Cabim az önce bende seni düşündüm yazcaktim burdan bazen bianda gelebiliyormus bazen yavaş yavaş iç çamaşırını değiştir ayakta ileri geri yürü gelmeye devam ediyomu bı bakKızlar su gelmesi tam olarak nasıl oluyorBnden bişey geldi az önce ama altıma mı kaçırdım su mu anlamadım koku yok gibi bide bi seferde mi gelir parça parça akar mı
tek seferde de gelebiliyo parca parçada olabiliyo herhalde burda okuduğum kadarıyla.Kızlar su gelmesi tam olarak nasıl oluyorBnden bişey geldi az önce ama altıma mı kaçırdım su mu anlamadım koku yok gibi bide bi seferde mi gelir parça parça akar mı
ay 3 kere değiştirdim wc mde yoktu ama gülerken aktı resmenCabim az önce bende seni düşündüm yazcaktim burdan bazen bianda gelebiliyormus bazen yavaş yavaş iç çamaşırını değiştir ayakta ileri geri yürü gelmeye devam ediyomu bı bak
Bazen tuvaletimiz.olmadigini düşünüyoruz ama kacirrabiliyoruz canım gülerken falan ben hiç farketmiyorum genelde kaçırıyorumay 3 kere değiştirdim wc mde yoktu ama gülerken aktı resmen
Sağlıkla gelsin hepsiii çok heyecanlıValla bende öyle hissediyorum
inşallah altıma kaçırmışımdır yatek seferde de gelebiliyo parca parçada olabiliyo herhalde burda okuduğum kadarıyla.
Canım anlarsın mutlaka. Ben gece 4 gibi wc gitmiştim çıktım. Odaya geçince su geldi idrar gibi değil baya musluktan akarcasına geliyprKızlar su gelmesi tam olarak nasıl oluyorBnden bişey geldi az önce ama altıma mı kaçırdım su mu anlamadım koku yok gibi bide bi seferde mi gelir parça parça akar mı
Bacağından aşağı indimiinşallah altıma kaçırmışımdır yahiç hazır değilim acilede gidesim yok sancımda yok ama altıma yapsam 3 kerede kaçırır mı insan
gülerken oksururken olabilir:)inşallah altıma kaçırmışımdır yahiç hazır değilim acilede gidesim yok sancımda yok ama altıma yapsam 3 kerede kaçırır mı insan
iki sandalye ıslattım kız hala gülesim geliyor halimeBacağından aşağı indimigenelde benim kacirdigimda iç camasirim ıslanır mesela
Şu ise riske atmayın, en azından doktorunuza haber verim.iki sandalye ıslattım kız hala gülesim geliyor halimeiyi ki misafirliğe gitmemişim su feğilse rezillik
Benimde bi anda geldi işin garibi o kadar sandalye ıslancak kadar geldiğinide hissetmedim ayağa kalkınca farkettim altımı değiştşrdim bi daha oldu napsam bekliyim bakalım biraz kasılmam falanda yok hiçCanım anlarsın mutlaka. Ben gece 4 gibi wc gitmiştim çıktım. Odaya geçince su geldi idrar gibi değil baya musluktan akarcasına geliyprbir anda gelip durmuyor parça parça sürekli geliyor
Bi anda bardaktan boşalır gibi olması gerekiyor diye biliyorumKızlar su gelmesi tam olarak nasıl oluyorBnden bişey geldi az önce ama altıma mı kaçırdım su mu anlamadım koku yok gibi bide bi seferde mi gelir parça parça akar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?