- 4 Ocak 2020
- 2.347
- 6.260
- 158
- 31
Havuc suyu su azaldigi zaman iciliyo diye biliyorum geride veya ileride olmasi bi haftaysa sorun edilmiyo sanirim doktor bi aciklama yapmadi miHanımlar tekrar merhaba,
Sorumu yinelemek istiyorum. Grupta bebeğin karın çevresi geriliğinden bahseden arkadaşlar vardı, havuç suyu konusu geçti diye hatırlıyorum. Bu arkadaşlar şifa buldu mu?
Şu an benzer bir durumdan geçiyorum.
Bu son haftalarda sanırım çok tatlı yedimŞekeriniz yoksa tatlı, hamur işi de acayip kilo yapıyormuş bebeğe haberiniz olsun.
Yaa bende tatlı sevmem hamileliğimdeb beri de bir kere yedim heralde yada yemedimBu son haftalarda sanırım çok tatlı yedim
Aşırı aşerdim tatlıyı. Bende ona bağlıyorum. Dikkat ediyorum artık tatlıyı kestim komple 10 gün sonra tekrar kontrol var bakalım fark olacak mı
Evet, o daha bebekken inşallah bir bebek daha gelecek:) ama, arkadaş olurlar diye ümidim var, umarım öyle olurKüçük müş oda dahabenimki gibi
Evet su azmış, dopplere bakan öyle dedi, 70 cc dedi.Havuc suyu su azaldigi zaman iciliyo diye biliyorum geride veya ileride olmasi bi haftaysa sorun edilmiyo sanirim doktor bi aciklama yapmadi mi
Aklımda olsunŞekeriniz yoksa tatlı, hamur işi de acayip kilo yapıyormuş bebeğe haberiniz olsun.
Bende hiç sevmem yememYaa bende tatlı sevmem hamileliğimdeb beri de bir kere yedim heralde yada yemedim
Dün revani getirmiş komşumuz farkında bile değilim tüm getirdiğini yedim bana mısın demedi iyiki tatlı sevmezmişim
Ben olsam ederdim ya benim bebem zayıf diye dombili bebeklere çok özeniyorumAyy bende bilemiyorum kilo aldıracak şeyler yemeye devam edeyimmi etmeyeyimmi3 kiloydu en son normal doğacak çok kilolu olsun da istemem ama ultrason yanlışsa daha düşük doğarsada üzülürüm
Öyle işte
Peki ben onu nasıl çıkartcam geriBen olsam ederdim ya benim bebem zayıf diye dombili bebeklere çok özeniyorum
Ay doğru normal doğumdu di miPeki ben onu nasıl çıkartcam geri
Demekki iştahımız açılmış iyice farkında değilizBende hiç sevmem yememhamileliğin başında ağzıma bile sürmedim bu son 15 günde felan aşerdim ilk kez
Evet artık tekme pek olmuyor. Sağa-sola, aşağı-yukarı kayma şeklinde oluyor daha çokKızlar 33 . Haftaya yeni girdimm bebek hareketleri eskiye göre azalması normalmii bu haftalar yerleri daralıyormuş olabiliyormuş diye okudum yaşayan varmı? Azalma derkenn hareketlerini sürekli görüyorum sayısal bir azalma değilde ,kuvvetli tekmeler yerine hareketlenmelerr var ,sanki tekme atacak yer yoktaa ayağını itiyor geri çekiyor gibi meselaaumarım anlatabildimm
Ayy çok teşekkür ederimm cevabınız içinEvet artık tekme pek olmuyor. Sağa-sola, aşağı-yukarı kayma şeklinde oluyor daha çok
Bnmde genelde harekettn once yada sonra sertlesiyo ama doktor sertlesiyo mu diye sordu evet dedm onlar kasilma dedi ama tamami sertlesince mi yoksa bolgesel de sayilir mi sormadim bnm bi bölümü sertlesiyoKızlar bebek hareket ettikçe karnımın sertleşmesi durunca yumuşaması normal mı ?? İki gündür bebek hareket edince sertleşiyor karnım benek durunca normale dönüyor büyüdü diye mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?