Evet canımm banada öle olmuştu şuan anakucağı pozisyonunda duruyor demiştii hareket ediyor ama ben hissetmiyordum sağlıklı sıhhatli olsunlardaa en önemlisi oEvett bunu doktorum da söylemişti bi kere ultrasonda o pozısyonda denk geldik . Sırtını dönmüştü yüzü iç karnıma donuktu.
Hareket ediyordu deli gibi ama ben hissetmiyordum hiç doktor pozısyondan dolayı demişti
Bende kabin boy istiyordum ama beğendiğim kabin boyların pusetleri bölee direk üstüne koyuluyor ters bir şekilde o detayı hiç hoşuma gitmedi mecbur hafif bir travel sistem seçmek istedim.yoyko city modelini aldım fiyat performans ürünü ben beğendim.Ben hala puset bebek arabası almadım karar veremedim kızlar. Puset büyük olsun, araba kabin boy olsun istiyorum.
Çok çeşit var bide sağlam bısey olsun istiyorum nasip olursa diğer çocuk da kullansın her çocukta yenıden alınan şeyler değil çünkü
Ay ilkte kolay olmustu da ikinci isim baya zorldi kiz olsa belki daha kolay olurdu yineHayırlı olsun darısı başımızabizde karar veririz inşallah
Yalnız değilsin çoğumuz böyleyizBayanlar 33 haftanin içindeyim 3. Bebeğim sürekli yatmak istiyorum hiç halim yok oğlumu okula zor bırakiyorum sabaha kadar uyku yok sabah bı uyuyorum akşama kadar ne yürüyüş yapabiliyorum nede bı dışarı çıkıp hava alıyorum resmen depresyona girdim benim gibi olan varmı nasıl düzene sokucam hayatımı bu şekilde çocuklarımla da ilgilenemiyorum kızım 16 yaşında onunla sıkıntımız yok ama oğlum 10 yaşında ilgi bekliyo ama bende yok
Bende öyle düşünüyorum ya kız olsa çok tatlı isimler var eskiciyim zaten ben birazAy ilkte kolay olmustu da ikinci isim baya zorldi kiz olsa belki daha kolay olurdu yine
Gerçekten öyle hayat kalitemiz berbat bu durum eşimi çocuklarımada yansıyor gündüz hep uyuyorum bebekte uyuyo gece olunca uyku yok ağrım oluyo nasıl bişey anlamadım hayırlısı ile doguralim gerçi insan bugunleride özlüyorYalnız değilsin çoğumuz böyleyiz
gebeliği öğrendiğim ilk gün başlar eziyetlerim kusmalarım tiksinmelerim arkasına kemik çatı bel ağrıları uykusuzluklar
Şimdi herşey hatsafhada sabaha kadar uyuyamıyorum ağrıdan kol kuvveti vs kalmamış kahvaltı hazırlıyorum bulaşığı yıkamaya derman bulamıyorum yıkasam bayılacak gibi oluyorum ayakta yürüyüşe çıkıyoruz aman yarabbi ağlamaklı oluyorum ağrılardan bunların yanında birde bebeğim var onun peşindeyim yemeği uykusu bilmem neyi
Gerçekten halimiz perişan
Biran önce sağlılıca doğuralım inşallah
Foğumdan sonra düzeliriz inşallah
Benim kız biz isim bulamiyoruz eşimin istediğini ben istemiyorum benim istediğimi eşim istemiyoBende öyle düşünüyorum ya kız olsa çok tatlı isimler var eskiciyim zaten ben biraz
Eskilerden seçerdim heralde
Erkek çocuğa isim bulmak zor eşim herşeyede izin vermiyor bizde bulamadık ne yapalım ilkini kendi koydu bunu sen koy diyor ama ne desem izin vermiyor
En azından güzel seçenekler varBenim kız biz isim bulamiyoruz eşimin istediğini ben istemiyorum benim istediğimi eşim istemiyo
Eşim Miray istiyo ben elisa ama kabul görmüyor bakalım nasıl bı orta yol bulucaz Umay ismide aklıma yatiyoEn azından güzel seçenekler varneler düşündünüz ah keşke kız olsaydı bizimkide
İdrarda yanma soğuk algınlığıyla beraber başladı cuma günü. randevu arıyorum ateş olmazsa acile gitmeyeceğim bakalımEnfeksiyon yoksa kendi geçer inşallah yoksa antibiyotik yazıyorlar bebeğe geçmesn enfeksiyon diye evde doğal yöntemlerle atlatmaya çalış istersen şimdilik
İdrar yaparken benim de bugünlerde canım çok yanıyor
Bizde gecen hafta daha yeni karar verebildikUmay kızımın ismi miray a da uyumlu düşünürseniz Umay da güzel Nilay da güzel. Benimde oğlum olacak bir ay kaldı asla karar veremiyoruz biz de isimsiz kaldık
İdrar yolu enfeksiyonunda her zaman ateş eşlik etmeyebilir.İdrarda yanma soğuk algınlığıyla beraber başladı cuma günü. randevu arıyorum ateş olmazsa acile gitmeyeceğim bakalım
Ayni sekilde kolonyalarim hazir bile ama isimsiz olarak duruyorlar :)Bizde karar veremedik özgür ve alp arasındayız hediyelik kolonya yapıyor annem hoşgeldin bebek etiket de bastıracaktı ama isim yok ortada
Ya hshhsshshKızılgöl şerboyu unut ben hiç öyle cadı bir Nilay tanımadım
Çok geçmiş olsun, bnm dr son dönemdeki idrar yolu enfeksonlarini ciddiye almam gerektiğini erken doğuma yol açabileceğini iletmişti. Bence görün bi.Ben havaların dengesizliğinden hasta oldum soğuk algınlığı olduğunu düşünüyorum ama kızım ve eşimde hasta idrar yaparken yanma da oluyor çok kötü hissediyorum son dönem olduğu için bebeğe zarar vermez inşallah acile yada kontrole gitmeli miyim bilemedim ateşim yok
Aaa Uraz bende düşünüyorum Umay a da uyumlu diye bakalım bi netleştirsem . Eşim de Alp ya da han olsun ikinci isim diyorBizde gecen hafta daha yeni karar verebildikoğlumun ismi Uraz Alp olacak
Bir gün varmış aramızda inşallah vaktinde sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeHadi iyi gelir inşallahvalla ben de ayakta duramıyorum artık. Doğdu doğacak sanki çok baskı var. Yarın 33. Haftaya giriyorum inşallah beklerler vakitlice doğarlar. Geçmiş olsun tekrar
İdrar yolu enfeksiyonunda her zaman ateş eşlik etmeyebilir.
İdrar yaparken yanma bebek basısıyla pek olmaz. İsterseniz bol su, c vitamini ve yaban mersini kapsülü alın.
Ancak doktora gitmeyi geciktirmeyin
İdrar yolu enfeksiyonu suyun erken gelmesine neden olabilir.
Bir an önce gitmeye çalışacağım şuan için idrarda yanma hafifledi hamilelik öncesi çürüklerime dolgu yaptırıp bebeği öyke düşünmüştüm diş doktorum 1 çürüğüm daha olduğunu iyi fırçalarsam dolduröaya gerek olmadı söylemişti şimdi de o dişim ağrıyor ve hiç uçuğum olmaz ama uçuk çıktı muhtemelen vücudumda enfeksiyon var soğuk algınlığı değil grip olabilirÇok geçmiş olsun, bnm dr son dönemdeki idrar yolu enfeksonlarini ciddiye almam gerektiğini erken doğuma yol açabileceğini iletmişti. Bence görün bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?