- 29 Haziran 2015
- 918
- 960
- 103
Yurumek git gide zorlasiyo dimi bende ayni durumdayim bide hergn 2 kere okula gidip geliyorum ogluma dedm artk cantani kendin taşı ben tasiyamiuorumBugün benim sırtım çok ağrıyor yaa. Çatı ağrısından yürüyemiyorum
Zaten ilk 2 doğum sezaryen bu da sezaryen olacak ama doktorum o gelmezse 39 a kadar beklemek istiyor35. Haftaya gelmişsin maşallah şurda kalmış 2 haftacık göz aç kapa geçer .2 hafta sonra bebiş kendisi de gelebilir . Doktor şu çok fazla riskli derse sezeryana da alabilir en azından
Benimki erken doğma riski var ama gelmezse 39 u bekleriz diyor en başta da diğer doktorlar odaya toplanmıştı kese şekli bozuk yeri yanlış alınmalı derken o da düşerse kendi düşer yoksa 1 hafta daha bekleyelim diye diye bu güne getirdi çok inat etti meslektaşlarına dahi hiç 36-37 sezaryeni ağzına almıyor hatta ben 38 olsun bayram öncesi olsun diyorum o ileri atıyor ama güveniyorum ne derse oSanki doktorlar herkese sorun olsada olmasada heran doğabilir aman tetikte ol aman sezaryen ol bu 36 ya kadar dursa dursa şükreedelim hemen alalım insanları panik etmeyi çok seviyorlar kim doktora gitse böyle bir tavır hiçbişeyi yok kadının elikukağında doğdu doğacak heralde bir benim doktorum bilemiyor ne zaman doğacağını bekle diyor kendisi doç. Perinatoloji uzmanı ama ne zaman olur kestiremem diyor
Ya yürümek çok zor bugün benim üst kata bir çıktım ki buzluğun kapağı açılmış mı gevşemiş mi açık mı unutulmuş mu bilemedim üst buzdolabındaki et kıymalar çözülmüş hepsinin kanları dahi buzla birlikte eriyip akmış buzdolabı lastik aralarına buzdolabı altına dolmuş eşimi işten çağırdım tek yapamam abim de hemen geldi lastik araları vs gibi detayları ben sildim buzdolabını çekip buzluk tahliye kısmını vs söküp gerisini onlar temizledi çözülmeyen alt etler vardı onlar kaldı ama baya bir sarma fasülye köz biber patlıcan baya bir kıyma (genelde kıymalar çözülmüş) ziyan oldu ama gidene değil o kanları görünce kendi halime çok üzüldüm bir de o arada kızın iftarı için hazırladıklarımızı okula götür geri gel sonra iftar sonrası git geri al ancak totom yer gördü ağrıdan ölüyorumYurumek git gide zorlasiyo dimi bende ayni durumdayim bide hergn 2 kere okula gidip geliyorum ogluma dedm artk cantani kendin taşı ben tasiyamiuorum
35+2 oldu bugün. Sırt denen organın bu derece ağrıyabileceğini gerçekten düşünmezdimGerçekten ayakta duramıyorum yaa. Kaçıncı haftandasın? Allah'ım nasıl zorlanıyorum artık
Ay zor olmuşturYa yürümek çok zor bugün benim üst kata bir çıktım ki buzluğun kapağı açılmış mı gevşemiş mi açık mı unutulmuş mu bilemedim üst buzdolabındaki et kıymalar çözülmüş hepsinin kanları dahi buzla birlikte eriyip akmış buzdolabı lastik aralarına buzdolabı altına dolmuş eşimi işten çağırdım tek yapamam abim de hemen geldi lastik araları vs gibi detayları ben sildim buzdolabını çekip buzluk tahliye kısmını vs söküp gerisini onlar temizledi çözülmeyen alt etler vardı onlar kaldı ama baya bir sarma fasülye köz biber patlıcan baya bir kıyma (genelde kıymalar çözülmüş) ziyan oldu ama gidene değil o kanları görünce kendi halime çok üzüldüm bir de o arada kızın iftarı için hazırladıklarımızı okula götür geri gel sonra iftar sonrası git geri al ancak totom yer gördü ağrıdan ölüyorum
Doktor izin verirse oluyor tabii ki. Sosyal medyaya özgü bir durum değil :)Özel hastanelerde sezeryan doğuma eşler girebiliyo mu, ben instada hep görüyorum millet eşiyle giriyo ameliyata ama ben bunu kime desem öyle bi şey mümkün değil onlar sosyal medyada olur diyolar
O zaman bir sonraki kontrolde doktora bunu soralım teşekkür ederimDoktor izin verirse oluyor tabii ki. Sosyal medyaya özgü bir durum değil :)
O güzel oldu çok şükür hepsini bitirmişler valla şaşırdımAy zor olmuşturpilav nasıl oldu
Benim hastane medipol yine almıyoruz dediler zaten girsin istemem bayılırÖzel hastanelerde sezeryan doğuma eşler girebiliyo mu, ben instada hep görüyorum millet eşiyle giriyo ameliyata ama ben bunu kime desem öyle bi şey mümkün değil onlar sosyal medyada olur diyolar
Benimki de m.park, olumsuz cevap alırız gibime geliyo benim deBenim hastane medipol yine almıyoruz dediler zaten girsin istemem bayılır
Medicalpark Bahçelievler alıyor ama şube farkı var mı bilmiyorumBenimki de m.park, olumsuz cevap alırız gibime geliyo benim de
Ayy cok gecmis olsun yormustur o kadar isYa yürümek çok zor bugün benim üst kata bir çıktım ki buzluğun kapağı açılmış mı gevşemiş mi açık mı unutulmuş mu bilemedim üst buzdolabındaki et kıymalar çözülmüş hepsinin kanları dahi buzla birlikte eriyip akmış buzdolabı lastik aralarına buzdolabı altına dolmuş eşimi işten çağırdım tek yapamam abim de hemen geldi lastik araları vs gibi detayları ben sildim buzdolabını çekip buzluk tahliye kısmını vs söküp gerisini onlar temizledi çözülmeyen alt etler vardı onlar kaldı ama baya bir sarma fasülye köz biber patlıcan baya bir kıyma (genelde kıymalar çözülmüş) ziyan oldu ama gidene değil o kanları görünce kendi halime çok üzüldüm bir de o arada kızın iftarı için hazırladıklarımızı okula götür geri gel sonra iftar sonrası git geri al ancak totom yer gördü ağrıdan ölüyorum
Siniri stresi zaman darlığı kokusu kanı cidden yordu iki gün kendime gelemem herhaldeAyy cok gecmis olsun yormustur o kadar isbn supurge bile yapamiyorum artk belim cok agriyo
Ultrasona göre 1 nisan yani bayramda doğum, sata göre 23 mart görünüyor bende merakla bekliyorum ne zaman doğacak sat daha önemlidir diye o tarihleri gözeteceğim doktorda hiçbişey söylemiyor normal doğuma uygun diyor sadeceBenimki erken doğma riski var ama gelmezse 39 u bekleriz diyor en başta da diğer doktorlar odaya toplanmıştı kese şekli bozuk yeri yanlış alınmalı derken o da düşerse kendi düşer yoksa 1 hafta daha bekleyelim diye diye bu güne getirdi çok inat etti meslektaşlarına dahi hiç 36-37 sezaryeni ağzına almıyor hatta ben 38 olsun bayram öncesi olsun diyorum o ileri atıyor ama güveniyorum ne derse o
Benim eşim girememişti 2022'deÖzel hastanelerde sezeryan doğuma eşler girebiliyo mu, ben instada hep görüyorum millet eşiyle giriyo ameliyata ama ben bunu kime desem öyle bi şey mümkün değil onlar sosyal medyada olur diyolar
Ben de geçen yorgun argın eve geldim. 3 yaşındaki oğlum sen git masadan toz highliterımı aç kır her yerini sim yap halıyı batır... Onla uğraştım bütün gece. Gereksiz yere iş çıkması yoruyor insanı.Siniri stresi zaman darlığı kokusu kanı cidden yordu iki gün kendime gelemem herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?