2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    136
Aynı soruların cevabını ben de merak ediyodum cevaplayım o yüzden hemen 🙂
*Sonda anestezi iğnesinden sonra takıldı, iğneden önce hiçbir işlem uygulanmadı
*Bacaklarımı ne zaman hissettiğimi tam hatırlamıyorum ama 4-5 saati vardır rahat
*48saat sonra duş alabilirsin demişti doktorum
*sezaryenin ertesi günü doktor gelip bandajı çıkarıp pansuman yaptı ve bir sprey sıktı bant oluştu kendiliğinden
*korse kullanma ama tülbent tarzı pamuklu bi şeyle karnını sarabilirsin dedi. Annem kumaş kestirmişti onunla sardık
Sezeryan doğum değilde çok iyi geçti yani benim ağrı kesici bile kullanmadım bir tane çıkınca yaptılar o kadar ama ertesi günü omzuma giren ağrıyı ömrüm boyunca unutamam o çok kötü gaz sancısı diyorlar ama böyle birşey yok bir tel bende mi oldu bilemedim

Bana sordu hemşire sondayı ameliyathanede uyuşturduktan sonra mı takalım yoksa şimdi odada da mı takalım dedi. Ameliyathanede takıyorlar yani sondayı.
3 saat sonra bacaklarımı hissetmeye başladım sonra yavaş yavaş açıldı
Eve geçince yani iki günün sonuda direk duşa girdim ben. Bantla yapılabilir dendi.
Belini sarabilirsin ama korse kullanma 6 ay kadar dedi.
Bana ilk kontrolden sonra korse verdi kızarıklı falan yoktu bende ama

Merhaba kızlar nişan illa kırmızı yada pembemsi mi olması gerekiyor
Hamilelik başından beri enfeksiyon sorunum var ama böyle birsey yaşamadım hiç
Sümsüksu topak gibi hafif açık sarı şeklinde nişan olabilir mi yaşayan varsa bilgi verirse çok sevinirim 😊

Merhaba kızlar nişan illa kırmızı yada pembemsi mi olması gerekiyor
Hamilelik başından beri enfeksiyon sorunum var ama böyle birsey yaşamadım hiç
Sümsüksu topak gibi hafif açık sarı şeklinde nişan olabilir mi yaşayan varsa bilgi verirse çok sevinirim 😊
O genel akıntı olabilir yine de doktora danışmakta fayda var benim nişanım pembeydi akıntıyla beraber pembe renkli kanama geldi

O genel akıntı olabilir yine de doktora danışmakta fayda var benim nişanım pembeydi akıntıyla beraber pembe renkli kanama geldi
Çok teşekkür ederim normalde yoktu ama bugün fazla olunca dikkatimi çekti
Doktoruma sorsam herseyi enfeksiyona bağlıyor büyük ihtimalle de öyledir
🥰😍

Çok teşekkür ederim normalde yoktu ama bugün fazla olunca dikkatimi çekti
Doktoruma sorsam herseyi enfeksiyona bağlıyor büyük ihtimalle de öyledir
🥰😍
Son haftalarda hiç birşeye güven olmaz yakınsa hastene bi muayene olmakta fayda var benim nişanım geldi 2 cm açıklığım vardı sancım yoktu akşama kadar 8 cm oldu açıklığım ondan sonra başladı ağrılarım sancılarım ama normal yapamadım siğil vardı

Son haftalarda hiç birşeye güven olmaz yakınsa hastene bi muayene olmakta fayda var benim nişanım geldi 2 cm açıklığım vardı sancım yoktu akşama kadar 8 cm oldu açıklığım ondan sonra başladı ağrılarım sancılarım ama normal yapamadım siğil vardı
Kasılmalarım oluyor ama doktorum çok rahat dikkate almiyor bugün hafif bel yanlarım ağrıyor akınti da gelince acaba mi diye düşündüm 1cm açıklık da var
Eğer olmazsa öyle yapacağım
Hayırlı olsun sağlıkla huzurla büyüsün miniğiniz😇🥰😘😍🤲🤲

Kasılmalarım oluyor ama doktorum çok rahat dikkate almiyor bugün hafif bel yanlarım ağrıyor akınti da gelince acaba mi diye düşündüm 1cm açıklık da var
Sizi de Allah kurtarsın sağ salim kavuşun inşallah 🥰❤️

Benim öyle oldu. İlk bebeğimde. Suyum geldi sancım yoktu. Suni sancı verildi. 8 saat geçmesine rağmen hiçbir ilerleme olmadı. Doktor daha fazla beklemek bebeğe zarar verir diye sezeryana aldı.
Bende kararimi verdim. Beklemek psikolojik olarak cok fazla yipratti. Acilmam yok sancim yok haftaya suni almak yerine ozele gidip sezaryen gunu alacagim

Bu doktorlarinda bi ortasi yok ya cok pimpirikliler yada cok rahat 😁 hayirla gelsin inşallah kendinizi takip edip doktoru arayin bence

Bu doktorlarinda bi ortasi yok ya cok pimpirikliler yada cok rahat 😁 hayirla gelsin inşallah kendinizi takip edip doktoru arayin bence
Valla öyle şuram ağrıyor buram ağrıyor demeye korkuyorum artık 😅 aşırı rahat hiç bozmaz kendisini
Pazartesi günü nst günüm o zaman artık söylerim
Sizde bebişinizi sağlıkla büyütün inşallah 😍🥰💚💗💓🤲🤲

Kızlarr anne olmak çok güzel, ben spinal anestezi ile sezaryen dogum yaptım. Suan agrım var evet cok konforlu degilim ancak sütüm geldigi icin bebise odaklandıgım icin cok iyi hissediyorum. Merak eden herkese çok çok teşekkür ederim okuyamadım mesajları geri dönüp okuyacagım ama. sunnysideup sunnysideup

Valla öyle şuram ağrıyor buram ağrıyor demeye korkuyorum artık 😅 aşırı rahat hiç bozmaz kendisini
Pazartesi günü nst günüm o zaman artık söylerim
Sizde bebişinizi sağlıkla büyütün inşallah 😍🥰💚💗💓🤲🤲
Bnmkide beni ameliyata cagirmisti bana haber vermeden 😂 asiri rahat bi doktora denk gelmisim sabah ac gel demisti ben tahliller icin diyo sanmistm doguma aldi 😂😂

Kızlarr anne olmak çok güzel, ben spinal anestezi ile sezaryen dogum yaptım. Suan agrım var evet cok konforlu degilim ancak sütüm geldigi icin bebise odaklandıgım icin cok iyi hissediyorum. Merak eden herkese çok çok teşekkür ederim okuyamadım mesajları geri dönüp okuyacagım ama. sunnysideup sunnysideup
Gözünüz aydin olsun ❤️❤️ anne olmak dunyadaki en guzel sey bencede 😍

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah 🙏 💗

Bnmkide beni ameliyata cagirmisti bana haber vermeden 😂 asiri rahat bi doktora denk gelmisim sabah ac gel demisti ben tahliller icin diyo sanmistm doguma aldi 😂😂
bu doktorların sağı solu belli olmuyor 😅
Bende çok heyecanlıyım biran önce kavuşmak istiyorum 22 nisanı nasıl beklicem bende bilmiyorum

Off kızlar doğumu başlatıcak bir şey söyleyin nolur hurma vs işe yaramıyor çok bunaldım her gün doğurmadın mı daha diye mesajlar almaktan

Off kızlar doğumu başlatıcak bir şey söyleyin nolur hurma vs işe yaramıyor çok bunaldım her gün

Benım adet ağrısı gibi ağrılarım sabah ikindi ve akşam yokluyor . Sanırım doğuma hazırlık bunlar 🥲 bı kaç saat aralıksız sürüyor sonra 7,8 saat hiç ağrı olmuyor normal mi böyle
Bence de aynı durum , günde 2-3 defa yokluyor özellikle yürüyüş yaparken ağrı başlıyor . İnşallah doğum kendiliğinden başlar 🙏🏼 38+5 olduk biz

Sezeryan doğum değilde çok iyi geçti yani benim ağrı kesici bile kullanmadım bir tane çıkınca yaptılar o kadar ama ertesi günü omzuma giren ağrıyı ömrüm boyunca unutamam o çok kötü gaz sancısı diyorlar ama böyle birşey yok bir tel bende mi oldu bilemedim
Ay o ağrı bende de oldu çok kötüydü hemen sıcak su torbası havlu koydu hemşireler sonra yürüdükçe geçti

Gozunuz aydin 😊 bende yarin gidip sezaryen gunu alacagim cook heyecanliyim 🥰🥰

Ne çabuk söndü karnın bence iyi bişey ya bazen aylarca öyle kalabiliyormuş hamileymiş gibi yanii. Eve çıktın dimi sen nasıl oldunuz
Tam ifade edemedim hala hamile gibiyim ama günlerce beklemiş balon var ya o şekilde duruyor 😅 hatta yaşlı bir teyze bugün bana korse takmiyor musun dogurmamis gibisin diye bir sürü laf etti 🤭

Back
X