- 1 Nisan 2014
- 3.976
- 6.067
- 358
Kendini nasılda tanıdınDaha dururdum bu arada sndnjebdjdnd

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini nasılda tanıdınDaha dururdum bu arada sndnjebdjdnd
Başka bu hikayede biri yok ondan canım jsbxbsbxbdbdjKendini nasılda tanıdın![]()
Doğumuna anlık şahit olduğumuz başka biri de olmadı senden sonraBaşka bu hikayede biri yok ondan canım jsbxbsbxbdbdj
Yazdıklarınız hafifletti beni biliyo musunuzAa güzel düşünmüşsünüz. 15 Nisan benim evet inşallah bir aksilik olmazsa
İlki zaten sezaryen olduğu için bunu da sezaryen doğum olacağım o yüzden ilk doğum doktorumla görüşmemi anlatayım: Vajinal doğum olsun diyordum ama korkuyordum işte ne bileyim hiçbir doktor da beni telkin etmedi. Devlete gittim sezaryenin bir seçenek olmadığını net bir şekilde söylediler ki bildiğim bir şey zaten. Sadece hangi sebeplerle sezaryen oluyor diye sormuştum. O zorunlu tutma, mecburiyet politikası beni daha çok germişti ki artık stresten bebeğim zarar görecek diye korktum. direkt özelde bir Dr buldum ki sakin sakin anlatsın iki yöntemi de zaten 34. Haftada gitmiştim yani. Beni öyle bir rahatlattı ikna etti ki sezaryene karar verdim ve o gün üzerimden yük kalktı resmen rahatladım. Sezaryene öyle rahat korkusuz girdim ki anlatamam. Tabii kimseye sezaryeni önermiyorum. Vajinal doğum yapsaydım da önermezdim çünkü benim doğumum iyi geçse de herkeste farklı bir süreç oluyor. Kimisi sezaryenden pişman kimisi vajinalden. Kimisi iyi ki sezaryen der kimisi de iyi ki normal der. O yüzden biraz da şans işi doğum. Kafanızda tartıp öyle karar verin. Umarım en hayırlısı neyse tüm gebeler için de o olur.
Kilosunu kafaya takmayın kaç olursa olsun doğduktan sonra zaten gram gram alacaklar inşallah.
Aynen öyle bu aralar ben de hasta olmamaya çalışıyorum geçenlerde üşüttüm iyi ki şimdi doğmuyor dedim![]()
Kontrol fena geçmedi. Beklediğimden daha azdı kilo artışı. Haftada 200-250 gram giderken; 150-175gram arası olmuş son 2 hafta. Nstde hiç sancım çıkmadı desem yeri, ancak baya heyecanlı bi bebişti nabzı yüksek seyretti.Günaydınins güzel bir kontrol olur
stres yapmaman adına şöyle düşün “yöntem önemli değil önemli olan sen ve bebisin sağlığı”
Güzel haberlerle gel![]()
Guzel geçmesine herseyin yolunda olmasına ve kararsızlığı gidermiş olmanıza sevindim. Tarih ne olacakYazdıklarınız hafifletti beni biliyo musunuz
Bu süreç herkes için biricik, ancak gene de benzer yolları adımlayan birilerini duymak iyi hissettiriyor.
Hamile kalmadan önce de sezaryen düşünüyordum. Hamilelikte bi gelgit yaşadım bu haftaya dek. Ancak komplikasyonların bebek ve anne için çok olması, sezaryenin ise bebek için daha güvenli gelmesi nedeniyle, ilk kararımda kaldım.
Ve kararı verdikten sonra da ferahladım;
belirsizlik daha zor geliyormuş
Son kararım; tariho da bugün yarın belirteceğim. Anestezi hazırlıklarını yaptım.
Kontrol fena geçmedi. Beklediğimden daha azdı kilo artışı. Haftada 200-250 gram giderken; 150-175gram arası olmuş son 2 hafta. Nstde hiç sancım çıkmadı desem yeri, ancak baya heyecanlı bi bebişti nabzı yüksek seyretti.
Sonra normal aralığa indi.
Valla bu doğum şekli derdi, doğurduktan sonra o kadar devede kulak kalacak diye hissediyorum ki
Doğum da neymiş, emzirme faslına gelin diyeceğim geçmişteki kendime.
O yüzden ferahladım karar verince. Yazdıklarınız için müteşekkirim ayrıca![]()
Günaydın, dualarımız sizinle. Sağ salimHanımlar günaydın, dua edin bana olur mu. Ben gidiyorum hastaneye![]()
Tabii yazmaya çalışacağım. Çok teşekkür ederimGünaydın, dualarımız sizinle. Sağ salim
Kucaginiza alirsiniz insallah
Çıkınca da yazın olur mu, merak ediyoruz![]()
HormonlarSağlıkla, kolaylıkla kavuşalım yavrularımızla. Rımel sürmedim ufak bir nemlendirici ruj.saçımı düzleştirdimduruma göre belki işlem öncesi sürerim. Ayyy dün Sezen Aksu'nun şinanay yavrum şarkısında hastaneye hüngür hüngür ağladım o söyledi ben ağladım
altta yapan nasıl duygular yaşadıysam artık. Şu anda da müzikle gidiyoruz. Ağlamıcam ama
![]()
Benım adet ağrısı gibi ağrılarım sabah ikindi ve akşam yokluyor . Sanırım doğuma hazırlık bunlarbı kaç saat aralıksız sürüyor sonra 7,8 saat hiç ağrı olmuyor normal mi böyle
Ben de bu konuda bilgili değilim. Mesajınız öne çıksın diye alıntıladım.Tecrübeli kimse cevap vermıyor yazdıklarıma ya çok üzücü.
Hanımlar günaydın, dua edin bana olur mu. Ben gidiyorum hastaneye![]()
Sağlıkla, kolaylıkla kavuşalım yavrularımızla. Rımel sürmedim ufak bir nemlendirici ruj.saçımı düzleştirdimduruma göre belki işlem öncesi sürerim. Ayyy dün Sezen Aksu'nun şinanay yavrum şarkısında hastaneye hüngür hüngür ağladım o söyledi ben ağladım
altta yapan nasıl duygular yaşadıysam artık. Şu anda da müzikle gidiyoruz. Ağlamıcam ama
![]()
GunaydinHanımlar günaydın, dua edin bana olur mu. Ben gidiyorum hastaneye![]()
22 Nisan son bizim, 21 mi olsa dedim. Ne kadar dursa kardır, diye.Guzel geçmesine herseyin yolunda olmasına ve kararsızlığı gidermiş olmanıza sevindim. Tarih ne olacak
Ben de birazdan kontrole gideceğim. Bizim kızın da kendi geleceği yok. Miat tarihi kafamda belirledim. 15 Nisan Salı diyeceğim. Eğer 15 nişana kadar kendisi gelmez ise artık sezeryan olacağız.
Ben de 40+1 oldum bugun dediginiz gibi son zamanlarda artik kilo almiyor. Bugun doktora gidicem insallah bi gelisme olur beklemekten yoruldum artik22 Nisan son bizim, 21 mi olsa dedim. Ne kadar dursa kardır, diye.
39 dolunca alabiliriz dedi doktorum. 15inden sonra.
Önümüzdeki haftaya bi gün belirleyeceğim
Vajinal doğumu kafamda bitirip sezaryende de karar kılınca, 40ı beklemek istemedim, sıçar mıçar belli olmaz benim kıza.
Bi de kilo alış hızı azaldı gibisine. Doğunca daha hızlı kilo aldırırız İnşallah![]()
Hayırlısıyla gelsinler artıkBen de 40+1 oldum bugun dediginiz gibi son zamanlarda artik kilo almiyor. Bugun doktora gidicem insallah bi gelisme olur beklemekten yoruldum artik![]()
Insallah acilmam vardir hic acilmam yoksa suni sanci teklif ederse kabul etmeyi dusunmuyorumHayırlısıyla gelsinler artıkplasenta yaşlanıyor artık kilo almaması normal.
Siz çantanızla gidin isterseniz, 40tan sonra gidince doktorlar hadi alalım diyebiliyor. Belki kavuşma günüdür![]()
İlk doğum mu sizin de?Insallah acilmam vardir hic acilmam yoksa suni sanci teklif ederse kabul etmeyi dusunmuyorum![]()
Evet ilk dogum olacak nasipseİlk doğum mu sizin de?
Doktorunuzun önerisine güvenin40tan sonra çok beklemek istemezler.