaçırıyorumama sen takip et gene ayakta yürü dediğin gibi bugün baktım bende youtubeden bir ebe böyle demisti

Canım anlarsın mutlaka. Ben gece 4 gibi wc gitmiştim çıktım. Odaya geçince su geldi idrar gibi değil baya musluktan akarcasına geliypr bir anda gelip durmuyor parça parça sürekli geliyor

Canım anlarsın mutlaka. Ben gece 4 gibi wc gitmiştim çıktım. Odaya geçince su geldi idrar gibi değil baya musluktan akarcasına geliypr bir anda gelip durmuyor parça parça sürekli geliyor
Benimde bi anda geldi işin garibi o kadar sandalye ıslancak kadar geldiğinide hissetmedim ayağa kalkınca farkettim altımı değiştşrdim bi daha oldu napsam bekliyim bakalım biraz kasılmam falanda yok hiç

Bi anda bardaktan boşalır gibi olması gerekiyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…