- 19 Mayıs 2015
- 1.110
- 2.016
- 38
Hadi bakalım hayırlısıKızlar ben olmadım adetim gecikti 1 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım hayırlısıKızlar ben olmadım adetim gecikti 1 gün
Ay evet grup cok sessiz. Ama heralde haberler daha yeni yeni gelecek. Bugun pizza yicez ne yazik ki Ama sabah avokado yumurta bir avuc ceviz yediiim ona cok dikkat ediyorum, kefir de iciyorumEee gençler nedir bu ölü toprağı neler yapıyorsunuz? Ağrınız var mı? Pazar gününü nasıl değerlendiriyorsunuz? Ne bileyim ne yemekler var anlatın bişiler
İnşallah canımBende de oluyor bazen önceki hamileligim Bu sebepten zor geçmişti umarım buda öyle olmaz
Benim hep dinlenerek geçiyor. Canım bişey yemek istemiyor çok zorlamıyorum ben de.Eee gençler nedir bu ölü toprağı neler yapıyorsunuz? Ağrınız var mı? Pazar gününü nasıl değerlendiriyorsunuz? Ne bileyim ne yemekler var anlatın bişiler
Benim şimdi risk durumundan yatıyorum bol bol.. yani daha doğrusu risk değil de belirsizlik moralsizlik yaptı. Dışarı çıkmadık valla çok iyi dinlendik. Tek yaptığım kahvaltı ve akşam yemeğini ben hazırladım eşim pişirdi. Ben de ceviz folik asit meyve süt dikkat ettiklerimAy evet grup cok sessiz. Ama heralde haberler daha yeni yeni gelecek. Bugun pizza yicez ne yazik ki Ama sabah avokado yumurta bir avuc ceviz yediiim ona cok dikkat ediyorum, kefir de iciyorum
Benim agrilarim yok suan cok hafif hafif kasigima sanci girip cikiyor ama varla yok arasinda. Goguslerimden aliyorum daha cok su aralar Bir de yorgunum hala ya, simdi uyusam uyicam ama denize gidip geldik guneslenmek icin buralarda hava nadir de olsa cok guzel
Sizler neler yapiyosunuuz?
Ani harekette oluyor evet. Ama gece o kadar fazlaydı ki yürüyemedim bayılacak gibiydimBirkaç gündür ben de yaşıyorum ani hareket yapınca mı oluyor sizin
Bu belirsizlik mahvediyor insanı. İnşallah gebeliklerimiz sağlıkla ilerlerBenim şimdi risk durumundan yatıyorum bol bol.. yani daha doğrusu risk değil de belirsizlik moralsizlik yaptı. Dışarı çıkmadık valla çok iyi dinlendik. Tek yaptığım kahvaltı ve akşam yemeğini ben hazırladım eşim pişirdi. Ben de ceviz folik asit meyve süt dikkat ettiklerim
4+6 da görmüştüm bendeMerhaba ben 5+2 de gördüm
Hosgeldin aramiza oh sukur, kese gorunmus darisi 2 hafta sonra kalp atisina bebisi gormeye icinizi ferah tutun, ben de sizin gibiyim bu aralar cok asiri belirti yok ama gelip gitmesi normalmis bu surecte belirtilerin vucut alisiyormus cunku zamanla.Merhaba hanımlar. Ben de guruba yeni katıldım. Sat 29 Haziran. Şuan sanırım 6 haftalık. Çarşamba günü vajinal USG de keseyi gördüm. İki hafta sonraya tekrar çağırdı. Bir ayliksin dedi. Çok ilginç kendimi hiç hamile gibi hissedemiyirum. Sadece göğüs hassasiyeitm var. Ama yerleşme zamanında regl ağrısı gibi karın bel ve kasık ağrım olmuştu bir iki gün. Şuan iyim. Bütün mesajları tek tek okudum. Umarım herkes sağlıkla sihatle vakti zamanında bebisini kucağına alır. Benim gebeliğim riskli gebelik kategorisinde hem kadın doğum hem kardiyoloji takibindeyim. Beni de dualarınıza katın olur mu.
Hoşbuldum teşekkür ederim. Evet pozitif düşünmek çok önemli. Çok şükür stres yapmıyorum. Kendi kendime düşünüp kafamda kurmuyorum. Güzel haberler alacağız ben de inanıyorum. Sağlıkla sihatle geçecek bu süreç inşallahHosgeldin aramiza oh sukur, kese gorunmus darisi 2 hafta sonra kalp atisina bebisi gormeye icinizi ferah tutun, ben de sizin gibiyim bu aralar cok asiri belirti yok ama gelip gitmesi normalmis bu surecte belirtilerin vucut alisiyormus cunku zamanla.
Icimizi temiz tutalim kizlar, pozitif dusunelim yoksa o belirsizlik bizi olumsuz etkileyip bebise de sirayet eder stres hormonu salgilatmayalim, insallah cok guzel haberler paylasicaz burada beraber
Ben de uzanıyordum bol bol, bel ağrım var biraz. Sabah kahvaltıyı ben hazırladım, sonra eşimle evi temizledik. Şimdi dışarıdayız doğaya nefes almaya geldik. Evde sıkıldım bayağıBenim şimdi risk durumundan yatıyorum bol bol.. yani daha doğrusu risk değil de belirsizlik moralsizlik yaptı. Dışarı çıkmadık valla çok iyi dinlendik. Tek yaptığım kahvaltı ve akşam yemeğini ben hazırladım eşim pişirdi. Ben de ceviz folik asit meyve süt dikkat ettiklerim
Insallah ben bu arada diger anne gruplarinda bizim zamanlarimizdayken neler paylasmislar onlara da bakiniyorum arada, icimi rahatlatiyor birilerinin bile ayni seyleri yasadigimi hissettigini gormek ve simdi bebislerinin dogumunu bekliyoo olmalariHoşbuldum teşekkür ederim. Evet pozitif düşünmek çok önemli. Çok şükür stres yapmıyorum. Kendi kendime düşünüp kafamda kurmuyorum. Güzel haberler alacağız ben de inanıyorum. Sağlıkla sihatle geçecek bu süreç inşallah
İnşallah canım biraz korkuyorum çünkü değerler tam olarak 2 kat artmadı yüzde 80 artıyordu diyeyim dahada baktırmadımYüksek ihtimal görürsün canım
Teşekkür ederim karından mı göründü acabaMerhaba ben 5+2 de gördüm
Benim de şu an sorunum bu yarın yine çağırdı doktorİnşallah canım biraz korkuyorum çünkü değerler tam olarak 2 kat artmadı yüzde 80 artıyordu diyeyim dahada baktırmadım
Evet ilk gittigim kontrolde karından gördükTeşekkür ederim karından mı göründü acaba
Aynen cnm beklicem öyle yapıcam bakalım inşallah olmam daha olmadım normalde gecikmezay insallah gelmez regl de pozitifle buraya katilirsin aramiza testi bence adetin geciksin en az 5-6 gun oyle yap
Guzel haberlerini bekliyoruuuz 3-4 guneeAynen cnm beklicem öyle yapıcam bakalım inşallah olmam daha olmadım normalde gecikmez
genelde 7 de duyuyolar diye biliyorum ama kesin olsun diye siz mi bekliyosunuz? Doktor mu 8.haftada gel dedi yoksaKızlar kalp atışını ne zaman duydunuz? Şuan 6 haftalığım 7 olunca gitsem duyar mıyım? 8 i beklemek çok strestli :)