Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    107
Yok benim ilk doğum sezaryendi bu da öyle olur. Seklajım var diye öyle muayene etti açılma var mı dikişler duruyor mu diye. Ama o pozisyonda beklemekten galiba resmen ağlıyorum ağrıdan ne yapacağımı şaşırdım. Bir parol içeceğim galiba

Bunun hiçbir tedavisi yok valla dayanamıyorsan iç ılık su da dene bacaklarının arasına inşallah yarına kadar geçer çok beklediğinden olmuştur

İkiz bebeklere de olur mu ilk aylar sigarlar mi

Evet bu hafif Philips’le de bir seneyi doldurduk ama elektronik hersey en iyi marka da olsa şans işi buna inanıyorum

Yarına kalmaz o ağrı sanırım idrar kültüründe de antibiyotik belirlemek için yapıyorlar senin minnak çok savaşçı bişi olmaz gönlünü ferah tut

Yarına kalmaz o ağrı sanırım idrar kültüründe de antibiyotik belirlemek için yapıyorlar senin minnak çok savaşçı bişi olmaz gönlünü ferah tut
İnşallah canım inşallah ağlamaktan oğlumu korkuttum sakin olmaya çalışıyorum ama inanılmaz bir ağrı bacaklarımı hareket ettirdikçe canım çıkıyor. Ağrı kesici içtim inşallah geçer sabaha

Canım inşallah ilaçlarla enfeksiyonun geçer . Neden Altan baktı ki

Ama dikiş durumu ve açılma durumu ultrasondan görülmüyor mu normal ultrasondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…