Onlarda da o kadar marka var ki en son pes ettim organik yazanlardan aldımBenim ikinci olmasına rağmen ben de bir şey bilmiyor gibiyimbez, ıslak mendil, lohusa pijaması, süt pompası, yenidoğan takımı dışında hatırlamıyorum
Bende liste hazırlamıştım ama yine de mağazaya gidince o kadar çok çeşit vardı ki sanki her şey eksik ama aldıklarım da fazla gibiydiGunaydin, ben de internetteki listeler ve youtubedaki canta videolarinin hepsini derleyip kendime son bi liste cikardimhazirladim ama kapatmadim
Bana hastanede pijama takımı yerine gecelik tavsiye ettiler doğum sonrası daha kolay oluyormuş. Birde duş almak için havlu getirin dedilerEvet haklısınız bi pijama takımı bulamıyorum kendime bulsambebeğinkileri ütüledim ama kendiminkiler duruyor daha
Hmm duş aklıma gelmedi hiçBana hastanede pijama takımı yerine gecelik tavsiye ettiler doğum sonrası daha kolay oluyormuş. Birde duş almak için havlu getirin dediler
Aynen bende öyle ya sürekli şu eksik diyorum alıyorum sonra bakıyorum mutlaka bişey unutmusumNedense bende öyle hissediyorum aklıma gelmiyor sanki eksik var gibi hep
Ben herşeyi bitirdim çantayıda hazırladık bezi yoktu onuda aldım bir paket
Bebişin gelmeaini bekliyoruz
Bebekle nasıl uyuyacağız sabaha kadar bişey olmasın diye ilk hafta başında bekliyoruz uyumadanBende uyuyamayanlardanim Uzun zaman sonra dün gece 5 6 saatlik uyku uyuyabildim cok iyi geldi ilk hamileligimde de ayniydi dogumdn sonra daha cok uyudum bebekle
Ağrımayan bir yerin varmı deseneKızlar günaydın herkese, geceleri artık resmen yarım saatte bir çişe kalkıyorum. Bir de yatarken karnımın yanları artık çok ağrıyor ve acıyor sizinde öyle mi ya
idrar yolu enfeksiyonu yokta karbonhidratı kesemem ben maalesef çünkü hala kusuyorum ben. Bir tek ekmek ve patates bulantılarımı hafifletiyor
Büyük olsun da küçük olmasın. Nasılsa giyerOnlarda da o kadar marka var ki en son pes ettim organik yazanlardan aldımkıyafet zaten bebeğim tombiş olur da giyemezse diye korkudan yarısını 3-6 ay aldım inşallah çuval gibi olmaz jdfjekke
20 30 çok bir şey ifade etmiyormuş, kişiye göre değişiyor doğrusu. Kimisi 100 ü hissetmiyor, kimisi de 30 da kıvranıyormuş. Siz doktorunuzun dediğine bakın, sayı çok önemli değil.ben 28. ve 29. haftada nst ye girmiştim sorun olduğu için değil hastane erken başlıyormuş sanırım neyse, benim sancı gösteren sayı (yeşil olan) hiç 20nin altına inmedi.
20-30 arası gitti hep iki nst'mde de. ben bir şey hissetmiyodum bu arada.
doktorum sancı var ağrı yok mu öyle bir şey dedi güzel çıkmış sorun yok dedi ama milletin sancısı yoksa 0 ya da genelde tek haneler görüyorum.
belki anlayan vardır diye sormak istedim :)
Bnde 2 bucuk yil deliksiz uyuyamamistm dogumdn sonra emzirme isi bitince eşim ben sana cok üzülüyodum hep uyaniyodun demisti sağolsunBebekle nasıl uyuyacağız sabaha kadar bişey olmasın diye ilk hafta başında bekliyoruz uyumadan
Benim bebikler den umudum yok uyutmazlar ozaman da uyku bir tatlı oluyor anlatamam ama vıyak sesinden uyunmuyor
Ögünleri bekliyorum artık çokda uykuma düşkündüm iki yıl öyle uyku yoktu şimdi +2 yıl daha eklendi galiba hemde çift bebekleBnde 2 bucuk yil deliksiz uyuyamamistm dogumdn sonra emzirme isi bitince eşim ben sana cok üzülüyodum hep uyaniyodun demisti sağolsunbu gunlerde geciyo buyuk oglum 6 yasinda aksm sarilip yatiyoduk sabah ben uyandiriyodum onu simdi tekrar basa doncez ama olsun
Ne güzel kilosu iyi çıkmışDoktordan ciktim 1830 gr bir hafta önde gözüküyor dedi 2 hafta sonra randevusuz gelebilirsin dedi şükür randevu kovalamicam artikilk bebegin kac kilo dogdu diye sordu bu kilolu olcak galiba suyun gelir sancin olur acilden giris yap dedi artik son duzlukteyiz galiba
Gercekten Rabbim baska dert vermesinÖgünleri bekliyorum artık çokda uykuma düşkündüm iki yıl öyle uyku yoktu şimdi +2 yıl daha eklendi galiba hemde çift bebekleneyapalım Allah başka dert vermesin diyio duruyorum
Devlet hastanesi nst icin cagirdi sanirim randevu bulamiyorm dedim randevusuz da gelebilirdin niye o kadar bekledin dediNe güzel kilosu iyi çıkmışözel mi devletmi orası randevusuz nasıl gidiliyor
Onu dugmeli modellere bakin bende gecelik bulamadim henuzEvet haklısınız bi pijama takımı bulamıyorum kendime bulsambebeğinkileri ütüledim ama kendiminkiler duruyor daha
Aslında bir elbise bir de uzun kollu aldım,sıcak basıyor diyorlar bi tanede yarım kollu mu alayım dedimOnu dugmeli modellere bakin bende gecelik bulamadim henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?