Philips shoothie ve avent aldım. Çok sevmedi gibi, chicco denicem bi deSarılık için geçmiş olsun, artık atlatmışsınız, inşallah kilo alımı böyle iyi gider bebeğinizin.
Emzik hangi marka ve model aldınız?
Hangi marka benim oğlan Philips acente dışında tutmamıştı onu bir de bibs miydi neydi onu öneriyorlardıSağmaya başladım dünden itibaren, işe dönücem büyük ihtimalle, zaman zaman evden çalışma imkanım var zira, kendim ayarlayabiliyorum.
Şimdi de emziğe alıştırmaya çalışıyorum ama bazen tutuyor bazen öğürüyoralışana kadar denicem, çünkü emzik tam bir kurtarıcı. Ayrıca ani bebek ölümü sendromunu çok ciddi oranda azaltıyormuş.
Ohoo 40 a kadar beklerse zaten 3 kilonun üzerine çıkar canım sen hiç merak etme. Sonlara doğru 1 haftada 200 300 gr alıyorOy masallah masallah
Saglikla büyüsün
37+3 teyim bir kac haftadir dogru düzgün kilo almiyor. 2800 dü en son
Bide uzerine olculenin altinda dogarsa cok üzülürüm umarim 40 a kadar 3 kiloya ulaşır
Az once muayeneden ciktim 3 olmus cok şükürOhoo 40 a kadar beklerse zaten 3 kilonun üzerine çıkar canım sen hiç merak etme. Sonlara doğru 1 haftada 200 300 gr alıyor
Su sanırım şekerle ilgili oluyor. Yediklerinize sonrakı kontrole kadar dikkat ederseniz hiç bi şey olmaz inşallah içinizi ferah tutunAz once muayeneden ciktim 3 olmus cok şükür
Ama suyu üst sinirda dedi
Suyu fazlaysa ne yapmak lazim bilgisi olan var mi
Teşekkür ederim bakalim haftayada oyle cikarsa doktora detayli sorarimSu sanırım şekerle ilgili oluyor. Yediklerinize sonrakı kontrole kadar dikkat ederseniz hiç bi şey olmaz inşallah içinizi ferah tutun
Mamajoo nun damakli emzigini aldım bende bakalım kızım tutacak mı oğlum hiçbirini tutmamisti beni emzik yapmıştıSarılık için geçmiş olsun, artık atlatmışsınız, inşallah kilo alımı böyle iyi gider bebeğinizin.
Emzik hangi marka ve model aldınız?
Korkutmak istememKızlar ya bi şey soracağım midesi bulanacak olursa özür dilerim şimdiden.
Az önce lavaboya geçtim çamaşırımda böyle şeffaf gibi beyazımsı sümüksü akıntı vardı. Ama böyle bütünlüklü gibi jel gibi nasıl anlatayım. Akıntı gibi sıvı değildi yani. Bilgisi fikri olan başına gelen var mı korktum biraz
Mukus tikacina benziyor anlattiklariniz hemen dogum baslamiyor diye biliyorum ama doktorunuza haber verin benceKızlar ya bi şey soracağım midesi bulanacak olursa özür dilerim şimdiden.
Az önce lavaboya geçtim çamaşırımda böyle şeffaf gibi beyazımsı sümüksü akıntı vardı. Ama böyle bütünlüklü gibi jel gibi nasıl anlatayım. Akıntı gibi sıvı değildi yani. Bilgisi fikri olan başına gelen var mı korktum biraz
Mukus tikacinda kanama olmuyor muyduMukus tikacina benziyor anlattiklariniz hemen dogum baslamiyor diye biliyorum ama doktorunuza haber verin bence
Canım bende o tarz akıntı son hafta da oldu çok yoğundu hatta değiştirmek zorunda kalıyordum iç çamaşırımı sürekliKızlar ya bi şey soracağım midesi bulanacak olursa özür dilerim şimdiden.
Su da da akıntı olabiliyor kan olabiliyor ama genelde su ince yapılı olur tam manasıyla su gibi ve çook fazla oluyor geneldeKorkutmak istemem
Yengemin suyu geldiginde görmüştüm
Uzayan seffaf bi suydu. Tipki tarif ettiginiz gibi. Suyunuz gelmis olabilir sizinde. Sakince bi hastaneye gidin bence su gelincede hemen dogum olacak diye biseyde yok
Çok sevindim valla çok iyi olmuş kilosuAz once muayeneden ciktim 3 olmus cok şükür
Klozete oturdugunda afedersiniz idrar gibi uzaya uzaya akiyordu. Tabii benim basima hic gelmedigi icin bilemiyorum ilk ve son tecrübem yengem sayesinde 5 yil once bu sekilde olmustuSu da da akıntı olabiliyor kan olabiliyor ama genelde su ince yapılı olur tam manasıyla su gibi ve çook fazla oluyor genelde
Karbonhidrat seker asiri yagli yiyeceklerÇok sevindim valla çok iyi olmuş kilosu
Ben hiç bilmiyorum genelde şeker den diyip diyet yaptırıyorlar karbonhidrat şekerli gıdalar az tüket istersen hem kabızlıklada uğraşmazsın karnında çabuk iner
Şekerli beslenmemek ayakta durmamak gerekiyor çok baskı ve vajinal ağrısı yapıyor diyet yapınca da dengeleniyorAz once muayeneden ciktim 3 olmus cok şükür
Nişan böyle olabiliyor genel olarak pembe ya da kahverengi kanlı da olabiliyor böyle katı sümüksü de olabiliyor ama nişan gelse de doğum hemen olmayabiliyor enfeksiyon değilse nişandır muhtemelenKızlar ya bi şey soracağım midesi bulanacak olursa özür dilerim şimdiden.
Olmaya da biliyor kan olmasi zorunlu degil diye biliyorumMukus tikacinda kanama olmuyor muydu
oyle okumuştum sanki
Harika, çok iyi yapmşsın doğumdan sonrada çabuk toparlarsın bence bu şekildeKarbonhidrat seker asiri yagli yiyecekler
Hamurisi vs tuketmiyorum
Cok saglikli beslenmeye ozen gosteriyorum
Et tavuk kuruyemis sebzeler meyveler
Sut ve yorgurt beslenmem bu sekilde
Hatta cok kiloda almadim 57 58 kiloydum 64 kiloya anca ciktim
Bide karnim cok küçük gören daha 6 7 aylik zannediyor.
Sekerimde yok 2 kere bakildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?