- 23 Temmuz 2024
- 454
- 595
- 18
- 25
Her NST de düzenli sancılarım çıkıyor size şöyle tarif edebilirim, karnınızın önü tabak, tencere kapağı gibi bir şekilde semsert oluyor ve kasılıyor, o sırada kuru adet ağrısı eşlik ediyor ve nabzınız hızlanıyor nefes alışınız değişiyor, beyninize basınç hissi oluyor ve hafif bi ıkınma hissi geliyor anlatabilmişimdir umarımBugün bu söylediğin birkaç kez bana da oldu göğsümün altında bir top oluşuyor sanki. Sertleşiyor hatta bir iki defa rahatsız bile etti bu his beni. Muhtemelen yalancı sancılar başladı. Yarın nstde sancım çıkabilir. Ama düzenli değil. Ay bayramda ya da öncesinde gelmeye kalkmasınlar da. 37yi görebilseydik
Yok benim sancılarım o kadar ağrılı olmuyor ama ben de başka sebeplerden ciğer geliştirici iğne vuruldum. Bakalım kısmet ne göreceğizHer NST de düzenli sancılarım çıkıyor size şöyle tarif edebilirim, karnınızın önü tabak, tencere kapağı gibi bir şekilde semsert oluyor ve kasılıyor, o sırada kuru adet ağrısı eşlik ediyor ve nabzınız hızlanıyor nefes alışınız değişiyor, beyninize basınç hissi oluyor ve hafif bi ıkınma hissi geliyor anlatabilmişimdir umarımyaklaşık 34. Haftadan beri düzenli sancılarım geliyor bu yüzden ciğer geliştirici vuruldu, geçen haftaki NST mi ekliyorum resmen 100 üzeri düzenli sancılarım var ebe doğurduğuma çok emindi ama ben alışığım bu sancılara maalesef
Bu sancılara nasıl doğurmadınız yaaa ben dün attım buraya 38 haftada benim dümdüz bir çizgi ya bi gr gene sancı yok o derece dümdüz benim ki doğmak istemiyor sanırım yaa :)Her NST de düzenli sancılarım çıkıyor size şöyle tarif edebilirim, karnınızın önü tabak, tencere kapağı gibi bir şekilde semsert oluyor ve kasılıyor, o sırada kuru adet ağrısı eşlik ediyor ve nabzınız hızlanıyor nefes alışınız değişiyor, beyninize basınç hissi oluyor ve hafif bi ıkınma hissi geliyor anlatabilmişimdir umarımyaklaşık 34. Haftadan beri düzenli sancılarım geliyor bu yüzden ciğer geliştirici vuruldu, geçen haftaki NST mi ekliyorum resmen 100 üzeri düzenli sancılarım var ebe doğurduğuma çok emindi ama ben alışığım bu sancılara maalesef
Magnezyum içmiyor musun canımKızlar dün geceden beri ağlıyorum resmen kalçamın iki yanları ve bacak içlerim, bacağımla vajinamın birleştiği yer o kadar şiddetli ağrıyorki artık tuvalete bile gidemiyorum yürüyemiyorum acıdan, her yerim çürümüş gibi hissediyorum sizde öyle olan var mı resmen kalçam çürüdü ya
Valla doktorumda ebelerde şaşkın, ama sizinki en güzeli, ben bu sancıları haftalardır çekiyorum ve çok kötü bir şey :) ki bu kadar sancıya açılma olmamasıda bence iyi bir şey değil demekki süründürecek, sezaryan düşünmeme sebep resmenBu sancılara nasıl doğurmadınız yaaa ben dün attım buraya 38 haftada benim dümdüz bir çizgi ya bi gr gene sancı yok o derece dümdüz benim ki doğmak istemiyor sanırım yaa :)
İçiyorum ancak artık 38. Haftamda olduğum için bırakmam lazım doğum kasılmalarını anlamak için doktorlar öyle öneriyor bıraktım bugunMagnezyum içmiyor musun canım
Hemen en kötüyü düşünmeyin çok güzel olacak çok güzel ilerleyecek diye düşünün. Güzel düşünün güzel olsun elbette :)Valla doktorumda ebelerde şaşkın, ama sizinki en güzeli, ben bu sancıları haftalardır çekiyorum ve çok kötü bir şey :) ki bu kadar sancıya açılma olmamasıda bence iyi bir şey değil demekki süründürecek, sezaryan düşünmeme sebep resmen
Ama magnezyum içerkende tüm bu ağrılarım varHemen en kötüyü düşünmeyin çok güzel olacak çok güzel ilerleyecek diye düşünün. Güzel düşünün güzel olsun elbette :)
Bu arada magnezyum ile ilgili tüm doktorlar aynı görüşte değil ben daha cumartesi günü danıştım doktoruma devam edelim dedi. Sabah akşam içmeye devam ediyorum. İsterseniz başka bi doktordan da görüş alın derim. Yani boşu boşuna kendinize eziyet etmeyin etmeyin
O zaman sizin magnezyum ile ilgili olmayabilir. Ben içmeyi unuttuğum zaman benim de ağrım oluyordu mesela kemiklerim kırılıyor gibi ağrıyordu. Düzenli içince hiç şikayetim olmuyor.Ama magnezyum içerkende tüm bu ağrılarım vardaha ilk defa bugun içmedim ağrılarım 3-4 gündür var oysaki
Benim 32-37 hafta arası full o şekilde oldu tarif ettiğin gibi. 37’den sonra gittikçe azaldı veya ben alıştım bilmiyorum şu an çok daha rahat hareket ediyorum oturup kalkabiliyorum. Ama cidden yerimden kalkamıyordum ağrıdan uyuyamıyordum çok fenaydı geçti çok şükürKızlar dün geceden beri ağlıyorum resmen kalçamın iki yanları ve bacak içlerim, bacağımla vajinamın birleştiği yer o kadar şiddetli ağrıyorki artık tuvalete bile gidemiyorum yürüyemiyorum acıdan, her yerim çürümüş gibi hissediyorum sizde öyle olan var mı resmen kalçam çürüdü ya
Benimde tam tersi her geçen gün artıyor. İnsan eğilerek yürür mü ya topallıyorum resmenBenim 32-37 hafta arası full o şekilde oldu tarif ettiğin gibi. 37’den sonra gittikçe azaldı veya ben alıştım bilmiyorum şu an çok daha rahat hareket ediyorum oturup kalkabiliyorum. Ama cidden yerimden kalkamıyordum ağrıdan uyuyamıyordum çok fenaydı geçti çok şükür
Amin inşallah canım benimBenim de şekerim var canım ama aylardır diyet yapıyorum. Karbonhidrat, tatlı, meyve hiç yemiyorum. Buna rağmen suyu biraz fazla demişti. Bebeğin gelişimi de senin gibi biraz ileride. Erken doğum riski hep vardı bende zaten sezaryen olacak. Sağlıkla doğsunlar da inşallah bir sorun olmadan alırız kucağımıza
Amin inşallah canım benimBenim de şekerim var canım ama aylardır diyet yapıyorum. Karbonhidrat, tatlı, meyve hiç yemiyorum. Buna rağmen suyu biraz fazla demişti. Bebeğin gelişimi de senin gibi biraz ileride. Erken doğum riski hep vardı bende zaten sezaryen olacak. Sağlıkla doğsunlar da inşallah bir sorun olmadan alırız kucağımıza
Evet ya hayırlısı ile 37yi gorseydık. Bebeklerimizi iri bende büyük ihtimal sezeryan olacağımBugün bu söylediğin birkaç kez bana da oldu göğsümün altında bir top oluşuyor sanki. Sertleşiyor hatta bir iki defa rahatsız bile etti bu his beni. Muhtemelen yalancı sancılar başladı. Yarın nstde sancım çıkabilir. Ama düzenli değil. Ay bayramda ya da öncesinde gelmeye kalkmasınlar da. 37yi görebilseydik
Benım bacak aram öyle işteKızlar dün geceden beri ağlıyorum resmen kalçamın iki yanları ve bacak içlerim, bacağımla vajinamın birleştiği yer o kadar şiddetli ağrıyorki artık tuvalete bile gidemiyorum yürüyemiyorum acıdan, her yerim çürümüş gibi hissediyorum sizde öyle olan var mı resmen kalçam çürüdü ya
İki haftadır tam olarak bunları yaşıyorum erken doğum yüzünden hastanede yattım ilaç kullanıyorum şimdi kasılma önleyici. Ama ona rağmen hala kasılmalar devam ediyor ilacı biraz geciktirsem arka arkaya düzenli sancılar geliyor çok zor bir durum ya Allah yardımcımız olsunHer NST de düzenli sancılarım çıkıyor size şöyle tarif edebilirim, karnınızın önü tabak, tencere kapağı gibi bir şekilde semsert oluyor ve kasılıyor, o sırada kuru adet ağrısı eşlik ediyor ve nabzınız hızlanıyor nefes alışınız değişiyor, beyninize basınç hissi oluyor ve hafif bi ıkınma hissi geliyor anlatabilmişimdir umarımyaklaşık 34. Haftadan beri düzenli sancılarım geliyor bu yüzden ciğer geliştirici vuruldu, geçen haftaki NST mi ekliyorum resmen 100 üzeri düzenli sancılarım var ebe doğurduğuma çok emindi ama ben alışığım bu sancılara maalesef
Bende bekliyorum o enerjiyi her an doğum olabilir ama ev buna hazır değil doğum çantama ekleyeceklerim bitmiyor gribim diye son aldıklarımı ütüleyememiştim bugün ütüledim çanta yetmedi bir kabin boy bir anne bebek çantası alacaktım yanıma bir kabin boy bir spor valize çevireceğim galiba hastanedekiler buraya taşınmış demezler inşallah peluş battaniye ile havlu çok yer kaplıyorBu doğuma yakın arttığı söyleyenler süper enerji acaba ne zaman geliyor bünyeye? 35+4teyim ve günden güne halsizleşiyorum. Eve doğum öncesi çeki düzen vermem lazım ama koltuğa yapıştım. İyi ki hastane çantasına hazırlamışım önceden. Bu enerji nerede?
Tesekkur ederim aklimda daha farkli isimler de vardi ama nasip en son bu oldu hayirlisi :)Maşsllah kilosu çok güzel benim oğlan 38 de 3300 doğdu
İsim güzel ben olsam tercih etmezdim ama sen içine ne siniyorsa onu koymalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?