- 19 Mayıs 2015
- 1.342
- 2.378
- 133
- 39
Ay yorucu ciddenBen de geçen yorgun argın eve geldim. 3 yaşındaki oğlum sen git masadan toz highliterımı aç kır her yerini sim yap halıyı batır... Onla uğraştım bütün gece. Gereksiz yere iş çıkması yoruyor insanı.
Sende öğrenmiş olcaz o zamanUltrasona göre 1 nisan yani bayramda doğum, sata göre 23 mart görünüyor bende merakla bekliyorum ne zaman doğacak sat daha önemlidir diye o tarihleri gözeteceğim doktorda hiçbişey söylemiyor normal doğuma uygun diyor sadece
Ben 20 günlük falan düşünüyorum ama doğumdan da olur diyorlar sling i sadece çorba yapmak ve kahvaltı hazırlamak için aldımKızlar bebek ne kadarlıkken sling kullanabiliyoruz
Benim ilk bebeğimde gerilik oldu su konusu hakkında yorum yapılmamıştı hiç o konuyu bilmiyorum sadece havuç suyunu suyu artırmada kullanıyorlar faydasını da gören çok oluyor, gerilik ne kadar hafta 2-3 haftadan fazla ise ve sonradan ortaya çıktıysa sıkıntı yaratabiliyor yoksa o haftalara kadar en baştan beri gelen gerilik çok sorun edilmiyor bizde de çok şükür sorun olmadı öylece doğdu bebeğim doktorumda sıkıntı yptırmadı bir yandan bizim gibi olan arkadaşıma erken doğum falan yaptırdılar çok abarttılar şimdi onlardada bişey kalmadı,Hanımlar tekrar merhaba,
Sorumu yinelemek istiyorum. Grupta bebeğin karın çevresi geriliğinden bahseden arkadaşlar vardı, havuç suyu konusu geçti diye hatırlıyorum. Bu arkadaşlar şifa buldu mu?
Şu an benzer bir durumdan geçiyorum.
Sonradan çıktı bende, ülke hafta geri gözüküyor. Kendi doktorumda bir sorun gözükmüyordu. Fakat dün nst de bebek çok hareket etmedi, o da beyne giden kan basıncını ölmedi için doppler e gönderdi.Benim ilk bebeğimde gerilik oldu su konusu hakkında yorum yapılmamıştı hiç o konuyu bilmiyorum sadece havuç suyunu suyu artırmada kullanıyorlar faydasını da gören çok oluyor, gerilik ne kadar hafta 2-3 haftadan fazla ise ve sonradan ortaya çıktıysa sıkıntı yaratabiliyor yoksa o haftalara kadar en baştan beri gelen gerilik çok sorun edilmiyor bizde de çok şükür sorun olmadı öylece doğdu bebeğim doktorumda sıkıntı yptırmadı bir yandan bizim gibi olan arkadaşıma erken doğum falan yaptırdılar çok abarttılar şimdi onlardada bişey kalmadı,
Benim ilk bebeğimde gerilik oldu su konusu hakkında yorum yapılmamıştı hiç o konuyu bilmiyorum sadece havuç suyunu suyu artırmada kullanıyorlar faydasını da gören çok oluyor, gerilik ne kadar hafta 2-3 haftadan fazla ise ve sonradan ortaya çıktıysa sıkıntı yaratabiliyor yoksa o haftalara kadar en baştan beri gelen gerilik çok sorun edilmiyor bizde de çok şükür sorun olmadı öylece doğdu bebeğim doktorumda sıkıntı yptırmadı bir yandan bizim gibi olan arkadaşıma erken doğum falan yaptırdılar çok abarttılar şimdi onlardada bişey kalmadı,
Biraz geride yada minyon bebek denebilir 35 haftalıksın değilmi, bence proteine yüklenirsen kilo aldırırsın diye tahmin ediyorum bu ara nasıl beslendin? çok yordun mu kendini? Kan yapıcı şeyler ve et süt ürünleri kemik suyu özellikle biliyorsundur zaten katı bir diyet yapıp bebğin durumuna bakabilirsinSonradan çıktı bende, ülke hafta geri gözüküyor. Kendi doktorumda bir sorun gözükmüyordu. Fakat dün nst de bebek çok hareket etmedi, o da beyne giden kan basıncını ölmedi için doppler e gönderdi.
Dopplerde basınç, akım iyi çıktı, çok şükür fakat doktor suyu az ve bebek küçük dedi, 2300gr. Şu ana kadar hep ölçümler uyumlu veya ilerde çıkıyordu.
Doktorum bana da havuç suyu ve armut önerdi. Proteine yüklen dedi. 2500gr olmasını bekliyor, sonra napacak bilmiyorum.
Çocuklar kaç yaşındaSuyu biraz az içiyordum, iki çocukla kendime bakamıyorum. Haftasonu öğretmenlik yapıyorum, bu hafta son artık, bitsin istiyorum
Bu konuda tecrübem yok ama havuç suyu önerildiğini biliyorum kardeşimden zararı olmaz kullanabilirsin benceHanımlar tekrar merhaba,
Sorumu yinelemek istiyorum. Grupta bebeğin karın çevresi geriliğinden bahseden arkadaşlar vardı, havuç suyu konusu geçti diye hatırlıyorum. Bu arkadaşlar şifa buldu mu?
Şu an benzer bir durumdan geçiyorum.
Son haftalarda ceviz kaşar muz kilo aldırıyor bebeğe bilgin olsunSonradan çıktı bende, ülke hafta geri gözüküyor. Kendi doktorumda bir sorun gözükmüyordu. Fakat dün nst de bebek çok hareket etmedi, o da beyne giden kan basıncını ölmedi için doppler e gönderdi.
Dopplerde basınç, akım iyi çıktı, çok şükür fakat doktor suyu az ve bebek küçük dedi, 2300gr. Şu ana kadar hep ölçümler uyumlu veya ilerde çıkıyordu.
Doktorum bana da havuç suyu ve armut önerdi. Proteine yüklen dedi. 2500gr olmasını bekliyor, sonra napacak bilmiyorum.
Meyve yumurta kuruyemiş de ekle ama kaşar ve muz çok aldırıyor mutlaka sürekli at ağzına kaşarla muzuSon haftalarda ceviz kaşar muz kilo aldırıyor bebeğe bilgin olsun
Geriliği bilmiyorum ama havuç suyu %100 suyunu arttırır. Çok örnek var.Sonradan çıktı bende, ülke hafta geri gözüküyor. Kendi doktorumda bir sorun gözükmüyordu. Fakat dün nst de bebek çok hareket etmedi, o da beyne giden kan basıncını ölmedi için doppler e gönderdi.
İşin ilginci ben de eşim de minyon değiliz :)Biraz geride yada minyon bebek denebilir 35 haftalıksın değilmi, bence proteine yüklenirsen kilo aldırırsın diye tahmin ediyorum bu ara nasıl beslendin? çok yordun mu kendini? Kan yapıcı şeyler ve et süt ürünleri kemik suyu özellikle biliyorsundur zaten katı bir diyet yapıp bebğin durumuna bakabilirsin
9 ve 2.5, yani mayısta 3 olacak inşallah.Çocuklar kaç yaşında
Yorgunluktan da oluyor olabilir ama toparlarsın inşallah bazen ultrasonda kesin ölçemiyor
İnşallah...Geriliği bilmiyorum ama havuç suyu %100 suyunu arttırır. Çok örnek var.
Küçük müş oda daha9 ve 2.5, yani mayısta 3 olacak inşallah.
Şekeriniz yoksa tatlı, hamur işi de acayip kilo yapıyormuş bebeğe haberiniz olsun.Sonradan çıktı bende, ülke hafta geri gözüküyor. Kendi doktorumda bir sorun gözükmüyordu. Fakat dün nst de bebek çok hareket etmedi, o da beyne giden kan basıncını ölmedi için doppler e gönderdi.
Benim bebeğim de küçük ama baştan beri öyle olduğu için doktorum önemsemiyor, minyon diyor. Neler neler yedim bir şey değişmedi bende ama siz de sonradan ortaya çıkmış beslenmeyle düzelir muhtemelen.İşin ilginci ben de eşim de minyon değiliz :)
36 hafta bitti. Evet dediğin gibi beslendiğimi sanıyordum ama yüklenmek gerekecek. Bir de su içmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?