Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
Evet ya o anki halim o kadar komikti ki anne doğuruyo muyum noluyo şu an diye elime ayağıma dolandı betim benzim attı çok komik bi halim vardı valla Allah hepimizin yardımcısı olsun
Normal dogumun stresi zor her an tetiktesin mecbur noluyo die sezeryanda sonrasindaki o belirsizlik zor

Günlerimiz ve kiloları aynı bizimkilerin ben de martın son haftası gelecek gibi hissediyorum

Rabb'im dağına göre kar veriyo iste inşallah herkesin doğumu seninki kadar kolay gecer

Günlerimiz ve kiloları aynı bizimkilerin ben de martın son haftası gelecek gibi hissediyorum
Aaa kiloları da mı aynı gerçekteen doktorun kilosuyla ilgili bi yorum yaptı mı çok veya normal diye? Ben kendiminkine soramıyorum o kadar acele ediyor ki ahshshhs

Aaa kiloları da mı aynı gerçekteen doktorun kilosuyla ilgili bi yorum yaptı mı çok veya normal diye? Ben kendiminkine soramıyorum o kadar acele ediyor ki ahshshhs
Kilosu bir hafta ilerde ama normal doğurmaya engel değil dedi beslenmene dikkat et çok kilo almadan doğuralım dedi çatı da uygun olunca doğururum gibi geliyor ama Allahın izniyle inşallah

Wiraya sesin çıkmıyor. Her şey yolunda mı kaç haftalık oldun?
Merhaba canım cok şükür yolunda her şey 31 hafta olduk gecen hafta 4 doz da ciğer geliştirici iğne yaptırdı doktorum nolur nolmaz diye Bu aralar pek bakamıyorum buraya bunalıma girdim sanırım stresliyim hiç keyfim yok. Benim doğum yapacağım tarih en başından beri aşağı yukarı belli 100 kere de söyledim Nisan sonu gibi yapmayın diye ama kaynim tam doğum tarihime nişan denk getirdi sağolsun nisanlanacam diye tutturdu eşimin tarafi komple şuan nişan ve düğün hazırlığı peşinde hiç beni arayan soran bir ihtiyacın var mi diyen bile yok. Zaten bizim kendimize göre masrafımız çok şuan daha da alınacak dünya kadar şey var sıkışığız bizden maddi olarak destek bekliyorlar. Ben gidemem ama eşime sen illa gel nişana ayıp olur falan diyorlar ben kendim tek başıma doğuracam heralde inanılmaz dusuncesizler sinirlerimi bozuyor hepsi. 5 yıldır çocuğum olmuyor benim tüp bebekle oldu tedavi ile. Başından beri baskı yapıyorlar illa olsun diye hatta kayinbabam yeter ki bı çocuk yapın 1 lira harcatmıycam her şeyini ben yapicam diyordu bi bebek arabası istedim yüreği yerinden oynadı çok pahalı alamayiz dedi sen de çok para harcama eskiden biz hep yoklukta büyüttük çocukları çok da özenme falan dedi yani bunları düşündükçe sinirlerim zıplıyor hıncımı alamıyorum resmen.

Şok içinde okudum kafayı yemişler .
Çocuk yokken sallamışlar gelince de herkes köşesine çekilmiş . Ama sen boşver canım eşin yanında olsun annenler yeter. Beklenti insanı üzüyor bıde hormonların tavandır şimdi . Hiç bence üzme kendini. Düşünme başka şeylerle ilgilen çünkü bebeğin hisseder stresi

@ci
Canım öncelikle iyi olmana çok sevindim ki bu her şeyden ve herkesten daha önemli ben de geçen hafta ciğer geliştirici iğne vuruldum. Sağlıkla tamamlansın günlerimiz inşallah eşinin ailesine gelince evet ayıp etmişler. Valla bu devirde kimse başkasına değer vermiyor maalesef. Siz kendi ihtiyaçlarınıza bakın bence hiç onlara destek falan yapmasın eşin. Zaten her şey o kadar pahalı ki insan zor geçiniyor. Kayınbabanın sana söylediklerini hiç umursama evet sinir bozucu ama zorla yapacakları şeyden de hayır gelmez zaten. Eşin senin yanında olursa her zorluğu atlatırsınız. Lütfen kim olursa olsun başkaları yüzünden üzülme. Çok hassas süreçteyiz hiçbir şey sağlığından karnındaki o güzel bebekten değerli değil

Hayretle okudum. Ne tuhaflar hani nişan vs yapılır da sizden destek beklemeleri eşini ısrarla çağırmaları çok yanlış. Birde 5 yıldır beklediğiniz bir bebek eşine de söyle ben tek kalamam ya sen yokken doğum başlarsa diye zaten doğurmuş olursan da bebek ve seni bırakıp hiç gitmesin. Çok düşünüp kendini yıpratma ama bu nişan hengamesi geçince içinde kalanları da söyle

Oyle olur zaten genelde. Cocuk ortaya çıkana kadar herkes gaz verir destk olur cocuk olcak oldu mu cekilirler kenara.. destek beklemeyin ama destekte vermeyin ne demek cok para harcama ilk cocuk hic biseyi yok tabiki alincak. Bnmde daha kimse sormadi ne eksik diye kayinvalidem bartunun esyalarinm duruyodur dimi dedi gecen gün hepsi duruyo dedm o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…