Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    122
Başka doktora yönlendirmedi mi benim doktor yurtdışında olacakmış başka bir doktor ile tanıştırdı beni onu çağırırsınız dedi. Emanet edildim yani

Başka doktora yönlendirmedi mi benim doktor yurtdışında olacakmış başka bir doktor ile tanıştırdı beni onu çağırırsınız dedi. Emanet edildim yani
Ismini verdi benim hastalarima şu bakacak diye ama hic tanimadigim bi doktorla dogurmak istemiyorum stres oldum kadini gitmeden yakalayacagim bu gidisle

Onlarda abartmışlar destek olunsa yeter aslında

34+3 bnmde bnce aslinda daha erken ama doktor ne görüyosa artk dogck diyo baska bisi demiyo

Sezeryan olck o yuzden acilmaya bakmiyolar bnm bu 3. Nst oldu kilosu iyi fiye sanirim doktor temkinli ilerliyo kendi dogcak zaten diyo diye diye dogurtcak

Yazdıklarınızı okudukça heyecanım artıyor . Sezeryan günleri konuşuluyor , normal doğum yapacaklar belirtilerden bahsediyor , yaa
Ama sanırım en son benim 33+1im be

34+3 bnmde bnce aslinda daha erken ama doktor ne görüyosa artk dogck diyo baska bisi demiyo
Ay maşallah kilosu çok iyi olmuş o zaman çok merak ediyorum benim bebiş kaç oldu suyun da biraz fazla demişti. 32de gittiğimde ağrın sızın olmazsa 3 hafta sonra gel dedi doktorum o yüzden haftaya gidecem bu hafta sıkıntım olmazsa. Ama bir yandan gitsem mi diyorum merak içindeyim

Bayrama kalmadan suni al bence doktorun olmazsa bayramda zor olur. Suni ile normal doğurdu kardeşim üçünde de . Kesin sezaryene dönecej diye bişi yok onu getirme aklına
Evet bayramda yokmuş o da doğurtup gitmek istiyor ben de 40a kalmak istemiyorum. hiç sancım falan çıkmıyor her şeyi yapıyorum ama gelesi yok benimkinin

Ismini verdi benim hastalarima şu bakacak diye ama hic tanimadigim bi doktorla dogurmak istemiyorum stres oldum kadini gitmeden yakalayacagim bu gidisle
Benim sizden daha riskili sizinki bu hafta gelmeyebilir daha vakti vsr ama benim ya 28 ya 2 Nisan ikisine Fe 27 si gibi son kontrolde karar verecek ama tercihi 2 si. 28 ile 2 arası benim için zulüm gibi geçer herhalde

Allah Allah neden bu kadar erken geleceğini düşünüyor acaba

Benim sizden daha riskili sizinki bu hafta gelmeyebilir daha vakti vsr ama benim ya 28 ya 2 Nisan ikisine Fe 27 si gibi son kontrolde karar verecek ama tercihi 2 si. 28 ile 2 arası benim için zulüm gibi geçer herhalde
Normal şartlarda vakti daha var gibi duruyor 32den beri açılmam ve sancim var o yüzden bekliyoruz her an

Insallah denk gelmez doktorlarini beklerler

Haftalarimiz aynıymış ben de 27 Mart'ta gidiyorum kontrole sezaryen için gün verilecek. Bayramı atlatırız inşallah
Ben aslinda bayram haftasi kilosu yerinde olursa dogsa diyorum bayramda oglumda evde ara tatille birlesiyo esimde evde olck bnm icjn cok iyi olcak ama bi yanimda az daha dursun diyo
o cumle insani o kadr tedirgin ediyo ki

Ben bu hamilelikte bebege calisiyorum kilo konusunda oglum 38. Haftada 3500 dogmustu bu daha 35 te 3kilo
Allah Allah neden bu kadar erken geleceğini düşünüyor acaba
Valla bende anlamadim iri bebek haftasi ileri diyo sanci da cikinca ondn herhalde. Saglikli olsnda erkn dogsa da sorun yok

Bide 2 kilo vermisim 77 ydim 75 e inmisim doktora soyledim bebek kilo almis sen vermissin iste ne guzel dedi yani bebek gercekten 3 kiloysa ben 70 le basladim hamilelige sadece 2 kilo almis oluyorm onda suyu plesanta falandir eksiye duscem galibs dogumdan sonra

Ben maalesef ilk oğlumda bu durumu yaşadım. 39+3 te bebek neredeyse 4 kiloya yaklaşmış suni sancıyla başlatalım beklersek doğumdaki riskler artar dedi doktorum. Ben de mecbur kabul ettim. Ama saatlerce suni sancı almama rağmen doğumum ilerlemedi. Oğlum aşağı inmedi ve hareketleri azalmaya başladı ve sezeryanla alındı. İnşallah siz rahat bir doğum yaşarsınız.

Ben acıdan ağrıdan gebermek üzereyim keşke benimde sizin gibi ağrım olmasa acı ağrı olması bence iyi bir şey değil böyle olup nice açılması olamayanlar oluyor

Ay ne güzel maşallah dikkat ettiniz mi yaptığınız birşey var mı gerçi daha geçti hepimiz doğacağız da aklımızda bulunsun

Ay ne güzel maşallah dikkat ettiniz mi yaptığınız birşey var mı gerçi daha geçti hepimiz doğacağız da aklımızda bulunsun
Valla hic dikkat etmedim aslinda ne bulduysam yedim ama az az yedim tikaniyorum niyeyse azicik yesem doyuyorum ve cok rahatsiz ediyo

Sevgili anneler ben bir soru soracağım size.
Bebeğimin ölçümleri hep ileride gidiyordu. Ancak son ölçümlerde kafa ölçüleri yani bpd ve hc haftasından geride. İki haftada bir gidiyorum, şu an 35. haftadayım. Doktor bir yorum yapmadı zaten olumlu ya da olumsuz değerlendirme, yorum yapan biri de değil maalesef. Ben eve geldiğimde fark ettim hepsini kıyaslayınca.
Bir sorun yoktur değil mi? Haftaya kontrole gideceğim.

Bir hafta 10 gün geri olması çok önemli değilmiş. Eğer her gittiğinizde gerilik daha da artarsa o zaman değerlendirilmeliymiş. Önemli olsaydı bence doktor size illa ki söylerdi, iki hafta sonra gelmenizi beklemezdi. İçiniz rahat edecekse başka bir doktora daha gidin, ölçümleri karşulaştırırsınız. Sonuçta bunlar da makine, yanılma payı da olabilir.

İnşallah dediğiniz gibidir her şey yolundadır. Ben başka bir hekimden randevu alayım yine de.
Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…