Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    115
Evet ya benim kaynanam görümcelerim kayınlarım hep 1.75in üstünde boyları eşim 1.85 bende 1.70im babam kardeşlerim 1.80 üstü hepsi . Yani şekerden dolayı bir irilik olsa çocukta suyum da fazla olmaz mıydı .
? Sadece bebek iri ve uzun. 42 cm boyu kilosu da 2350 olmuş

Suyun fazla mı hâlâ doktrun ne diyor bu duruma?
Hala fazla diyetle de fazla diyetsiz de fazla hep fazla her gittiğimde daha erken doğurma diyor acil bişi olursa ara diyor erken doğum olabilir ama sonuna kadar da kalabilir gelişimi iyi dedi en son ayakta durunca çok ağrı olduğu için dinlen diyor genel bunlar 24. Haftadan beri hatta biraz öncesi bile var

Kaç haftalıkken gittiniz ben dün gittim tam 32 ye girdim bugün 2300 çıktı boyunu unuttum sormayı iri dedi

İkinciden sonra öyle oluyor toplam 3 kere gittim sadece ben
Ne güzel ya darısı bize olsun Kilosu kaç bebişin şimdi

35. Haftaya gelmişsin maşallah şurda kalmış 2 haftacık göz aç kapa geçer .2 hafta sonra bebiş kendisi de gelebilir . Doktor şu çok fazla riskli derse sezeryana da alabilir en azından

Ben de böyleyim erken de doğabilir kalabilir de diyor. Bari 36ya beklese yaa. Suyum düzelmişti nedense bu gidişimde yine artmış biraz. Dediğin gibi diyet de yapıyorum. İnşallah erken doğmaz valla karnım sert aşağı baskı da var kısmet artık sağlıkla doğarlar inşallah

İri bebek erken gelmıyor ki ben 40+3te 4700 doğuran biliyorummm. Acaba sancıdan dolayı mı dedi
Sanki doktorlar herkese sorun olsada olmasada heran doğabilir aman tetikte ol aman sezaryen ol bu 36 ya kadar dursa dursa şükreedelim hemen alalım insanları panik etmeyi çok seviyorlar kim doktora gitse böyle bir tavır hiçbişeyi yok kadının elikukağında doğdu doğacak heralde bir benim doktorum bilemiyor ne zaman doğacağını bekle diyor kendisi doç. Perinatoloji uzmanı ama ne zaman olur kestiremem diyor

Benim doktorda ölee ya önce değiştirmeyi bile düşündüm çok relax diye ama güveniyorumdaa .Birşey olunca mesela yazınca yarın gel diyor bazı doktorlarr,benim kafama birşey takılsa mesaj atıyorum yarın bi gelsem baksanız fln diyorum bunlar bunlar olursa gel yoksa gelme diyor:)

Benim de gittiğim perinatoloj doc . Bana bu son gidişimde bu zamana kadar durması bile iyi diyor hay Allah bilemedim. Sancım yok sertleşmem yok aşağı baskı yok rahım açılmıştı dikiş atıldı. O dikiş de zaten bebeği tutuyor. Anlamadım gitti hep olumsuz konuşuyorlar

Açılma veya sancı veya kanama durumlarında ayrı olarak erken beklenir ki bunlar olunca bile uzun süre durabiliyor bebekler şu hiç açılması sancısı olmayan hiçbir sıkıntısı olmayan annelere erken doğabilir heran gelebilir 37 ye kadar sabretse yeter vs demek ne saçma hepside erkenden sezaryen planlamış doktorlar keşke insanı kendi haline bıraksalar belki çok güzel bir zamanda çok güzel bir dopum olacak sonra bebeklerin çoğu doğduğu gibi kuvöze yazık günah ne kadar zor o bebeği orda bırakıp eve dönmek

Benimkide çok rahat hiç panik yapmıyoruz oyğzden onu seçiyorum zaten herkes aşırı ilgi bilgi istiyor ama ben böyle sakinlik istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…