Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
Ayy herkes uyanıkmış meğersem Hepinize çok teşekkür ederim
Tek tek etiketleyemedim
Bebeğimiz doğdu emziriyorum şuan Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Gözün aydın canım yaa çok güzel maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Artık dualar senden bize nasılsın? Bebek iyi mi? Nasıl geçti?

Ayy herkes uyanıkmış meğersem Hepinize çok teşekkür ederim
Tek tek etiketleyemedim
Bebeğimiz doğdu emziriyorum şuan Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Yaa masallah, bebislerimiz geliyor yavas yavas gozun aydin bugun diyordun daha bekletecek galiba diye :)

Gözün aydın canım yaa çok güzel maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Artık dualar senden bize nasılsın? Bebek iyi mi? Nasıl geçti?
Çok şükür ikimizde iyiyiz bir sıkıntımız yok refakatçide yok hatta annem işe gitti bizde öğlen gibi taburcu oluruz inşallah
Çok kolay çok güzel bir doğumdu hastaneye gitmemle doğdu, evde uyku sersemiyle çiş mi su mu derken sancılardan su olduğunu tahmin ettim gelmem le doğması bir oldu üç ıkınma hatta ıkınamama ile doğdu yavrucakebe benek kendi kendini doğurttu gene dediAllah yüzüme baktı inşallah sezaryen olacaklar çok çabuk toparlanır, normal doğuracaklar da benimkinden daha kolayına denk gelir inşallah Allah kimseyi doğum masasında ameliyat masasında bırakmasın çok doğru bir söz

Daha kolay WC de doğurmak mı kız bu kadar olsa yeter ben sezaryen olarak bu şıkkı eliyorum ama herkese Allah böylesini nasip etsin

Çok sevindim. Bundan sonrası da kolaylıkla geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…