• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

D denizadamasal canım benide guncellermisin. Sat 26 aralik bat 22 ocak.
Kizlar bu gün ovulasion test aldim 10 tane. 31 aralik adetim bitti. Bu gün 4 ocak ovulasyon testi ne zqmn yapmaya başlayım. Ve günün hangi saatlerinde yapmalıyım daha once hiç yapmadım

Günaydın kızlar çok zor durumdayım cidden artık psikolojim bozuldu en son kasımda regl oldum 14 aralıkta yumurtam 18,5 mm çıktı ultrasonda çarlamış dedi yani geç yumurtladım ama hala regl olmadım idrar testleri negatif hep az önce doktora geldim ultrasınla baktı rahim çok kanlanmış emin misin gebe olmadığına yani testte çıkmasığına dedi hcg verdim bekliyorum sonucu tekrar doktorun yanına girecem kızlar rahim kanlanması ne demek lütfen bana bi yardımcı olur musunuz gebelik yok bence ne yapmam lazım kötü bişey çıkar diye korkuyorum
Canım gebelik yoksa adet olcagın için kalınlaşmıştır banada kontrolde öyle demişti adete 1 hafta varken sonra adet olmuştum duphaston kullanmıyı birr doktoruna danış bence seninde regl düzensz danırım

canım aşılama yapılıyor mu inan ki bilmiyorum sadece kadın doğum bölümü var o da çok butik hatta doğum salonu gibi infertilite yok ama ondan eminim ben 1.5 yıldır evliyim canım
O zaman yapılmıyor olabilir. Ben dün gataya gittim orda da aşılama tüp bebek yapiliyormus bilgin olsun rota olarak yakinsa sana gidebilirsin. Ben bi toparlanayim muhtemelen gidicem oraya. Bide 1.5 senelik evlilik aşılama icin fln uygun. 1 senedir deniyoruz de gittiginde. Sikinti etmezler baslarlar. Sehir hastanelerinde de yapiliyor asilama tup bebek falan. Ben sanatoryumda yumurta takibi yaptirsam demistim. Ama yaparlar mi bilemedim simdi. Iyi mi doktorlari

D denizadamasal canım benide guncellermisin. Sat 26 aralik bat 22 ocak.
Kizlar bu gün ovulasion test aldim 10 tane. 31 aralik adetim bitti. Bu gün 4 ocak ovulasyon testi ne zqmn yapmaya başlayım. Ve günün hangi saatlerinde yapmalıyım daha once hiç yapmadım
Sabah 10 aksam 8 arası sabahki ilk idrar olmaycak ben 11. Günle 14.gün arası yapmıştım şimdi yine öyle yapacağım

K kader00 canim cok tebrik ederim. Bak sana dedim cikar simdiye diye 😍😍 hadi bakalim saglikla gelsin canim benim. Bizlere de dua et bende isteyenlerde hepimiz bu müjdeli haberi alalim inşallah 🙏 gayet güzel bir deger. Güzelce artip buyuyecek hic merak etme

Kızlar bat yarın ama bugünde olabilir 22. Günde de oluyorum çoğu zaman.
Vücut ısım 36.07 ateş basıyor içten fakat günlük pedimde nohut kadar kahve leke gördüm göğüslerim olmadığı kadar ağrılı ve dolgun kaşıklarım sızlıyor
Adet mi oluyorum yine 😐😥
Nolur cevap verin

Tebrik ederim dualarınızı eksik etmeyim sürecinizden biraz bahseder misiniz ne kadar süredir deniyorsunuz
Çok teşekkür ederim :KK200: Bizim bir kızımız var 6 yaşında artık kardeşi olsun diye karar verdik kızımda 4 ay sürmüştü bu da öyle olur diye düşünüyorduk ama ilk aydan geldi çok şükür. Ben laboquick ile ovülasyon takibi yaptım

Hayırlı olsun canm rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🙏🏻
canım çok teşekkür ederim, size de çok çok geçmiş olsun eşin bir an önce iyileşir inşallah :KK200:
Çok tebrik ederim canim 😍😍 saglikla kavusun inşallah 🙏 dualarina her zaman talibiz. Gelismelerden haberdar et bizi de ❤
Çok teşekkür ederim canım benim, her zaman dua ediyorum zaten şimdi de bol bol edicem siz de süreçlerinizi hep yazın
Hafta içi doktora gidicem inşallah kese de görünür

Kızlar stres yapmamak çok ama çok önemliymiş hakikaten. Kızıma hamile kalmadan önce çok stresliydim. Olacak mı olmayacak mı yoksa kısır mıyım kendimi yemiştim. Keza kızıma 4-5 ay sürdü hamile kalmam ki yaşımda 24 tü.

Şimdi 2. çocuk kararını zor da olsa verdik. Korunmayı bırakalım ancak olur 2026 yıl başına falan olsa ne güzel olur derken ilk denemeden gebe kalmış oldum. Kızımı ağustos sonunda doğurmuştum yazın hamileliğin sonlarına denk gelince çok zor oluyor bu sefer denk gelmez diye umuyordum. Yine eylül annesi oldum :halay:

Yani demem o ki kafanızı dağıtın, başka şeylerle oyalanın. İki durumu da yaşadığımdan rahatça diyorum ki stres ve çok düşünme kesinlikle gebe kalmaya engel. Bu arada hiçbir belirti de yaşamadım şişkinlikten başka. Onun da sigarayı bırakmamla ilgili olduğunu düşünüyorum

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin belirtilerin nelerdi kanı ne zaman verdin 😇🤭
Canım hiçbir belirtim olmadı inan ki. Şişkinlik ve tuvalete çıkamama oldu ama 3 hafta önce sigarayı bıraktım o sebepli olduğunu düşünüyorum. Başka da hiçbirşey yaşamadım. Zaten bu ay olmasını da beklemiyordum sürprix oldu

Bugün bat günüm dün kan verdim

Çok teşekkür ederim :KK200: Bizim bir kızımız var 6 yaşında artık kardeşi olsun diye karar verdik kızımda 4 ay sürmüştü bu da öyle olur diye düşünüyorduk ama ilk aydan geldi çok şükür. Ben laboquick ile ovülasyon takibi yaptım
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 😍 bana da ayrıca dua eder misin?
Belirtilerin neydi? Bat geçmiş miydi?

Back
X