Ay ben de korkuyorum bir şey filan olur diye çünkü geçen sefer de genleşme isteğim olup da kötü sonuçlanınca tedirgin oluyorum ister istemez.Ya Turkiye`de gecen ay sorucaktim ama hamilesin dendi sonra kimyasal oldu derken ne kontrol ettirebildim biseyi ne de sorabildim dogru duzgun, o yuzden bence de bilse verirdi belki burdaki de. Insallah olmaz
O genlesme istegi bana da oluyo sanirim yatmaktan uzanmaktan bi vucut acilmak istiyo ama ben yatarken bile bacaklarimi garip gurup sekillere sokmamaya calisiyorum, hatta kendime cekiyorum cenin pozisyonunda yatiyorum sorun olmasin aman ayagimi uzatirim gerilir karnim diye. Delilik gercektenAyy insallah canim evet allah hayirlisini versin en guzeliniiii
Di mi kuzum bence de. Senin doktorun beni cesaretlendirdi. Sadece kanama olur bisey olur mu bilmiyorum baktirmadim diye korktum ama allah korusun 2 gunde 1 icerim olmadi etki ettigi kadar ediyodur zaten asprinin etkisi uzun sureliymis. Igneler 24 saat etkili oluyormus diye okudum. Doktora gidince sorarim zaten :)
Bende de oluyoo genleşme isteği hem de nasıl
Ay kızlar yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlattı.Bende de genleşme isteği oluyor. Hatta ben hep dinleniyorum ondan mı oluyor acaba diyordum
Canım senin haftan kaçtı?Ben de de aynı belirtiler var. Hep uykum var ama uyuyamıyorum. Bulantılarım da başladı
Dut kürü enfeksiyona çok iyi geliyorAslında 3-4 gündür var bu durum en son dayanamayıp gittim doğal geçiremeyincedoktor hamilelerin kullanabildiği bir ilaç dedi ama insan çekiniyor yine de kulaklarım felan da tıkandı
Bende de aşırı oluyor uzanmaktan diye düşünmüştüm benimkiAy ben de korkuyorum bir şey filan olur diye çünkü geçen sefer de genleşme isteğim olup da kötü sonuçlanınca tedirgin oluyorum ister istemez.
Ay kızlar yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlattı.Biz yine de fazla genleşmeyelim n'olur n'olmaz.
Sonra dengeleniyor onlarMerhaba kızlarkk kullanımım bdv den ileri gitmediğinden burası şu an çok karışık geliyor bana size sormak istediğim bişey var. Benim sat 21 Haziran. Ama tek korunmasız ilişki 18 temmuz. Ve pazartesi günü keseyi gördük 1 cm ölçüldü, beta artışım 6 haftayla uyumlu gidiyor ama sat a göre 8 haftalık olmalı. Bu gibi bi durumla karşılaşan var mı? Acaba hep böyle 2 hafta geriden mi gelir benim için yine de önemli olan sat mı olmalı?
Bilmiyorum aynı şey miydi ama ilk bebeğimde 2 hafta kadar geriden gelirken 12. Haftada birden fazladan gelişim gösterip haftasına yetişmişti. Yine öyle mi olcak acabaSonra dengeleniyor onlar
Evet görünürKızlar beta 4000 lerdeyse kese görünür mü
4+5 de
Benim sat 24 temmuz. Benim de çok geriden geliyor. Pazartesi günü vajinal usg ile keseyi gördükMerhaba kızlarkk kullanımım bdv den ileri gitmediğinden burası şu an çok karışık geliyor bana size sormak istediğim bişey var. Benim sat 21 Haziran. Ama tek korunmasız ilişki 18 temmuz. Ve pazartesi günü keseyi gördük 1 cm ölçüldü, beta artışım 6 haftayla uyumlu gidiyor ama sat a göre 8 haftalık olmalı. Bu gibi bi durumla karşılaşan var mı? Acaba hep böyle 2 hafta geriden mi gelir benim için yine de önemli olan sat mı olmalı?
Doktorum net bişey demedi . 4 gibi dedi. Sata göre 8 haftalık ama geç döllenme muhtemelenCanım senin haftan kaçtı?
1500 üstü görünür ama küçük görünürKızlar beta 4000 lerdeyse kese görünür mü
4+5 de
Ben de başladı aslında 6+0 ım. Böyle bi değişik tam bulantı gibi de değil ama her seyden tiksinir oldum istahim kapandi sanki surekli yemek yemiste agzima kadar doluymusum gibi. Sadece soguk taze meyve yemek istiyo canimSelam canım anneler
Benim de belirtilerim şu an için ara ara çöken yoğun halsizlik, arada bir kasık krampları, çok nadir de baş dönmesi. Gece iyi uyusam da sabah erkenden uyanıyorumbugün 5 haftalık oldum diye gösteriyor uygulama
Hiç bulantı filan başlayanınız oldu mu??
Evet benimki de vajinaldi. İlk doğumdan kalma sezaryen göbeğim var sanırım görüntülemeyi biraz etkiliyorBenim sat 24 temmuz. Benim de çok geriden geliyor. Pazartesi günü vajinal usg ile keseyi gördük
Yok canim gayet guzel artmis. Yuzde 60 artmasi yeterli senin daha fazla artmisKızlar merhabalar adet günümde kan verdim 161 çıktı.4 gün sonra kan verdim 534 çıktı düşük mü artış olmuş ?
Karından gördü aslında ama net olmadığı için vajinal bakmak istediEvet benimki de vajinaldi. İlk doğumdan kalma sezaryen göbeğim var sanırım görüntülemeyi biraz etkiliyor
Bende netliği sağlamak için biraz karnıma bastırdı hemşiresi çekti fotoğrafını basmak için. Hatta kese içinde küçük bi nokta var gibiydi ama sabitleyemedi onuKarından gördü aslında ama net olmadığı için vajinal bakmak istedi
aa cok sevindiiim bu guzel habere ya kese dogru yere inmis insallah daha da guclu gelsin kalp atisi pazartesi gunutubaslk sana umut olmak için yazıyorum bebek kesesi rahimde olması gereken yere doğru inmiş hatta yine düşük artmış 3700 den 5250 gibi ama kalp atışı duyduk sadece kalp atışı zayıf 100 civarı dedi onun artıp artmayacağına bakacağız pazartesi dediler