Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah güzel haberlerle gelirsin
 
Tahliller devlet hastanesine gidiyorsa hastanenin sitesinden bakabilirsiniz sonuçlara. Hangi gün 167ydi betanız ve şu an tahmini kaç olmuştur?
 
4+4 te beta 3000 olmadan gözükmesi çok zor. Gözükmez bence ama haftaya gözükür
 
Tahliller devlet hastanesine gidiyorsa hastanenin sitesinden bakabilirsiniz sonuçlara. Hangi gün 167ydi betanız ve şu an tahmini kaç olmuştur?
Devlet hastanesinin sitesine de baktım orada da yok
Hesaplamalarima göre bugün 1300 kadar çıkması lazım yarına 1900 kadar olması gerekiyor normalde Bi sorun yoksa
 
 
Benim de 4+4'te 2.66 mm idi, beta 1700 küsür. Doktorum beni cok korkuttu beta ile kese boyutu uyumlu değil diye

Ben hatta son adet tarihimden de emin degilim 2 gun sonrası da olabilir yani kayıt tutmuyordum.

Neyse baska doktor buldum Cts ona gidicem, inşallah her şey yolundadır <3
 
Benim gebe kalmadan önce vardı 25mg içiyorum en son 2ye düşmüştü
Yağmur ne durumdasın iyimisin güzel haberlerini bekliyorum. Benim cumartesi günü kendi kadın doğumcumda randevum var. Artık nolucaksa o gün inşallah belli olur. Kese gözüküpte nasıl beta düşük oluyor hala anlamış değilim..
 
Kizlar az once annemi aradim 2 gebeliginde de ne belirtiler yasamisti diye, genelde annenin gebeligine benzer olur dendigi icin soruyim dedim. Annem 2 gebeliginde de ne bulanti ne lekelenme yasamis, aserme de sadece birer kez yasadim 2 gebeligimde de dedi. Hali kaldirdim indirdim, neler yaptim birsey olmadi. Folik asit de yoktu bizim zamanimizda kullan diyen o yuzden kullanmamistim hicbir sey bir tek 4-5.ayla beraber demir hapi kullandim, bir de 4-5.ayda yine mide yanmam baslamisti o da bebegin saci olusuyor ondan dolayi demislerdi dedi.

Acaba sizinkiler de denk mi gidiyor annenizin gebeligine gore biliyo musunuz? Anneme suram agriyo buram yaniyo diyorum o baska seylerdendir diyip cok kafana takma diyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…