Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
Hangi marka benim oğlan Philips acente dışında tutmamıştı onu bir de bibs miydi neydi onu öneriyorlardı

Oy masallah masallah
Saglikla büyüsün

37+3 teyim bir kac haftadir dogru düzgün kilo almiyor. 2800 dü en son
Bide uzerine olculenin altinda dogarsa cok üzülürüm umarim 40 a kadar 3 kiloya ulaşır
Ohoo 40 a kadar beklerse zaten 3 kilonun üzerine çıkar canım sen hiç merak etme. Sonlara doğru 1 haftada 200 300 gr alıyor

Kızlar ya bi şey soracağım midesi bulanacak olursa özür dilerim şimdiden.

Az önce lavaboya geçtim çamaşırımda böyle şeffaf gibi beyazımsı sümüksü akıntı vardı. Ama böyle bütünlüklü gibi jel gibi nasıl anlatayım. Akıntı gibi sıvı değildi yani. Bilgisi fikri olan başına gelen var mı korktum biraz

Korkutmak istemem
Yengemin suyu geldiginde görmüştüm
Uzayan seffaf bi suydu. Tipki tarif ettiginiz gibi. Suyunuz gelmis olabilir sizinde. Sakince bi hastaneye gidin bence su gelincede hemen dogum olacak diye biseyde yok

Mukus tikacina benziyor anlattiklariniz hemen dogum baslamiyor diye biliyorum ama doktorunuza haber verin bence

Canım bende o tarz akıntı son hafta da oldu çok yoğundu hatta değiştirmek zorunda kalıyordum iç çamaşırımı sürekli

Korkutmak istemem
Yengemin suyu geldiginde görmüştüm
Uzayan seffaf bi suydu. Tipki tarif ettiginiz gibi. Suyunuz gelmis olabilir sizinde. Sakince bi hastaneye gidin bence su gelincede hemen dogum olacak diye biseyde yok
Su da da akıntı olabiliyor kan olabiliyor ama genelde su ince yapılı olur tam manasıyla su gibi ve çook fazla oluyor genelde

Az once muayeneden ciktim 3 olmus cok şükür
Ama suyu üst sinirda dedi
Suyu fazlaysa ne yapmak lazim bilgisi olan var mi
Çok sevindim valla çok iyi olmuş kilosu
Ben hiç bilmiyorum genelde şeker den diyip diyet yaptırıyorlar karbonhidrat şekerli gıdalar az tüket istersen hem kabızlıklada uğraşmazsın karnında çabuk iner

Su da da akıntı olabiliyor kan olabiliyor ama genelde su ince yapılı olur tam manasıyla su gibi ve çook fazla oluyor genelde
Klozete oturdugunda afedersiniz idrar gibi uzaya uzaya akiyordu. Tabii benim basima hic gelmedigi icin bilemiyorum ilk ve son tecrübem yengem sayesinde 5 yil once bu sekilde olmustu

Çok sevindim valla çok iyi olmuş kilosu
Ben hiç bilmiyorum genelde şeker den diyip diyet yaptırıyorlar karbonhidrat şekerli gıdalar az tüket istersen hem kabızlıklada uğraşmazsın karnında çabuk iner
Karbonhidrat seker asiri yagli yiyecekler
Hamurisi vs tuketmiyorum
Cok saglikli beslenmeye ozen gosteriyorum
Et tavuk kuruyemis sebzeler meyveler
Sut ve yorgurt beslenmem bu sekilde
Hatta cok kiloda almadim 57 58 kiloydum 64 kiloya anca ciktim
Bide karnim cok küçük gören daha 6 7 aylik zannediyor.
Sekerimde yok 2 kere bakildi

Nişan böyle olabiliyor genel olarak pembe ya da kahverengi kanlı da olabiliyor böyle katı sümüksü de olabiliyor ama nişan gelse de doğum hemen olmayabiliyor enfeksiyon değilse nişandır muhtemelen

Harika, çok iyi yapmşsın doğumdan sonrada çabuk toparlarsın bence bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…