Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
Ahahaha hepsi aynı lafta hersey sizin bizim neyimiz varsa sizin. Okuturuz yaparız ederiz alırız milletin yanında hep böyleler. Ama icraat asla yok

Sezaryende de gün alınca bebek dur günü bekleyeyim demeyebiliyor benim kız aldığımız günden önce kendi hür iradesi ile geldi
Bende oyle olur mu diye korkuyorum ya haftaya gitcem kontrole bayramdan onceki son kontrol olcak muhtemelen bayramdan sonraya gun vercem sanci cikmazsa ama bayrami nasi atlatiriz bilmem

Bende oyle olur mu diye korkuyorum ya haftaya gitcem kontrole bayramdan onceki son kontrol olcak muhtemelen bayramdan sonraya gun vercem sanci cikmazsa ama bayrami nasi atlatiriz bilmem
Ama sizin daha çok var sizin bayram rahat geçer merak etmeyin benim 3. Sezaryen o yüzden riskli olan benim ama doktorum ısrarla bayram sonrasını bekleyecek

Ahahaha hepsi aynı lafta hersey sizin bizim neyimiz varsa sizin. Okuturuz yaparız ederiz alırız milletin yanında hep böyleler. Ama icraat asla yok
Aynen oyle ben hic inanmiyorum yapariz ederiz diyenlere eltimin 2. Benegi oldu baya destk oldular bize daha bisi lazim mi soran yok sorsan canim feda derler

Aynen ya hatta diyordu ki kayinbabam aman istersen özel hastanede olsun ben vercem parasını yeter ki olsun falan. Ya kimsenin birşeyine ihtiyacımiz yok ama böyle bol keseden sallayıp iş başa düşünce kaçmaları çok itici geliyor. O kadar tiksindim ki riskli gebeligim bir de her gün arıyorlardı önceden şimdi alışverişe başlayınca aramiyorlar artık bir şey isticem diye şaka.gibiler
Eşim de bir şey diyemiyor. Aman evlen her şeyini biz yapcaz demişler eşime de zamanında ama ellerini kesinlikle ceplerine atmadilar eşim arabasını sattı üstüne kredi çekti düğün yapmak için 1 kuruş harcamadilar kayınvalidem 2 kolu dirsegine kadar bilezikle geldi düğünüme kiyamam eşim bana 5 tane yapabilmisti oysaki. Hiç önemi yok hiç olmasa da olurdu ama insanların kendi evlatlarından bile para sakınması bana hiç normal gelmiyor. Ben bir şey deyince eşim daha da icerliyor o yüzden yüzüne vurmak istemiyorum onun ne suçu var ki.
Yok eşim gitmez zaten beni bırakıp ama onların bunu teklif etmesi beni sinir ediyor. 3 ay once sordular daha doğum ne zaman yaklaşık diye söyledim nisanın 15 inden sonuna kadar her an olabilir diye gidip şimdi 20 sinde nişan yapıyorlar sonra da ayyy kötü denk geldi ya diyorlar İçimde bir şey bırakmıyorum laf sokuyorum da umurlarinda değil paraları gitmesin yeter ki laf yesinler önemi yok. Utanmadan bir de maddi destek bekliyorlar durumlari da gayet iyi.
Düğünümüzde de ellerini ceplerine atmadilar eşim arabasını sattı üstüne kredi çekti tek başına yaptı üstüne düşeni. Yeri geldi zorluklar çektik durumları iyi olmasına rağmen ellerini ceplerine atmadilar yine. Şimdi bebek oluyor yine ellerini ceplerine atmiyorlar bı bebek arabası istedim bin pişman oldum. Belki yanlış bulanlar olacak ama maddi manevi hiçbir destekleri yoksa madem niye varlar anne baba olarak başımızda durmalarinin bir mantığı yok ya sinir bozmaktan başka işe yaramiyor. Kendi annem babam da daha nasıl destek oluruz diye dört dönüyor onların bu halini görünce kendi aileme haksızlık olduğunu düşünüyorum.
Ay çok sinir bozucu değil mi ama ya tamam durumları olmayabilir o zaman beklemem zaten ben utanırım ama durumlari gayet iyi isteseler bırak bebek eşyasını evi dizerler yine koymaz bı bebek arabasi için dünyanın lafını ettielr

Valla bizimkiler ev alacak kalanını biz kredi çekip ödücez inek var tarla var satıp almıyorlar bizi borca sokuyorlar ama ben gönüllü ödeyeceğim yoksa ev dubleks diye bana çöksünler istemiyorum o yüzden doğalgazlı ev alınacak yani ev değil de huzur alıyorum diye bakıyorum

Ayrıca benimkiler evlenirken küstük sonra altına alıcaz dediler almadılar erkek torun dediler almadılar şimdi bir ajda bilezik almışlar onu da ev alınırken geri veririz zaten yani yine bana değil ve bir kere bile bir kıyafet almadılar bayram harçlığı bir kere ben laf söyledim aytılar bir kaç kere de ben memlekettenkayınpederin yanında alışveriş yaptım çocuğa oradakilere karşı o ödedi yoksa ödemezdi de milletten utandı

Bizde dugunumuzu kendimiz yaptik sorsan kredi cektk fln derler kendi kıyafetlerine harcadilar biz esile yaptik herseyi altinlarimida kaynim almisti bizde para kalmayinca ayy ne gunlerdi düğün gunu cebimizde 200 tl kalmisti şükür kendi kendimize yetebiliuoruz ailen yanindaymis ya ona da şükür bn kendi ailemden de bisi görmedim ne dugnde ne bebekte kasitli bisey görüyorsan söyle ama huylari buysa eger hic ceneni yorduguna sinirini bozduguna degmez bosver

Hepsi mi aynı bu koca taraflarının kızım 2 taraftan da tek torun kocamın tarafı hiçbir şey lazım mı diye sormadı bu gebeliğimde de sormadı annem de sağolsun her şeyimi alıyor biz iş ve ev için kredi çektiğimizde kızımı hep anneannesi giydirdi bir çorap bile almadım okul için üniforması kitap parası falan hep yardımcı olur evi yok 1 arabası var çalışıyor emekliliği yok daha kocamın tarafının malı mülkü yerinde parası var ama verecek parası yok kızımda bebek arabası ve yatağı hep kayınbabalar alıyor dedim hiç ses çıkmadı bebek arabasını kendi annem aldı beşiği kendimiz aldık 2. çocukta da onları kullanacağım en azından benimkiler yapacağız diyip yapmamazlık yapmıyor netler kesinlikle yapmıyorlar karnımdaki de 2. torun araları 8 yaş kaynımda evlendi bizden sonra eşimin abisi eltiminde yaşı var kavga edip annesinin evine gitmekten torun morun yok şimdi olmazsa 1-2 sene sonra yaşları geçecek ama olmuyorsa bir doktora falan gidin istemiyorlar herhalde bizden büyükler ama çocuk gibiler kavga ediyorlar ailelerine anlatıyorlar bir de aileler birbirine giriyor ne yaparsa yapsın herkes de bunu görüp de benim kıymetimi bilmiyorlar ona inanamıyorum

Bu arada doğum tetiklensin diye hurma ve ananas yemeye başlayacağım da günlük ne kadar yemek lazım işe yaraması için
Bebeğin kilosu ilerdeyse bir iki tane dedi benim doktorum ananas ve hurma kilo aldırıyormuş. bitki çayı içip bol yürüyüş önerdi evde ördek yürüyüşü, çömelip ıkınmak ve cinsel birliktelik diğer önerdikleri

36+1 de 2890 gr minyon dedi bence tam kilosu kızımı 41de 3250 doğurmuştum çünkü eşit gidiyor bugün 4 hurma ile başladım ramazan başından beri yemiyordum yarın da ananas alacağım 1-2 gündür çömelip sağ sola sallanıyorum benim doğumumu hızlandıracak en önemli hareket bence merdiven çıkmak asansörsüz evde oturuyorum ve mecbur o merdivenleri çıkıyorum

Evet en azından netlermii sizinkiler. Bizimkiler alcaz diyince inanıyorlar almış gibi tribe giriyorlar 500 bine ev alırken biz 60 bin verdiler köyde ev sahibi yaptık dediler hep dedim ben 822 binlik krediye neden imza attım benim maaş nereye gitti acaba evin 10 da birini verip evi almış gibi anlattılar hep şimdi o 1,5 milyon verecek biz 1 milyon çekecek kredi olduğu için onsan çok ödeyeceğiz köye gittikçe ev sahibi yaptık bunları der dururum. Ne söylesinler ne yapsınlar en güzeli. Bir de karışmasınlar şimdi doğuma gelince ben de bebek arabası kaldı babanı görür de alsın dicem yanında eşime bakalım ne olacak

Vallahi ben beklentimi kestim bitti muhatap bile olmuyorum evlenirken mobilyaları öderken haciz bile geldi hayır peşin ödeyemeyecek adam da değil oğlunun sicilini niye bozuyorsun eve evrak gelince de insan bir kötü oluyor ötekine peşin borçsuz düğün yaptılar görüyoruz hallerini biz yokluk da geçindik varlıkta geçinemiyorlar enteresan siz beklentinizi kessenizde onlar sizden kesmiyorlar sizin işiniz daha zor nasıl arınırsınız bilemedim biz aynı şehirdeyiz ama gidip gelmiyorum bayramda doğurmazsam görüşürüz işte doğurmazsam ben 2 saat bayramlaşmaya giderim doğurursam onlar 2 saat bebek görmeye gelir o kadar yeter kafi o kadar senenin sonunda sınırlar çok iyi oldu sevdim ben bu seviyeyi

Seviye iyidir biz cok yakin oturuyoruz cok icli disliyiz ama bende bi sekilde yasayarak gorerek sınırlarımı cizdim yine gidip geliyoruz ama karisamiyolar ilk evlendigim zamanlar yaktigimiz lambadan kullandigim caydanliga kadar karisirdilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…