- Emoji Skoru
- 907
- Puanlar
- 103
Merhaba ben de dün çalisabilir raporu aldim, 37.haftaya kadar calismayi planliyorumUzun zamandır yoktum buralarda kızlar bende güncelleme yapayım mademmbugun kontrol vardı 1900 gram olmuş oğluşum. Her şey yolunda çok şükür. Çalışabilir raporu aldım 35 e kadar devam inşallah hala devam eden var mı işe?
Normal.bu haftalar.en hareketli oldugu zamanlarmis 30 dan sonra sanirim ayaklarini karnina topladigi icin hareket azaliyomis oyle okumustum bende cok hissediyorum ama uyuyo aralarda hareketsiz kaliyo dürtüyorum inşallah dogdugunda intikam almazKızlar 28. Haftaya girdiğimizden beridir yaklaşık 1,5 haftadır bebek aşırı hareketli önceden sanki aralarda uyuyordu. Ayakta iş yaparken vs hissetmiyordum uzanır uzanmaz hemen hareketleniyordu . Ama şimdi ayakta da hissediyorum. Normal mi bu kadar hareketli olması
Allah kolaylık versin tek olmak gerçekten zor oluyor bende evden çıkmadan yaptım büyük temizliğimi temizlenmedik boşaltılmadık bişey bırakmadım ama çok zor oldu oğlum daha çok küçük çünkü annemin yanına yerleştik şimdi rahatladım biraz işten gelince sağolsun herşeyimize koşturuyorBütün isleri tek basina yapmak cidden cok zorluyo oglumun okulu odevleri evin isleri yemegi bebegin kıyafetleri esyalari derken asiri yoruldum bi haftadir ama çoğu bitti şükür dinlenmeye vaktim kalcak mi cok merak ediyorum
çok şükür sonunda bebeğimiz geldi okudum. dedim neeee. hahahah hayırlısı olsun. kolay gelsin işlerinizdeCok şükür sonunda besigimiz geldibugün sokebildigim parçalarıni makinaya attim aksam da esim buyuk kısımları söker yikarim sonra beşik isi de hazir olcak
Hay masallah minnaga kocaman olmuşUzun zamandır yoktum buralarda kızlar bende güncelleme yapayım mademmbugun kontrol vardı 1900 gram olmuş oğluşum. Her şey yolunda çok şükür. Çalışabilir raporu aldım 35 e kadar devam inşallah hala devam eden var mı işe?
Daha güçlendiği için de hissiyat artıyor. Normal.Kızlar 28. Haftaya girdiğimizden beridir yaklaşık 1,5 haftadır bebek aşırı hareketli önceden sanki aralarda uyuyordu. Ayakta iş yaparken vs hissetmiyordum uzanır uzanmaz hemen hareketleniyordu . Ama şimdi ayakta da hissediyorum. Normal mi bu kadar hareketli olması
Ins kalir, kalsın lütfenBütün isleri tek basina yapmak cidden cok zorluyo oglumun okulu odevleri evin isleri yemegi bebegin kıyafetleri esyalari derken asiri yoruldum bi haftadir ama çoğu bitti şükür dinlenmeye vaktim kalcak mi cok merak ediyorum
Ya hahshshaNormal.bu haftalar.en hareketli oldugu zamanlarmis 30 dan sonra sanirim ayaklarini karnina topladigi icin hareket azaliyomis oyle okumustum bende cok hissediyorum ama uyuyo aralarda hareketsiz kaliyo dürtüyorum inşallah dogdugunda intikam almaz
En son gittiğinizde ne kadardı kilosu bugün gitmenize kaç gram almış peki? Bir de doktorunuz bu gidişatla ilgili bir şey dedi mi? Yoksa kilo alımında sorun yoksa bu şekilde ilerlemesinde sorun yok mu dedi?benim de 32 haftalık ve 1920 gram olmuş kilosu ama karın çevresi geriden geldiği için 2 hafta sonra tekrar çağırdı. sadece protein ve sebzeyle beslenip öğünlerden sonra sol tarafına yat vs dedi. sizin de iyi haberlerinizi bekliyorum
Normalde yıkıyorum ama yenidoğan için pelul ciğerlere kaçıyor diye tavsiye etmiyorlar aynı yatağa koyunca bir süre sonra ağızlarına sokuyorlar bir süre kaldırın yaşında verirsinizHay masallah minnaga kocaman olmuşBen 37 ye kadar direnmeyi planlıyorum bi aksilik olmaz ise. Ama son 1 haftadır biraz yıpratıyor. Akşamları pert oluyorum. Haftaya çalışabilir raporu alacağım. Sonrasına bakacağız.
Daha güçlendiği için de hissiyat artıyor. Normal.
Ins kalir, kalsın lütfenbebeğin kıyafet ve eşyaları ile ilgili temizlik olayına henüz girişmedim ama yalnız yapmayı planlamiyorum. Kayınvalidemi ve yakın bir arkadaşımı cagirmayi planlıyorum. Dezenfekte edilecekler bir gruba, yıkanıp ütülenecekler bir gruba ayırayım diyorum.
Deneyimli annneler alinan/hediye gelen pelus oyuncakları yıkadınız mı? Nasıl hır temizleme tedbiri aldınız?
Çok geçmiş olsunBen çok yorgun hissediyorum. İyi olmaya çalıştıkça bir şey çıkıyor. Oğlum 2günür hasta. Ateş ishaldün bütün gece hastanedeydim onunla. Hiç dinlenemedim. Eşim sen gelme dedi ama asla bırakmam oğlumu. Ödüm koptı zaten. Çok yıprandım bu süreçte kimi düşüneyim bilmiyorum. Korkudan sancım oluyor. Allah'ım bu kış bitse hayırlısıyla çok yoruldum. Allah kimseyi sağlığından etmesin
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Bir yandan evdeki çocukların bakımı olunca çok fazla yoruluyoruz inşallah doğumdan sonra hepsi kolaylaşacak
Dogumu orda mi yapcaktin? Ne guzel erkenden bitirmissin ben evde oldugum icin yapsamda yine ayni olcakti ama dolap.iclerini vs erkenden hallettim bendeAllah kolaylık versin tek olmak gerçekten zor oluyor bende evden çıkmadan yaptım büyük temizliğimi temizlenmedik boşaltılmadık bişey bırakmadım ama çok zor oldu oğlum daha çok küçük çünkü annemin yanına yerleştik şimdi rahatladım biraz işten gelince sağolsun herşeyimize koşturuyor
O daha gelmesinçok şükür sonunda bebeğimiz geldi okudum. dedim neeee. hahahah hayırlısı olsun. kolay gelsin işlerinizde
Yardima gelcek varsa cabuk biter hemencik hallolur bnm oyunck hediye gelmedi ama kiyafetlerin hepsini yikayip kullandim oyunck gelse onlari da yikardim sanirimHay masallah minnaga kocaman olmuşBen 37 ye kadar direnmeyi planlıyorum bi aksilik olmaz ise. Ama son 1 haftadır biraz yıpratıyor. Akşamları pert oluyorum. Haftaya çalışabilir raporu alacağım. Sonrasına bakacağız.
Daha güçlendiği için de hissiyat artıyor. Normal.
Ins kalir, kalsın lütfenbebeğin kıyafet ve eşyaları ile ilgili temizlik olayına henüz girişmedim ama yalnız yapmayı planlamiyorum. Kayınvalidemi ve yakın bir arkadaşımı cagirmayi planlıyorum. Dezenfekte edilecekler bir gruba, yıkanıp ütülenecekler bir gruba ayırayım diyorum.
Deneyimli annneler alinan/hediye gelen pelus oyuncakları yıkadınız mı? Nasıl hır temizleme tedbiri aldınız?
Hepsinde ayni hissiyat oluyo bence bnm.ikinci evet cok heyecan yok ama korkular panik aynıYa hahshshao zaman iyi hareket etsin bakalım. İçerden fırlayacakmış gibi hissediyorum bazen. İlk gebelik gerçekten büyük delilik . Kısmet olsa ikincisinde sanırım sakinleşeceğiz tam
Cok gecmis olsun bizde gecen ay atlattik kac gece basinda bekledim ates gercekten korkutuyo az da olsa cokta olsa ayni korkuTeşekkür ederimateş beni çok korkutuyor ısrarla ateşi düşmeyince çok endişelendim. İnşallah gücüm kalır doğum sonrasına. Allah'ım sen yardım et. İyi olalım hepimiz
Çok geçmiş olsun ama sen kendine de dikkat et. Bu ara domuz gribi var malum hastaneler çok riskliTeşekkür ederimateş beni çok korkutuyor ısrarla ateşi düşmeyince çok endişelendim. İnşallah gücüm kalır doğum sonrasına. Allah'ım sen yardım et. İyi olalım hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?