Ay evet aynısıyım en fazla 2 saat etki ediyor sonra yine başlıyor süt de hiç sevmiyorum ya midem bulanıyor içemem3. İçtima uyanışından merhabamide yanmaları ile uyanıp ilaç alıp uyanıp su içip uyanıp süt içip yatan biriyim. İlaç ortalama 2 saat etki ediyor sonra yeniden yanma başlıyor.
Biraz rahatlattı hap verdiler iyi gelecek sankiKorkma benim 66 67 cikti sancim durdurdular insallah duracaktir
2 Haftadir boyle icerde tutuyoruz turuncu hapla duruyorlar merak etme eve gidince yat oturma bileBiraz rahatlattı hap verdiler iyi gelecek sanki
Canım geçmiş olsun korkma. İlk gebeliğimde 100 olan sancıları bile ertelediler. Kardeşimin de 31. Haftada başlamıştı yüksek sancıları. 36da doğurdu sağlıklı bir şekilde. İnşallah ertelenir zamanını beklerKızlar 2 saat önce kasılmayla hastaneye geldim sancım 50 üstü çıktı rahim ağzı yumuşamış erken doğum olabilir ama daha 32+4 ümdua eder misiniz bana
Son durumun ne olduYatış verdiler şimdi inşallah durdururlar
İnşallah bebeğiniz daha dayanır ve beklenen haftasına sağlıkla gelirKızlar 2 saat önce kasılmayla hastaneye geldim sancım 50 üstü çıktı rahim ağzı yumuşamış erken doğum olabilir ama daha 32+4 ümdua eder misiniz bana
Merhaba, tam sizin mesajınızın benzerini yazıp danışmaya gelmiştim. Baktım haftalarımız da aynı demek ki bu haftalarda büyüdükçe yavaslıyorlar.Kızlar 33 . Haftaya yeni girdimm bebek hareketleri eskiye göre azalması normalmii bu haftalar yerleri daralıyormuş olabiliyormuş diye okudum yaşayan varmı? Azalma derkenn hareketlerini sürekli görüyorum sayısal bir azalma değilde ,kuvvetli tekmeler yerine hareketlenmelerr var ,sanki tekme atacak yer yoktaa ayağını itiyor geri çekiyor gibi meselaaumarım anlatabildimm
Sağlıkla vaktinde kavuşursunuz inşallah bebeğinizle. Sancınız çok yüksek değil. Hastanede müdahaleyle normale döner Allah'ın izniyle içinizi ferah tutun.Kızlar 2 saat önce kasılmayla hastaneye geldim sancım 50 üstü çıktı rahim ağzı yumuşamış erken doğum olabilir ama daha 32+4 ümdua eder misiniz bana
Normaldir diye tahmin ediyorumMerhaba, tam sizin mesajınızın benzerini yazıp danışmaya gelmiştim. Baktım haftalarımız da aynı demek ki bu haftalarda büyüdükçe yavaslıyorlar.2 gündür ben de güm güm vurmalar değil de küçük kıpırtılar kayma gibi hareketler hissediyorum. Normal sanırım.
Benim son haftalarimda 100 lerde ciktigi bile olmustu ama hic bisey kullanmadan 39 da dogum yaptim doktor kontrolundeysen hic korkma insallah zamaninda gelirKızlar 2 saat önce kasılmayla hastaneye geldim sancım 50 üstü çıktı rahim ağzı yumuşamış erken doğum olabilir ama daha 32+4 ümdua eder misiniz bana
Onu durdururlar merak etme doktor kontrolünde beklersin daha gönlünü ferah tutYatış verdiler şimdi inşallah durdururlar
Umay kızımın ismi miray a da uyumlu düşünürseniz Umay da güzel Nilay da güzel. Benimde oğlum olacak bir ay kaldı asla karar veremiyoruz biz de isimsiz kaldıkIsimlere karar verdiniz mi kizlar bizim 1 ay bile kalmadi hala karar veremedik. Ilk kizimin ismi ece miray su aralar nilay falan diyoruz ama nasil sizce
Gunlerimiz ayni gozukuyor :) Cok zor gercekten isim secmek umay da cok guzel begeniyorum o ismi de esim feray istiyordu bakalim en son ne olacak, asil ismini begeniyorum ben erkek ism olarak belki fikir olur :)Umay kızımın ismi miray a da uyumlu düşünürseniz Umay da güzel Nilay da güzel. Benimde oğlum olacak bir ay kaldı asla karar veremiyoruz biz de isimsiz kaldık
Kızlar sizinle aynı haftayız benımki hala tekme tokat girişiyor karnıma bazen yerinden zıplatıyor bazen uyandırıyor peki nu normal mi . Küçük bir bebek de değilllNormaldir diye tahmin ediyorumçünkü araştırdığıma göre büyüdükçe böle olabiliyormuşş daha ileriki haftadaki bir arkadaşımıza öle oluyorr büyüdükçe pek tekme olmuyor demişti
Biz Asil koymaya karar verdikGunlerimiz ayni gozukuyor :) Cok zor gercekten isim secmek umay da cok guzel begeniyorum o ismi de esim feray istiyordu bakalim en son ne olacak, asil ismini begeniyorum ben erkek ism olarak belki fikir olur :)
Nilay da hoş kibar bir isim . Nilaylar hep böyle temiz yüzlü hanım hanımcık oluyor elif gibi.Isimlere karar verdiniz mi kizlar bizim 1 ay bile kalmadi hala karar veremedik. Ilk kizimin ismi ece miray su aralar nilay falan diyoruz ama nasil sizce
Çok geçmiş olsun, bebişin erken gelişini ertelerler Allahın izniyle hiç canını sıkıp stres yapma. Modunu yüksek tut ki bebiş de içerde rahat olsun gelmek istemesin hemenYatış verdiler şimdi inşallah durdururlar
Benim de yegenimin ismi cok begenmistim ilk duydugumda hatta ablam koymasin istemistim icimdenBiz Asil koymaya karar verdik
Hic tanidigim bir nilay yok kizilcik serbetindeki nilaydan baskaNilay da hoş kibar bir isim . Nilaylar hep böyle temiz yüzlü hanım hanımcık oluyor elif gibi.
Bizim kızımız olsaydı elif Asya olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?