• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
Kızlar merhaba . Nolmuş bugün herkeste bır ağrı bı lekelenme :)
Aceleci çıktı bizimkiler 🙈
Ben 3,4 gündür fitil olarak kullanıyordum progestanı.
Doktora gittim ilçede hemen,önce ultrasonla sonra alttan bir aparatla baktı. Temiz içerisi kanama yok dedi. Tahriş olmuştur alttan fitil kullandıysan dedi..
Sabah kasık ağrım da eşlik edince nst de çekildi çok hafif var ama normal bu haftalarda dedi .
Yani çok şükür nişan değilmiş ama çok korktum .
Herseyde bır hayır vardır. Bu haftasonu hemen valizi ve bebek eşyalarını vs yıkayıp hazırlayacağım. Sabah ağlamamak için çok zor tutum kendimi çünkü hiçbir şeyim hazır değil hersey evde poşetlerde 😣
Belki bebegım bizi uyardı elinizi çabuk tutun diye :)
@pınar snde iyi misin gittin mi hastaneye
Bisey olmamasina cok sevindim. Yok gitmedim bende esim mesaiye kalcakmis cocuk okuldan gelck amcasi alcak bugün şansıma ortaligi telaseye vermiyeyim dedm beklicem bu aksam. Valla bnde ayni şeyi düşündüm acele etmeye gerek yok aslinda yerlerinde rahat olmalılar disari daha yorucu olck onlar icinde 😁

49 haftayı görünce çok şaşırdım baya beklemiş 😯 ben 36 oldum haftaya doğsun istiyorum ama bebek hiç gelecek gibi değil ne yalancı kasılma var ne başka bir şey sanki uzun bir süre daha kalacakmış gibi 🙈 kilosu da çok hızlı artmaya başladı nerdeyse 3 kilo olmuş bu şekilde giderse 4 kilo doğacak gibi ben 3200 3500 doğsa yeter diye düşünüyordum birde doğurması var 😅
Yanlış yazmışım elim değmiş 40+5 demek istedim

Ay evet bnde ilkte ne agri ne sanci ne de baski hissetmiyodum bunda az yorulayim alttan alttan vuruyo bazen zonkluyo bu ilk bebegim olsa kesin normal dogum olurdu
Ay bencede bende öyle diyorum kesin bu normal doğardı gerçekten ayakta durunca hemen vuruyor sancılarım oluyor felan.hayırlısı bakalım inşallah zamanını beklerler

Parça parça yapabilirsin canım bugün makinaya at kurut yarın ütü yap sadece bikenara kaldır koyacak yer bulana kadar baya kıyafet çıkarmışsın ben minik bir çanta yaptım sadece hepsi okadar birde hastane çantası o ayrı tabi, benimde ikinci oğlum geliyor hiçbişey almamıştık biz beşiğinin kenarına koyup idare ediyordum plastik çekmece aldım şimdilik ikisi birinin ikisi birinin olacak çok küçük ama ne yapalım seneye taşınacağız taşındığımızda ben büyük bir dolap yaptırmayı düşünüyorum marangoza istediğim gibi içini dizayn edeceğim bir taraf yataklık yüklük bir taraf çocukların olacak öyle düşündüm bakalım alırsakda birer yatak kalıyor geriye gideceğimiz lojmana göre onuda almam belki evler küçük oluyor çünkü
Çocukların güvenliği için de duvara sabit mobilyalar kullanmak gerekiyor. En mantıklısı da dolabı duvara uygun monteli şekilde yaptırmak ama tabii kirada olunca olmuyor. Bugün yıkanacaklar, yarın ütüleyip hurçlara kaldırırım artık. Çok fazla kıyafet varmış şimdi fark ettim ben de. Büyüyene kadar her iki üç ayda bir kıyafet almışız mecbur. Şimdi kıyafete para vermiyoruz en azından cinsiyet aynı olunca 😄 biz park yatağı kaldırdık birkaç ay önce şimdi yeniden kurulacak büyüğe de yatak lazım off son aya bırakmakla hata etmişim galiba. Kıyafet yıkama ütüleme en kolayı gibi duruyor🥴 senin de az kalmış ama halletmiş sayılırsın Allah'tan.

Kızlar merhaba . Nolmuş bugün herkeste bır ağrı bı lekelenme :)
Aceleci çıktı bizimkiler 🙈
Ben 3,4 gündür fitil olarak kullanıyordum progestanı.
Doktora gittim ilçede hemen,önce ultrasonla sonra alttan bir aparatla baktı. Temiz içerisi kanama yok dedi. Tahriş olmuştur alttan fitil kullandıysan dedi..
Sabah kasık ağrım da eşlik edince nst de çekildi çok hafif var ama normal bu haftalarda dedi .
Yani çok şükür nişan değilmiş ama çok korktum .
Herseyde bır hayır vardır. Bu haftasonu hemen valizi ve bebek eşyalarını vs yıkayıp hazırlayacağım. Sabah ağlamamak için çok zor tutum kendimi çünkü hiçbir şeyim hazır değil hersey evde poşetlerde 😣
Belki bebegım bizi uyardı elinizi çabuk tutun diye :)
@pınar snde iyi misin gittin mi hastaneye
İyi olmana çok sevindim🙏🏻 ben bebişin eşyalarını hazırladım. Biberon, göğüs kalkanı dezenfekte edilecek. Bir de benim çantam kaldı o hâlâ kazır değil 🙈

Şurda bayrama 2 hafta kaldı resmen ve benim bebek hala bekliyor 🫣birüsürü planlar boşa gidecek gibi görünüyor
Bu ağrılar da beni öldürecek acaba 40 dolunca gidip suni mi alsam diyor bir yanım bir yanımda saçmalama diyor
Arada doktora gitmeyecek misin yönlendirirler herhalde

İyi olmana çok sevindim🙏🏻 ben bebişin eşyalarını hazırladım. Biberon, göğüs kalkanı dezenfekte edilecek. Bir de benim çantam kaldı o hâlâ kazır değil 🙈
Tesekkur edeirm hepimiz zamanında kucağımıza alırız inşallah.Göğüs kalkanı nedir nasıl kullanılıyor acaba 🙈 izlediğim yenıdoğan alısverıslerinde var ama nasıl kullanılır bilmiyorum

Tesekkur edeirm hepimiz zamanında kucağımıza alırız inşallah.Göğüs kalkanı nedir nasıl kullanılıyor acaba 🙈 izlediğim yenıdoğan alısverıslerinde var ama nasıl kullanılır bilmiyorum

Göğüs kalkanını gebe okulunda önerdiler. Meme hava alınca daha rahat iyileşiyor diyor.

Ben de alacağım ama hangi marka?
Bir de bunların büyüğü küçüğü numarası oluyor mu?

Meme başı büyük olup kalkanın ucu küçük olursa yara yapar mı? Sağma makinalarında böyle birşey oluyormuş çünkü.

Gümüş bir kalkan. İlk gebeliğimde doktorum önermişti. Meme uçlarının kuruyup çatlamasını önlüyor meme ucuna konulan bir kapak gibi düşün. Ben memnun kaldım. Sonra kardeşime verdim o kullandı. Şimdi tekrar ben kullanacağım. Çok kolay dezenfekte ediliyor zaten. Doğumdan önce birkaç saat şeklinde başlıyoruz kullanmaya

Gümüş bir kalkan. İlk gebeliğimde doktorum önermişti. Meme uçlarının kuruyup çatlamasını önlüyor meme ucuna konulan bir kapak gibi düşün. Ben memnun kaldım. Sonra kardeşime verdim o kullandı. Şimdi tekrar ben kullanacağım. Çok kolay dezenfekte ediliyor zaten. Doğumdan önce birkaç saat şeklinde başlıyoruz kullanmaya
Yok o gümüş kapak kalkan delikli plastik bişi sütyenin içine konuyor sütyen de sürtünmüyor hava da alıyor

Göğüs kalkanını gebe okulunda önerdiler. Meme hava alınca daha rahat iyileşiyor diyor.

Ben de alacağım ama hangi marka?
Bir de bunların büyüğü küçüğü numarası oluyor mu?

Meme başı büyük olup kalkanın ucu küçük olursa yara yapar mı? Sağma makinalarında böyle birşey oluyormuş çünkü.
Sağma da sağım olmuyor maalesef dışarı sızıyor süt ben sağamıyorum göğsümü başlarda oluyor zamanla akıtıyor çok büyüyor ucu gün geçtikçe kalkan aldım ben inşallah bunda sorun yaşamam ama uçları çok büyük oluyor bebek emdikçe napalım

Sağma da sağım olmuyor maalesef dışarı sızıyor süt ben sağamıyorum göğsümü başlarda oluyor zamanla akıtıyor çok büyüyor ucu gün geçtikçe kalkan aldım ben inşallah bunda sorun yaşamam ama uçları çok büyük oluyor bebek emdikçe napalım
Varsa numarası ben de en büyüğünden alayım istiyorum.
gebelik başından şimdiye geçen sürede bile vücudum inanılmaz değişti. Emzirme ile meme ucumun neye dönüşeceğini kestiremiyorum🥲

Yine isim soracagim kizlar :) nilay mi hande mi feray mi 😄 ilk kizimin ism ece miray ama illa uyumlu olmak zorunda degil

Back
X