Bu ben 2 hafta once gittigimde 2 haftada bir gel dedi kac gundr gidiyorum doktor yok bu bebekte doktordn yana sansim olmadi randevu bulamıyorum hep 2 ayda bir denk geldi simdi 3 hafta olck herhalde yarinda gitcm.bakalim
3 gündür doktoru denk getircm.diye hastaneye gidip duruyorum hergun 10bin adim adim atmis oluyorum normal dogurck.olsam çok işime yarardi bende cok yoruluyorum artik karnim cok şişmedi ama rahatsiz ediyo bide hala huzursuz bacakla ugrasiyorum geceleri uyku da yok
3 gündür doktoru denk getircm.diye hastaneye gidip duruyorum hergun 10bin adim adim atmis oluyorum normal dogurck.olsam çok işime yarardi bende cok yoruluyorum artik karnim cok şişmedi ama rahatsiz ediyo bide hala huzursuz bacakla ugrasiyorum geceleri uyku da yok
Bilmiyordum ben aynı etkiyi sağlar diye düşünmüştüm.ben serklaj olduktan sonda enfeksiyondan korktum aslında o yüzden ağızdan almaya devam ettim .
Bende artık 200 alttan fitil olarak atarım akşamları
Mehmet UraZ birlikte söyleyince kulağa hoş geldi.
Bizde Asil Ali ye karar verdik gibi . Bu hafta sonu kararlaştıracağız , ona göre bende artık yavruma isimli nevresim ve hastane çıkışı yaptırmak istiyorum
Tabi en doğrusunu takibinizi yapan doktorunuz bilir. Ben de paylasmak istedim yazınızı görünce. Sağlıkla vaktinde kavuşalım hepimiz inşallah evlatlarımıza.
Ay bende ondan aldım ama hiç rahat etmedim her seferinde gidip gelip kullanayım diye koyutorum yok hiç rahat etmedim ya boşa gitti orada duruyor dün yine son kez bi deniyim dedim yok hala rahatsız yani
Bugün kontrole gittim. O korkunç kanamayla hastaneye kaldırılışımın uzerinden tam 4 hafta geçti .
Bebiş artık 35 haftalık , ama gelişimi 36 haftalıkmış.
Artık her şey serbest, gez, toz , özgürsün dedi.
Resmen 1 ay yattım , beraat aldım çok şükür
Darısı sağlıkla kucağımıza almaya
Yaa gözün aydın canım çok sevindim adına darısı bizim başımıza. Suyu biraz fazla diye tedirginim ciğer geliştirici yapıldı tedbir amaçlı. Bizim için dua et olur mu biz de o haftaları görelim inşallah
Kızlar 31+2yız 2300 çıktı kilosu uzunluğu 42 cm çok mu büyümüş . Perinatolojı şeker testi yap dedi ama ben şeker ve karbonhidratı keseceğim.
Kendi doktorum da normal iri bebek dedi
Benim de yaklaşık böyle canım. Bebek ilerde. Şekerim var ama diyet yapıyorum. Şeker meyve ve karbonhidrat mutlaka kes. Açlık tokluk bak. Öyle takip et.