- 29 Haziran 2015
- 933
- 988
- 103
Maaşallah, hadi doğurdun sağlıklıca bayrama kalmadan, Allah analı babalı büyütsünAyy herkes uyanıkmış meğersem Hepinize çok teşekkür ederim
Tek tek etiketleyemedim
Bebeğimiz doğdu emziriyorum şuan Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Cok kolay cok guzel bi dogum olmus maşallahÇok şükür ikimizde iyiyiz bir sıkıntımız yok refakatçide yok hatta annem işe gitti bizde öğlen gibi taburcu oluruz inşallah
Çok kolay çok güzel bir doğumdu hastaneye gitmemle doğdu, evde uyku sersemiyle çiş mi su mu derken sancılardan su olduğunu tahmin ettim gelmem le doğması bir oldu üç ıkınma hatta ıkınamama ile doğdu yavrucakebe benek kendi kendini doğurttu gene dedi Allah yüzüme baktı inşallah sezaryen olacaklar çok çabuk toparlanır, normal doğuracaklar da benimkinden daha kolayına denk gelir inşallah Allah kimseyi doğum masasında ameliyat masasında bırakmasın çok doğru bir söz
Gittiğinizde açılmanız kaç cm di?Çok şükür ikimizde iyiyiz bir sıkıntımız yok refakatçide yok hatta annem işe gitti bizde öğlen gibi taburcu oluruz inşallah
Çok kolay çok güzel bir doğumdu hastaneye gitmemle doğdu, evde uyku sersemiyle çiş mi su mu derken sancılardan su olduğunu tahmin ettim gelmem le doğması bir oldu üç ıkınma hatta ıkınamama ile doğdu yavrucakebe benek kendi kendini doğurttu gene dedi Allah yüzüme baktı inşallah sezaryen olacaklar çok çabuk toparlanır, normal doğuracaklar da benimkinden daha kolayına denk gelir inşallah Allah kimseyi doğum masasında ameliyat masasında bırakmasın çok doğru bir söz
Ay hizlica dogurmussun masallah, gözün aydin. Sağlıkla büyütAyy herkes uyanıkmış meğersem Hepinize çok teşekkür ederim
Tek tek etiketleyemedim
Gözün aydınn canımmmAyy herkes uyanıkmış meğersem Hepinize çok teşekkür ederim
Tek tek etiketleyemedim
Yaa maşallah sizeÇok şükür ikimizde iyiyiz bir sıkıntımız yok refakatçide yok hatta annem işe gitti bizde öğlen gibi taburcu oluruz inşallah
Ayy hadi hayirlisiyla kucagina alirsin insallahSuyum geliyor galiba
Sancılar var 2 dk bir biz hastaneye gidiyoruz
Ay maşallah maşallah darısı normal doğum bekleyen tüm annelere böyle kolaylıkla inşallahYaa masallah, bebislerimiz geliyor yavas yavas gozun aydin bugun diyordun daha bekletecek galiba diye :)
Ay hadi hayırlı olsunAyy herkes uyanıkmış meğersem Hepinize çok teşekkür ederim
Tek tek etiketleyemedim
Maşallahhh uzun zamandır duyduğum en güzel ve hızlı doğum hikayesi çok çok sevindim Rabbim hayırlı uzun ömürler versin analı babalı büyüsün bebişşşÇok şükür ikimizde iyiyiz bir sıkıntımız yok refakatçide yok hatta annem işe gitti bizde öğlen gibi taburcu oluruz inşallah
Dün bizde oturuyorduk 11 gibi komşu ve annem karnın aşağı inmiş dedi bende sabah uyanınca farketmiştim bi baktım aşağıda bebek ilkinde böyle bişey olmadı diye boşverin bir önemi yok dedim 2 de bebek doğduAy bu grubun bebelerine neler oluyor bende de dün gece bir durumlar oldu :) doktorum pzt günü kontrolde kanala inmemiş bebek inmesi gerekiyor artık bol bol yürüyüş yap demişti ben de günlerdir yürüyorum doğum egzersizleri yapıyorum. Dün gece annemle oturuyorduk anneme dedim ki anne bişey oluyo karnımda dedim açtım böyle bir baktık bebek resmen gözümüzün önünde aşağı doğru kaydı yılan gibi ahahahha şok olduk. İndiği an mesaneme öyle bir baskı yaptı ki patlayacak sandım. Hafif bi su geldi doğum başladı zannettik. Sonra bütün gece bekledik devamı gelmedi ama kanala indiğini çok net hissettim. Her an artık gelebilir gibi hissediyorum bakalım
Bu ne hız ama ya maşallah gerçektenDün bizde oturuyorduk 11 gibi komşu ve annem karnın aşağı inmiş dedi bende sabah uyanınca farketmiştim bi baktım aşağıda bebek ilkinde böyle bişey olmadı diye boşverin bir önemi yok dedim 2 de bebek doğdu
Zaman yaklastikca streste artiyoAy bu grubun bebelerine neler oluyor bende de dün gece bir durumlar oldu :) doktorum pzt günü kontrolde kanala inmemiş bebek inmesi gerekiyor artık bol bol yürüyüş yap demişti ben de günlerdir yürüyorum doğum egzersizleri yapıyorum. Dün gece annemle oturuyorduk anneme dedim ki anne bişey oluyo karnımda dedim açtım böyle bir baktık bebek resmen gözümüzün önünde aşağı doğru kaydı yılan gibi ahahahha şok olduk. İndiği an mesaneme öyle bir baskı yaptı ki patlayacak sandım. Hafif bi su geldi doğum başladı zannettik. Sonra bütün gece bekledik devamı gelmedi ama kanala indiğini çok net hissettim. Her an artık gelebilir gibi hissediyorum bakalım
Evet ya o anki halim o kadar komikti ki anne doğuruyo muyum noluyo şu an diye elime ayağıma dolandı betim benzim attı çok komik bi halim vardı vallaZaman yaklastikca streste artiyoinşallah zamaninda gelirler
Bu ikinciydi ilkide 2 saatte olmuştu bu okadarda sürmedi evet haddinden fazla yürüyüş yaptım ve çömel kalk çok yaptım su doldururken alaturke wc de günde 30 dan fazla yapıyordumBu ne hız ama ya maşallah gerçektenpeki bu senin ilk gebelik miydi? Bir de sen çok fazla yürüyüş yapıyordun diye hatırlıyorum doğru mu hatırlıyorum ondan mı böyle oldu acaba maşallah ya
Bana bir yandan allah yardım ediyor canım okadar tatlıdırki geçen doğumdan benim o nazımı hatırladı herkes damar yolu bile açtıramadım yineBu ne hız ama ya maşallah gerçektenpeki bu senin ilk gebelik miydi? Bir de sen çok fazla yürüyüş yapıyordun diye hatırlıyorum doğru mu hatırlıyorum ondan mı böyle oldu acaba maşallah ya
Ya daha erken değil mi 2 nisan görünüyor. Benimki de 4 nisan ama gelmesin şimdi çok erkenAy bu grubun bebelerine neler oluyor bende de dün gece bir durumlar oldu :) doktorum pzt günü kontrolde kanala inmemiş bebek inmesi gerekiyor artık bol bol yürüyüş yap demişti ben de günlerdir yürüyorum doğum egzersizleri yapıyorum. Dün gece annemle oturuyorduk anneme dedim ki anne bişey oluyo karnımda dedim açtım böyle bir baktık bebek resmen gözümüzün önünde aşağı doğru kaydı yılan gibi ahahahha şok olduk. İndiği an mesaneme öyle bir baskı yaptı ki patlayacak sandım. Hafif bi su geldi doğum başladı zannettik. Sonra bütün gece bekledik devamı gelmedi ama kanala indiğini çok net hissettim. Her an artık gelebilir gibi hissediyorum bakalım
Ayyy grubun 2.bebesi de geldi gözümüz aydınBana bir yandan allah yardım ediyor canım okadar tatlıdırki geçen doğumdan benim o nazımı hatırladı herkes damar yolu bile açtıramadım yineAllahın yardımıyla oluyor başka açıklaması yok valla
Benimki hep 1 hafta önden gidiyordu kilosu da 3.300’dü en son 5 gün önce. Yeterince büyüdü gibi geliyorYa daha erken değil mi 2 nisan görünüyor. Benimki de 4 nisan ama gelmesin şimdi çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?