Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    101
Merhaba ben de dün çalisabilir raporu aldim, 37.haftaya kadar calismayi planliyorum

Normal.bu haftalar.en hareketli oldugu zamanlarmis 30 dan sonra sanirim ayaklarini karnina topladigi icin hareket azaliyomis oyle okumustum bende cok hissediyorum ama uyuyo aralarda hareketsiz kaliyo dürtüyorum inşallah dogdugunda intikam almaz

Cok şükür sonunda besigimiz geldi bugün sokebildigim parçalarıni makinaya attim aksam da esim buyuk kısımları söker yikarim sonra beşik isi de hazir olcak

Sagma makinam var bnmde ilk oglumdan mamajoo cift taraflı onu da çıkartıp güzelce temizlemem gerekli manuel de vardi yanlis hatirlamiyosam ikisini de temizler cantasina koyarim lazim oldugunda bi kaynatilir yine

Bütün isleri tek basina yapmak cidden cok zorluyo oglumun okulu odevleri evin isleri yemegi bebegin kıyafetleri esyalari derken asiri yoruldum bi haftadir ama çoğu bitti şükür dinlenmeye vaktim kalcak mi cok merak ediyorum

Bütün isleri tek basina yapmak cidden cok zorluyo oglumun okulu odevleri evin isleri yemegi bebegin kıyafetleri esyalari derken asiri yoruldum bi haftadir ama çoğu bitti şükür dinlenmeye vaktim kalcak mi cok merak ediyorum
Allah kolaylık versin tek olmak gerçekten zor oluyor bende evden çıkmadan yaptım büyük temizliğimi temizlenmedik boşaltılmadık bişey bırakmadım ama çok zor oldu oğlum daha çok küçük çünkü annemin yanına yerleştik şimdi rahatladım biraz işten gelince sağolsun herşeyimize koşturuyor

Cok şükür sonunda besigimiz geldi bugün sokebildigim parçalarıni makinaya attim aksam da esim buyuk kısımları söker yikarim sonra beşik isi de hazir olcak
çok şükür sonunda bebeğimiz geldi okudum. dedim neeee. hahahah hayırlısı olsun. kolay gelsin işlerinizde

Hay masallah minnaga kocaman olmuş Ben 37 ye kadar direnmeyi planlıyorum bi aksilik olmaz ise. Ama son 1 haftadır biraz yıpratıyor. Akşamları pert oluyorum. Haftaya çalışabilir raporu alacağım. Sonrasına bakacağız.
Daha güçlendiği için de hissiyat artıyor. Normal.
Ins kalir, kalsın lütfen bebeğin kıyafet ve eşyaları ile ilgili temizlik olayına henüz girişmedim ama yalnız yapmayı planlamiyorum. Kayınvalidemi ve yakın bir arkadaşımı cagirmayi planlıyorum. Dezenfekte edilecekler bir gruba, yıkanıp ütülenecekler bir gruba ayırayım diyorum.

Deneyimli annneler alinan/hediye gelen pelus oyuncakları yıkadınız mı? Nasıl hır temizleme tedbiri aldınız?

Ya hahshsha o zaman iyi hareket etsin bakalım. İçerden fırlayacakmış gibi hissediyorum bazen. İlk gebelik gerçekten büyük delilik . Kısmet olsa ikincisinde sanırım sakinleşeceğiz tam

En son gittiğinizde ne kadardı kilosu bugün gitmenize kaç gram almış peki? Bir de doktorunuz bu gidişatla ilgili bir şey dedi mi? Yoksa kilo alımında sorun yoksa bu şekilde ilerlemesinde sorun yok mu dedi?
Randevuma daha var da bu konuyu düşünmeden edemiyorum :)

Ben çok yorgun hissediyorum. İyi olmaya çalıştıkça bir şey çıkıyor. Oğlum 2günür hasta. Ateş ishal dün bütün gece hastanedeydim onunla. Hiç dinlenemedim. Eşim sen gelme dedi ama asla bırakmam oğlumu. Ödüm koptı zaten. Çok yıprandım bu süreçte kimi düşüneyim bilmiyorum. Korkudan sancım oluyor. Allah'ım bu kış bitse hayırlısıyla çok yoruldum. Allah kimseyi sağlığından etmesin

Normalde yıkıyorum ama yenidoğan için pelul ciğerlere kaçıyor diye tavsiye etmiyorlar aynı yatağa koyunca bir süre sonra ağızlarına sokuyorlar bir süre kaldırın yaşında verirsiniz

Çok geçmiş olsun
Bir yandan evdeki çocukların bakımı olunca çok fazla yoruluyoruz inşallah doğumdan sonra hepsi kolaylaşacak

Çok geçmiş olsun
Bir yandan evdeki çocukların bakımı olunca çok fazla yoruluyoruz inşallah doğumdan sonra hepsi kolaylaşacak
Teşekkür ederim ateş beni çok korkutuyor ısrarla ateşi düşmeyince çok endişelendim. İnşallah gücüm kalır doğum sonrasına. Allah'ım sen yardım et. İyi olalım hepimiz

Dogumu orda mi yapcaktin? Ne guzel erkenden bitirmissin ben evde oldugum icin yapsamda yine ayni olcakti ama dolap.iclerini vs erkenden hallettim bende

Yardima gelcek varsa cabuk biter hemencik hallolur bnm oyunck hediye gelmedi ama kiyafetlerin hepsini yikayip kullandim oyunck gelse onlari da yikardim sanirim

Ya hahshsha o zaman iyi hareket etsin bakalım. İçerden fırlayacakmış gibi hissediyorum bazen. İlk gebelik gerçekten büyük delilik . Kısmet olsa ikincisinde sanırım sakinleşeceğiz tam
Hepsinde ayni hissiyat oluyo bence bnm.ikinci evet cok heyecan yok ama korkular panik aynı bide basima neler gelcek bildigimden galiba hafif bi rahatlik var

Teşekkür ederim ateş beni çok korkutuyor ısrarla ateşi düşmeyince çok endişelendim. İnşallah gücüm kalır doğum sonrasına. Allah'ım sen yardım et. İyi olalım hepimiz
Cok gecmis olsun bizde gecen ay atlattik kac gece basinda bekledim ates gercekten korkutuyo az da olsa cokta olsa ayni korku

Çok geçmiş olsun ama sen kendine de dikkat et. Bu ara domuz gribi var malum hastaneler çok riskli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…