Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
Ayy herkes uyanıkmış meğersem Hepinize çok teşekkür ederim
Tek tek etiketleyemedim
Bebeğimiz doğdu emziriyorum şuan Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Maaşallah, hadi doğurdun sağlıklıca bayrama kalmadan, Allah analı babalı büyütsün

Cok kolay cok guzel bi dogum olmus maşallah bundan kolayi bebegi leyleklerin getirmesi olur

Gittiğinizde açılmanız kaç cm di?
2. Doğumlarda olmaz derler ama dikiş oldu mu sonrasında?

Tek tek etiketleyemedim
Ay hizlica dogurmussun masallah, gözün aydin. Sağlıkla büyüt

Yaa maşallah size ne kadar güzel anlatmışsın rabbim hep güldürsün yüzünüzü bebişimizin adı ne kaçıncı çocuğun?

Yaa masallah, bebislerimiz geliyor yavas yavas gozun aydin bugun diyordun daha bekletecek galiba diye :)
Ay maşallah maşallah darısı normal doğum bekleyen tüm annelere böyle kolaylıkla inşallah biz seseryanlılara da dikişlerimiz kolayca iyileşir inşallah diyelim

Tek tek etiketleyemedim
Ay hadi hayırlı olsun sağlıkla büyüt canım bebişini

Maşallahhh uzun zamandır duyduğum en güzel ve hızlı doğum hikayesi çok çok sevindim Rabbim hayırlı uzun ömürler versin analı babalı büyüsün bebişşş darısı başımıza

Ay bu grubun bebelerine neler oluyor bende de dün gece bir durumlar oldu :) doktorum pzt günü kontrolde kanala inmemiş bebek inmesi gerekiyor artık bol bol yürüyüş yap demişti ben de günlerdir yürüyorum doğum egzersizleri yapıyorum. Dün gece annemle oturuyorduk anneme dedim ki anne bişey oluyo karnımda dedim açtım böyle bir baktık bebek resmen gözümüzün önünde aşağı doğru kaydı yılan gibi ahahahha şok olduk. İndiği an mesaneme öyle bir baskı yaptı ki patlayacak sandım. Hafif bi su geldi doğum başladı zannettik. Sonra bütün gece bekledik devamı gelmedi ama kanala indiğini çok net hissettim. Her an artık gelebilir gibi hissediyorum bakalım

Dün bizde oturuyorduk 11 gibi komşu ve annem karnın aşağı inmiş dedi bende sabah uyanınca farketmiştim bi baktım aşağıda bebek ilkinde böyle bişey olmadı diye boşverin bir önemi yok dedim 2 de bebek doğdu

Bu ne hız ama ya maşallah gerçekten peki bu senin ilk gebelik miydi? Bir de sen çok fazla yürüyüş yapıyordun diye hatırlıyorum doğru mu hatırlıyorum ondan mı böyle oldu acaba maşallah ya

Zaman yaklastikca streste artiyo inşallah zamaninda gelirler

Bu ne hız ama ya maşallah gerçekten peki bu senin ilk gebelik miydi? Bir de sen çok fazla yürüyüş yapıyordun diye hatırlıyorum doğru mu hatırlıyorum ondan mı böyle oldu acaba maşallah ya
Bu ikinciydi ilkide 2 saatte olmuştu bu okadarda sürmedi evet haddinden fazla yürüyüş yaptım ve çömel kalk çok yaptım su doldururken alaturke wc de günde 30 dan fazla yapıyordum

Bana bir yandan allah yardım ediyor canım okadar tatlıdırki geçen doğumdan benim o nazımı hatırladı herkes damar yolu bile açtıramadım yine Allahın yardımıyla oluyor başka açıklaması yok valla

Ya daha erken değil mi 2 nisan görünüyor. Benimki de 4 nisan ama gelmesin şimdi çok erken

Ayyy grubun 2.bebesi de geldi gözümüz aydın maşallah ne güzel annesini yormadan gelmiş darısı bizim başımıza inşallah adına karar verdin mi

Ya daha erken değil mi 2 nisan görünüyor. Benimki de 4 nisan ama gelmesin şimdi çok erken
Benimki hep 1 hafta önden gidiyordu kilosu da 3.300’dü en son 5 gün önce. Yeterince büyüdü gibi geliyor ama zaten kanala girmesi hemen doğacağı anlamına gelmiyormuş 2 haftaya kadar yolu var. Ben martın son 10 gününde gibi hissediyorum içime öyle doğuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…