- 17 Ekim 2023
- 337
- 363
- 23
- 32
Ayy maşallahAyy herkes uyanıkmış meğersem Hepinize çok teşekkür ederim
Tek tek etiketleyemedim
Bebeğimiz doğdu emziriyorum şuan Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Normal dogumun stresi zor her an tetiktesin mecbur noluyo dieEvet ya o anki halim o kadar komikti ki anne doğuruyo muyum noluyo şu an diye elime ayağıma dolandı betim benzim attı çok komik bi halim vardı vallaAllah hepimizin yardımcısı olsun
yok bebeğin adı dahaAyyy grubun 2.bebesi de geldi gözümüz aydınmaşallah ne güzel annesini yormadan gelmiş darısı bizim başımıza inşallah adına karar verdin mi
Günlerimiz ve kiloları aynı bizimkilerin ben de martın son haftası gelecek gibi hissediyorumBenimki hep 1 hafta önden gidiyordu kilosu da 3.300’dü en son 5 gün önce. Yeterince büyüdü gibi geliyorama zaten kanala girmesi hemen doğacağı anlamına gelmiyormuş 2 haftaya kadar yolu var. Ben martın son 10 gününde gibi hissediyorum içime öyle doğuyor
Rabb'im dağına göre kar veriyo isteBana bir yandan allah yardım ediyor canım okadar tatlıdırki geçen doğumdan benim o nazımı hatırladı herkes damar yolu bile açtıramadım yineAllahın yardımıyla oluyor başka açıklaması yok valla
Aaa kiloları da mı aynı gerçekteenGünlerimiz ve kiloları aynı bizimkilerin ben de martın son haftası gelecek gibi hissediyorum
Bitki çayı iyi gelir mi? Papatya, rezene...O kadar uykusuzum kibünyem kaldirmiyo galiba artik. İnşallah bu gece uyuyabilirim
Bilmiyorum ki aklima geldi ama zarari olur mu bilemedim. Cay icmicem bu aksam bakalim suyu da azalticam bide duş alirim belki az da olsa rahatlarim deliksiz bi kac saat uyusam yeticek aslindaBitki çayı iyi gelir mi? Papatya, rezene...
NilayYine isim soracagim kizlar :) nilay mi hande mi feray miilk kizimin ism ece miray ama illa uyumlu olmak zorunda degil
Kilosu bir hafta ilerde ama normal doğurmaya engel değil dedi beslenmene dikkat et çok kilo almadan doğuralım dedi çatı da uygun olunca doğururum gibi geliyor ama Allahın izniyle inşallahAaa kiloları da mı aynı gerçekteendoktorun kilosuyla ilgili bi yorum yaptı mı çok veya normal diye? Ben kendiminkine soramıyorum o kadar acele ediyor ki ahshshhs
O zamana kadar 3000 i geçer bence normal27 Mart'a randevu verdi bana da doğum için. Sadece 13 gün var.
Kilosu 2500 gram çok mu küçük sizce?
Merhaba canım cok şükür yolunda her şey 31 hafta olduk gecen hafta 4 doz da ciğer geliştirici iğne yaptırdı doktorum nolur nolmaz diye
Şok içinde okudum kafayı yemişler .Merhaba canım cok şükür yolunda her şey 31 hafta olduk gecen hafta 4 doz da ciğer geliştirici iğne yaptırdı doktorum nolur nolmaz diyeBu aralar pek bakamıyorum buraya bunalıma girdim sanırım stresliyim hiç keyfim yok. Benim doğum yapacağım tarih en başından beri aşağı yukarı belli 100 kere de söyledim Nisan sonu gibi yapmayın diye ama kaynim tam doğum tarihime nişan denk getirdi sağolsun nisanlanacam diye tutturdu eşimin tarafi komple şuan nişan ve düğün hazırlığı peşinde hiç beni arayan soran bir ihtiyacın var mi diyen bile yok. Zaten bizim kendimize göre masrafımız çok şuan daha da alınacak dünya kadar şey var sıkışığız bizden maddi olarak destek bekliyorlar. Ben gidemem ama eşime sen illa gel nişana ayıp olur falan diyorlar ben kendim tek başıma doğuracam heralde inanılmaz dusuncesizler sinirlerimi bozuyor hepsi. 5 yıldır çocuğum olmuyor benim tüp bebekle oldu tedavi ile. Başından beri baskı yapıyorlar illa olsun diye hatta kayinbabam yeter ki bı çocuk yapın 1 lira harcatmıycam her şeyini ben yapicam diyordu bi bebek arabası istedim yüreği yerinden oynadı çok pahalı alamayiz dedi sen de çok para harcama eskiden biz hep yoklukta büyüttük çocukları çok da özenme falan dedi yani bunları düşündükçe sinirlerim zıplıyor hıncımı alamıyorum resmen.
Canım öncelikle iyi olmana çok sevindim ki bu her şeyden ve herkesten daha önemliMerhaba canım cok şükür yolunda her şey 31 hafta olduk gecen hafta 4 doz da ciğer geliştirici iğne yaptırdı doktorum nolur nolmaz diyeBu aralar pek bakamıyorum buraya bunalıma girdim sanırım stresliyim hiç keyfim yok. Benim doğum yapacağım tarih en başından beri aşağı yukarı belli 100 kere de söyledim Nisan sonu gibi yapmayın diye ama kaynim tam doğum tarihime nişan denk getirdi sağolsun nisanlanacam diye tutturdu eşimin tarafi komple şuan nişan ve düğün hazırlığı peşinde hiç beni arayan soran bir ihtiyacın var mi diyen bile yok. Zaten bizim kendimize göre masrafımız çok şuan daha da alınacak dünya kadar şey var sıkışığız bizden maddi olarak destek bekliyorlar. Ben gidemem ama eşime sen illa gel nişana ayıp olur falan diyorlar ben kendim tek başıma doğuracam heralde inanılmaz dusuncesizler sinirlerimi bozuyor hepsi. 5 yıldır çocuğum olmuyor benim tüp bebekle oldu tedavi ile. Başından beri baskı yapıyorlar illa olsun diye hatta kayinbabam yeter ki bı çocuk yapın 1 lira harcatmıycam her şeyini ben yapicam diyordu bi bebek arabası istedim yüreği yerinden oynadı çok pahalı alamayiz dedi sen de çok para harcama eskiden biz hep yoklukta büyüttük çocukları çok da özenme falan dedi yani bunları düşündükçe sinirlerim zıplıyor hıncımı alamıyorum resmen.
Hayretle okudum. Ne tuhaflar hani nişan vs yapılır da sizden destek beklemeleri eşini ısrarla çağırmaları çok yanlış. Birde 5 yıldır beklediğiniz bir bebek eşine de söyle ben tek kalamam ya sen yokken doğum başlarsa diyeMerhaba canım cok şükür yolunda her şey 31 hafta olduk gecen hafta 4 doz da ciğer geliştirici iğne yaptırdı doktorum nolur nolmaz diyeBu aralar pek bakamıyorum buraya bunalıma girdim sanırım stresliyim hiç keyfim yok. Benim doğum yapacağım tarih en başından beri aşağı yukarı belli 100 kere de söyledim Nisan sonu gibi yapmayın diye ama kaynim tam doğum tarihime nişan denk getirdi sağolsun nisanlanacam diye tutturdu eşimin tarafi komple şuan nişan ve düğün hazırlığı peşinde hiç beni arayan soran bir ihtiyacın var mi diyen bile yok. Zaten bizim kendimize göre masrafımız çok şuan daha da alınacak dünya kadar şey var sıkışığız bizden maddi olarak destek bekliyorlar. Ben gidemem ama eşime sen illa gel nişana ayıp olur falan diyorlar ben kendim tek başıma doğuracam heralde inanılmaz dusuncesizler sinirlerimi bozuyor hepsi. 5 yıldır çocuğum olmuyor benim tüp bebekle oldu tedavi ile. Başından beri baskı yapıyorlar illa olsun diye hatta kayinbabam yeter ki bı çocuk yapın 1 lira harcatmıycam her şeyini ben yapicam diyordu bi bebek arabası istedim yüreği yerinden oynadı çok pahalı alamayiz dedi sen de çok para harcama eskiden biz hep yoklukta büyüttük çocukları çok da özenme falan dedi yani bunları düşündükçe sinirlerim zıplıyor hıncımı alamıyorum resmen.
2 hafta icinde biraz beslenmeye yuklenirsen 3 u gecer bence27 Mart'a randevu verdi bana da doğum için. Sadece 13 gün var.
Kilosu 2500 gram çok mu küçük sizce?
Oyle olur zaten genelde. Cocuk ortaya çıkana kadar herkes gaz verir destk olur cocuk olcak oldu mu cekilirler kenara.. destek beklemeyin ama destekte vermeyin ne demek cok para harcama ilk cocuk hic biseyi yok tabiki alincak. Bnmde daha kimse sormadi ne eksik diye kayinvalidem bartunun esyalarinm duruyodur dimi dedi gecen gün hepsi duruyo dedm o kadarMerhaba canım cok şükür yolunda her şey 31 hafta olduk gecen hafta 4 doz da ciğer geliştirici iğne yaptırdı doktorum nolur nolmaz diyeBu aralar pek bakamıyorum buraya bunalıma girdim sanırım stresliyim hiç keyfim yok. Benim doğum yapacağım tarih en başından beri aşağı yukarı belli 100 kere de söyledim Nisan sonu gibi yapmayın diye ama kaynim tam doğum tarihime nişan denk getirdi sağolsun nisanlanacam diye tutturdu eşimin tarafi komple şuan nişan ve düğün hazırlığı peşinde hiç beni arayan soran bir ihtiyacın var mi diyen bile yok. Zaten bizim kendimize göre masrafımız çok şuan daha da alınacak dünya kadar şey var sıkışığız bizden maddi olarak destek bekliyorlar. Ben gidemem ama eşime sen illa gel nişana ayıp olur falan diyorlar ben kendim tek başıma doğuracam heralde inanılmaz dusuncesizler sinirlerimi bozuyor hepsi. 5 yıldır çocuğum olmuyor benim tüp bebekle oldu tedavi ile. Başından beri baskı yapıyorlar illa olsun diye hatta kayinbabam yeter ki bı çocuk yapın 1 lira harcatmıycam her şeyini ben yapicam diyordu bi bebek arabası istedim yüreği yerinden oynadı çok pahalı alamayiz dedi sen de çok para harcama eskiden biz hep yoklukta büyüttük çocukları çok da özenme falan dedi yani bunları düşündükçe sinirlerim zıplıyor hıncımı alamıyorum resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?