Geçmiş olsun, gebelikte olduğunu biliyorum. Ben de yaşamıştım, sonra geçiyor.Buarada iki üç haftadır burnum tıkalı gripten sonra kaldı geçmiyor doktor illiadin burun spreyi dedi 5 gün sabah akşam kullan bugün 4. Gün kullanınca çok iyi açıyor kullanmayınca tıkanıyor asla nefes alamıyorum şaka gibi ben hep spreyle mi yaşıysam çocuğa zararı olur diye de korkuyorum gerçi olsa doktorum vermez de yine de gereksiz kullanmak istemiyorum ama dayanamıyorum tıkanıyor ağızdan nefes alırken de ağzım kupkuru oluyor gece nefesim kesiliyor uyanıyorum sürekli
Merhaba ben ilk oğlumda kullandım. Dediğiniz gibi 4. Aydan sonra taktım. Ebe ne ağzına götüreceği kadar uzun ne de boynunu sıkacak kadar kısa olsun demişti. Neredeyse 2 yaşına kadar kullandık. Bilmiyorum onun faydası mıydı ama oğlum diş çıkarırken hiç ateslenmedi. Çok huzursuzlanmadı.Kızlar selam bebek için kehribar kolye aldınız mı? Ya da alacak mısınız? İnternette 4. Aydan sonra kullanılıyor diyor bilgisi olan var mı ?
İlk defa duydum anlami neymis ki kulaga guzel geliyoKızlar Feray ismi nasill bana fikir verin Nesrin mi Feray mı daha guzel
Ay ışığı demekmis bana da bi guzel geliyo bi degisik geliyo bilemedimİlk defa duydum anlami neymis ki kulaga guzel geliyo
Ben almicam şimdilik ilkinde ihtiyaç duymadık ama yeğenim çok ağlıyordu gece gündüz biraz rahatlattığını söyledilerKızlar selam bebek için kehribar kolye aldınız mı? Ya da alacak mısınız? İnternette 4. Aydan sonra kullanılıyor diyor bilgisi olan var mı ?
Feray güzel ben beğendimKızlar Feray ismi nasill bana fikir verin Nesrin mi Feray mı daha guzel
Az kaldı doğumdan sonra düzelir inşallah burun tıkanıklığı çok yaşanıyor hamilelikteBuarada iki üç haftadır burnum tıkalı gripten sonra kaldı geçmiyor doktor illiadin burun spreyi dedi 5 gün sabah akşam kullan bugün 4. Gün kullanınca çok iyi açıyor kullanmayınca tıkanıyor asla nefes alamıyorum şaka gibi ben hep spreyle mi yaşıysam çocuğa zararı olur diye de korkuyorum gerçi olsa doktorum vermez de yine de gereksiz kullanmak istemiyorum ama dayanamıyorum tıkanıyor ağızdan nefes alırken de ağzım kupkuru oluyor gece nefesim kesiliyor uyanıyorum sürekli
Nesrin ne demekKızlar Feray ismi nasill bana fikir verin Nesrin mi Feray mı daha guzel
Feray feraye ayni anlamlari ay ışığı demekmis nesrin yabani gül çöl gülü olarak geciyoNesrin ne demek
Feray duymadım feraye yi duydum feraye daha orjinal duruyor anlamlarına da bakmak lazım yinede şimdiki lila mila şila gibi isimlerden çok daha oturaklılar
Hazirlamaya basladim ama daha tam bitmedi aklima geldikce eklerim bundan sonra inşallah.Hastane çantanızı hazırladınız mı
Bunu ben de birebir yasadim zaten hamilelikte burun tikaniyor bi de grip olunca nefes alamiyorum diye aglayasim geliyodu.hamileligin sonuna kadar boyle giderse diye korkmustum ama bu seviye tikaniklik gecti su an benim en azindan gece nefessiz kalacak kadar olmuyor.Buarada iki üç haftadır burnum tıkalı gripten sonra kaldı geçmiyor doktor illiadin burun spreyi dedi 5 gün sabah akşam kullan bugün 4. Gün kullanınca çok iyi açıyor kullanmayınca tıkanıyor asla nefes alamıyorum şaka gibi ben hep spreyle mi yaşıysam çocuğa zararı olur diye de korkuyorum gerçi olsa doktorum vermez de yine de gereksiz kullanmak istemiyorum ama dayanamıyorum tıkanıyor ağızdan nefes alırken de ağzım kupkuru oluyor gece nefesim kesiliyor uyanıyorum sürekli
Listeniz var mı peki ben henüz başlayamadımHazirlamaya basladim ama daha tam bitmedi aklima geldikce eklerim bundan sonra inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?