Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
Zaten yapınca sırtlarına kadar yapıyorlar alt üst kalmıyor

devam sütü dediği mama
Gaz yapmayan biberon da var evet kolik biberon diye geçiyor ikisini de çantama koydum

Evet baya işe yarıyor ben doğumdan bir kaç gün önce başlıcam damla ve süt çayına dereotu ve bulgur yemeye

Ben her hafta 1 kilo civarı almaya başladım 3 haftadır normal mi bu ya bir de ayakta iken birden adet sancısı gibi aşağı doğru bir ağrı giriyor yarın ki nst yi çok merak ediyorum

Merhaba kızlar artık sonlara doğru geldik hayırlısıyla kolaylıkla bebislerimize kavuşalım ins. Benimde 1 haftadır acayip mide yanmalari el ayak şişmesi başladı kollarım bile uyuşuyor yataktan kalkacağım zaman bol bol suda tüketiyorum ama olunca oluyormuş yani artık kime şuramda ağrı var desem normal normal deme dönemleri başladı sanırım... hepimiz için güzel geçsin inş bu zamanlarımız hayırlı bir ay icerisinden yol alıyoruz

Sarılık tehlikesi geçtikten sonra 2saatte 1 olayı da bitiyo diyolar ama ben tecrübe etmediğim için emin değilim. İnşallah bebişle ilgili güzel haberler alırsınız kontrolde
Dün sarılık değerlerine bakıldı, sınırın çok altında çıktı. Doktor 3 haftaya kadar sarılık riski devam eder dedi, 2 hafta daha bu şekilde 2 saatte 1 devam edicez artık.

Mama biberon meselesi sorulmuş. Bizde şöyle oldu, doğumdan sonra kızım çok güzel emdi, 3-4 defa emdikten sonra uykusundan uyandıramadık, o ara ememediği için şekeri düşmüş. Hemen mama biberon verin dediler. Ben mamayı hipp, biberonu philips avent almıştım. Doğum ani olduğu için sterilize edememiştim ama yanımdaydı. Yine yanıma uv sterilizasyon cihazı almıştım. Hemen içine koyup biberonu sterilize ettik. O arada bile 3 defa arayıp çabuk mamayı yollayın dediler. Biberon yavaş akışlı olduğu için kızım mamayı da çekememiş. "Biberonun ucunu delelim mi" diye sordular kabul etmedim. Lansinoh biberon vardı onu yolladım. Aşırı baskı yaptılar mama vermem için, 2 saatte bir mama verdik mi diye kontrol ettiler. Ebelerden biri "senin sütün var aslında mama verilmemesi lazım" dedi. Ben de devamlı onun tartışmasını yaşadım. "bu şekilde meme reddi olacak" dedim ama asla kabul etmediler.

Hastaneden çıkınca resmen sütüm taşmaya başladı orda bu kadar psikolojik baskı yapılmasaydı daha hızlı olabilirdi bu süreç diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…