inşallah güzel haberlerle gelirsinAllah korusun öyle düşünmeyin kese hafif de olsa gözükmüş gebeliği netleştiren kesedir zaten sağlıksız olsa kese bile gelişmemiş olabilirdi. Sakin olun ben de beta sonucumu bekliyorum hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah
Tahliller devlet hastanesine gidiyorsa hastanenin sitesinden bakabilirsiniz sonuçlara. Hangi gün 167ydi betanız ve şu an tahmini kaç olmuştur?Kızlar benim ilk beta 167 çıktı bir gün arayla verdim kan tahlilimj doktor Bi türlü göremedi. E nabizdan da baktım yok. Cuma günü vermistim. Sanırım artık da sisteme düşmez doktor da öyle dedi. Bu sabah tekrar kan verdim. Sağlık ocağı olduğu için sonuçlarım yarın çıkacak. Yarın 4+4 olacağım sizce keseyi görebilir miyiz
4+4 te beta 3000 olmadan gözükmesi çok zor. Gözükmez bence ama haftaya gözükürKızlar benim ilk beta 167 çıktı bir gün arayla verdim kan tahlilimj doktor Bi türlü göremedi. E nabizdan da baktım yok. Cuma günü vermistim. Sanırım artık da sisteme düşmez doktor da öyle dedi. Bu sabah tekrar kan verdim. Sağlık ocağı olduğu için sonuçlarım yarın çıkacak. Yarın 4+4 olacağım sizce keseyi görebilir miyiz
Devlet hastanesinin sitesine de baktım orada da yokTahliller devlet hastanesine gidiyorsa hastanenin sitesinden bakabilirsiniz sonuçlara. Hangi gün 167ydi betanız ve şu an tahmini kaç olmuştur?
Yaa4+4 te beta 3000 olmadan gözükmesi çok zor. Gözükmez bence ama haftaya gözükür
Benimde aynı canım dokununca aciyor. Uclarinin kahverengi kisminin alani genisledi ek olarakKızlar günaydın, benim sanki göğüs hassasiyetim azaldı gibi. Önce çok ağrıyordu göğüslerim ama şu an sadece uçlar biraz hassas. Normal bir durum mu böyle olan var mı?
4+3te tekrar beta baktırmadım en son ondan 2 gün önce yani 4+1de baktırdığımda 1400 küsurdu, doktor muhtemelen 2800lerdedir bu değere ve haftaya göre kesenin kücük olması doğal dedi. Bu arada kücük olmasına ragmen ultrason 5+0 olarak gösterdi. Simdi haftaya cuma tekrar gidicem, SATa göre 6+3 oluyorum. Kesenin büyümesine bakılacak insallah kalbi de duymak icin cagırdıBen cuma aksam burda ilk öğrenenlerin kese boyutlarını görünce cok korktum ve telaslandım ama herkesin beta değeri, satı vs farklı olabilir, doktor su an endiselenmene gerek yok dedigi sürece cok düsünmemeye calısıyorum.Çok teşekkürler cevap için
Benim de öyle :)Benimde aynı canım dokununca aciyor. Uclarinin kahverengi kisminin alani genisledi ek olarak
İnşallah sağlıkla artmıştır, kese için diğer haftayı bekleyin istersenizDevlet hastanesinin sitesine de baktım orada da yok
Hesaplamalarima göre bugün 1300 kadar çıkması lazım yarına 1900 kadar olması gerekiyor normalde Bi sorun yoksa
Benim gebe kalmadan önce vardı 25mg içiyorum en son 2ye düşmüştüHipotirodi çıkan var mı hamilelik öncesi yoktu tsh 3,5 çıktı önce 3 sonra 2,5 düşmesi lazımmış ilaç verdi
Ben henüz genişleme gözlemlemedim ama bilemiyorum. Haftaya filan belki benim de öyle olur.Benimde aynı canım dokununca aciyor. Uclarinin kahverengi kisminin alani genisledi ek olarak
Benim de 4+4'te 2.66 mm idi, beta 1700 küsür. Doktorum beni cok korkuttu beta ile kese boyutu uyumlu değil diye4+3te tekrar beta baktırmadım en son ondan 2 gün önce yani 4+1de baktırdığımda 1400 küsurdu, doktor muhtemelen 2800lerdedir bu değere ve haftaya göre kesenin kücük olması doğal dedi. Bu arada kücük olmasına ragmen ultrason 5+0 olarak gösterdi. Simdi haftaya cuma tekrar gidicem, SATa göre 6+3 oluyorum. Kesenin büyümesine bakılacak insallah kalbi de duymak icin cagırdıBen cuma aksam burda ilk öğrenenlerin kese boyutlarını görünce cok korktum ve telaslandım ama herkesin beta değeri, satı vs farklı olabilir, doktor su an endiselenmene gerek yok dedigi sürece cok düsünmemeye calısıyorum.
Yağmur ne durumdasın iyimisin güzel haberlerini bekliyorum. Benim cumartesi günü kendi kadın doğumcumda randevum var. Artık nolucaksa o gün inşallah belli olur. Kese gözüküpte nasıl beta düşük oluyor hala anlamış değilim..Benim gebe kalmadan önce vardı 25mg içiyorum en son 2ye düşmüştü
Yaaa bende 2020 mart annelerindeydimm gerçekten çok güzeldi.ismin yabancı gelmedi yorumları okuyunca aa dedimBende 2020 mart annelerindeydim çok güzeldi gerçekten. İnşallah bu grubumuzda çok dolu dolu güzel olur
Betam hala çıkmadı bekliyorum 2000-3000 civarı olması lazımYağmur ne durumdasın iyimisin güzel haberlerini bekliyorum. Benim cumartesi günü kendi kadın doğumcumda randevum var. Artık nolucaksa o gün inşallah belli olur. Kese gözüküpte nasıl beta düşük oluyor hala anlamış değilim..
regl agrisi gibiyse cok siddetli degilse normaldir canim, dinlenmeye bak guzelce.Kızlar benim bugun regl ağrısı gibi kasıklarımın tam ortasında bir ağrım var, bu normal mi?
bekliyoruz canim heyecanla insallah guzel haber gelsinBetam hala çıkmadı bekliyorum 2000-3000 civarı olması lazım