- 10 Nisan 2013
- 1.645
- 2.083
Ay kan vericek misin cuma gunu yine kuzum o zaman?Cuma günü sağlık ocağına gidicem onda baktırırım inşallah geçer de o zamana kadar
Ya o sürekli uyanma bende de var bir sağ dönüyorum bir sola. Böyle tam verimli uyuduğumu hissedemiyorum ama bıraksan şu an bile uyurum doktora da diğer hafta perşembe gitmeyi planlıyorum.
Ay bir şey dicem bugün instada erkek bebek belirtileri diye bir reels gördüm. Sivilcelenme, üşüme filan yazıyordu. Tabi ne kadar doğru bilemiyorum ama benim arkadaşımda da sivilcelenme oldu ve erkek bebeği olacak. Aklıma hemen o geldi. Senin de mi erkek olacak acaba?
Ayniyiz ya, ben de suan biraksan saatlerce uyicak gibiyim ama yatakta don dolas asla uyuyamiyorum bacaklarim rahat etmiyo sanki. Ayniii.
Ya olabilir biliyo musun kuzum. Cunku benim esimin ailesinde full erkek baskin, kardesinin de 2 erkek cocugu var. Ailenin kuzen tarafi falan da cogu erkek cocuk. O yuzden kiz olursa bana surpriz olucak, ay icimden de kiz cocugum olsa diye gecerdi hep ama once saglikli olsun da suan o baya geri planda Sen de usuyup yaniyosun gerci ama seninki daha belirsiz bence. Sizde de baskin erkek ya da kiz durumu var miii?