Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    72
Siz gazla hareket halindeydiniz demek oda uyuya kaldı öyle düşünün... biraz dinlenin uzanın biseyler yiyin tatlı hareketlenir. Ev işi diğer çocuğumuz hafta sonuda bir yorgunluk oluyor agrilarimiz artıyor belimizi bacagimiz ağrıyor hepimizde var aynı durumlar ani hareketlerimiz oluyor ama çok şükür bebeklerimiz çok güçlü stres yapmadan dinleyin kendisini hissettirecektir inş sağlıkla gelsin yavrularımız...

Herkese iyi aksamlar
Beni simdilerde bi telas aldi ya sütüm az olursa yetmezse gibi..
Dogumdan önce var mi böyle süt cok olsun diye yapabilecegimiz bi hazirlik vs
Bilgisi olan var mi bu konuda ?

Evet ama insanın elinde olmuyor o an ki endişe ve panik şimdiden böyleysekim doğduktan sonra nasıl olacağım diye de düşünmüyor değilim dün hissettirmedi kendini ama bugün çok şükür hissettim çok teşekkür ederim amin sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Arkadaşlar merhabalar herkese,
Biraz uzun olacak ama okuyan ve yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. 20 haftalık hamileyim ivf gebelik. Gebeliğimin başından beri sürekli kanamalarım oluyor hatta 2 kere çok şiddetli kanamadan hastanede yatmak zorunda kaldim. En son 18 haftalıkken parçalı ve bardaktan boşalır gibi şiddetli kanama ile yatirildim ve sürekli kanamadan dolayı başvurduğum için perinatologa yönlendirdiler kontrolde rahim agzim 32 mm ölçtü ve yumuşama var gebeliği taşımaz birden açılır erken doğum olur acil dikiş atmamız lazım dedi kanamalar ile ilgili hiç yorum yapmadı sadece plesentada olmaması iyi dedi. Yatış yaptı kanamam bitince de serklaj oldum. Dün kontrolüm vardı normalde ben yavaştan ayaklan demesini beklerken şok oldum. Doğuma kadar yatacaksin dedi wc duş harici ayaga kalkamiyorum sadece yemek yerken oturabiliyorum evin içinde ufak çaplı yürüyüş dahi yasakladi. Hem serklajim olduğu içinmiş hem de plesentam ön duvardan aşağı segmente kadar uzaniyormus previa değil ama rahim ağzına çok yakın hem de serklajin var dedi. Yatmaktan artık sırt ağrısından vs deliricem. Plesenta previalar dahi bu kadar sıkı yatak istirahati yapmıyorken bana yatacaksin deyince korkuyorum iyice panik oldum psikolojim hiç iyi değil her an bir şey olacakmis gibi tetikteyim. Bu süreci nasıl atlatabilirim bilmiyorum bana bir akıl verin nolur

Yapacak bişi yok bol bol film dizi kitap alışveriş ile dinlenme ile geçireceksin alternatif yok çünkü Allah yar ve yardımcın olsun sonucunun güzel olacağını düşün ve sabret

Herkese iyi aksamlar
Beni simdilerde bi telas aldi ya sütüm az olursa yetmezse gibi..
Dogumdan önce var mi böyle süt cok olsun diye yapabilecegimiz bi hazirlik vs
Bilgisi olan var mi bu konuda ?
Doğumdan önce iki üç gün önce dereotu bulgur tüketimini su tüketimini atttırmak
Bestlak damlayı kullanmaya bir kaç gün önce başlamak
E bebek otomatla içeceği vsr ona ve hamama stil tea başlayabilirsin hepsi süt arttırır

Merhabalar 20+4 haftalık gebeyim . Son doktor kontrolümde sağ bobregımın 15 cm olması gerekirken 22 cm şiştiğini söyledi doktorum, ürolojıye yonlendırırdı takıbını yapalım diye. Gebelikte beklenen bir durum ama seninki fazla büyümüş dedi. Çok endişelendim böyle olup büyümesi duran var mı. Sadece sola yat bol su iç dedi .
Dikkat edelim böbrek çürümesine kaybına kadar giden vakalar var dedi . Korktuk çok

Çok geçmiş olsun, iyi düşün iyi olsun, belki de bidaha hiçbi zaman evde bu kadar uzun kalamayacaksın tadını çıkarmaya bak kitaplar filmler dizilere başla iyi yanlarına bak sonuçta geçici bi süreç biticek bu da

Yapacak bişi yok bol bol film dizi kitap alışveriş ile dinlenme ile geçireceksin alternatif yok çünkü Allah yar ve yardımcın olsun sonucunun güzel olacağını düşün ve sabret
Teşekkür ederim sürekli dizi film izliyorum mobil oyun vs oynuyorum zaman geçirmek için inşallah sağ salim zamanında kucağıma almak nasip olur bebeğimi
Ben gerekirse 1 yıl da yatarım ama doktor beni o kadar korkuttu ki huzur bulamıyorum her an bir şey olacakmış gibi geliyor afedersin elimde bir peçete sürekli kanama var mı diye kontrol ediyorum deli oldum resmen. Kanaman olmadığı her gün bizim için çok değerli dedi. Yani durumum gerçekten bu kadar ciddi mi hiç anlayamadım.İnsallah zamanında sağlıkla kucağıma almak nasip olur dua edin bana

Dualarım seninle dikkat ettiğin sürece bence problem olmaz bazen doktorlar ekstra önlem alman için sert konuşuyorlar. Başka birine gözükmekte de fayda var tabiiki ama evden çıkıp hastaneye gitmen de şuan için doğru olmayabilir. Yanına annen arkadaşın vs gelebiliyosa bugünlerde daha keyifli vakit geçirebilirsin aklında olsunn

Süreciniz hakkında çok bilgim yok ama ben karakter gereği fazla evham yapan ve kötü olasılıkları düşünen biriyim 20.haftalara girdikten sonra rahatladım daha yeni zehirlendim vs ama kendime sürekli şunu söylüyorum anne karnı kapalı bir kutu içeride ne olduğunu tamamen bilemezler. Tabi sizin durumunuz çok başka karşılaştırmak ya da benzetmek dogru olmaz. Birde kendimi şu şekilde rahatlatıyorum bebeğim artık 500 gramı geçti doğsa bile yaşayabilir küvez hakkı var. tabi ki anne karnında durduğu her gün kıymetli ama doktorun dediklerini uygulayıp kendinizi strese sokmadan devam edin. Streste olumsuz etkileyebiliyor. Zaten riskli gebeliklerde 24 27 30 gibi haftaları hedef koyup onları tamamlıyorlar yani şu haftaya geldik sıra şu zamana kadar bebeği içerde tutmakta gibi. Her gün bebişinizle konuşup biraz daha durmasını az kaldığını söyleyin ve zaman sayın kendinize de hedef koyun şu kadar gün kaldı burayı tamamladım şimdiki hedef şu haftaya kadar bebeğimin anne karnında kalması vs diye motive edin biraz karışık yazdım ama umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

Hepsini not aldim cok teşekkür ederim

İnşallah hepimiz saglikla vaktinde kucağımıza alırız evlatlarımızı. Şimdiden onlar için evhamlanıyoruz böylesine. Arkadaşlar ben de sizlere danışmak istiyorum. Benim 2 haftadır kasilmalarim başladı. Günde 4-5 defa oluyor. Karnım sertleşip 15-20 saniye sonra rahatlıyor. O sırada çok hafif bir sızı oluyor kasiklarimda. Doktorum kimisinin erken başlar. Illa erken doğum olacak anlamına gelmez magnezyum kullanabilirsin dedi. Ben yine de aynı dönemden geçtiğimiz sizlere de sormak istiyorum. Siz de yaşıyor musunuz şimdiden bu yalancı sancıları?

Cok geçmiş olsun. Benimde ivf gebelik ve arka arkaya cok kez kanamalar yasadim. Belli bi sure yattim. Cok haklisiniz zaman asla gecmiyor böyle durumlarda. Söyle bi ornek vereyim benimde miyomum olustu gebelikte. Plasentaya yapisik dediler. Buyurse bebege kan gitmesini engeller bebegin olmesine bile sebep olabilir dediler. Bir gun bi baktik 3 cm lik miyom olmus 7 cm. Her an bebegimi kaybetme korkusuyla haftalarim gecti. Bugun 25 haftalik ve her kontrole gittigimde miyomu göremiyoruz diyorlar. Ya bebek önüne gecti yada eridi yok oldu bilemiyorum. Demek istediğim şu ki evet bazen acimasizca korkutuyorlar ama bebegin güçlüyse ve dunyada yiyecek ekmegi varsa hic bisey onu yolundan edemez. Sirt agrilarin icin de arada eşine masaj yaptir iyi gelir ilerleyen zamanlarda zaten bebegin icin alisveris yaparsin online. Bide bakmissin dogum zamanin gelmis

Kullandigim gebelik uygulamasinda 25.haftadan itibaren yalanci kasılmalar olabilir ama bunlar sanci vermez diyordu. Henuz ben yasamadim yada farkinda değilim bilmiyorum. Kacinci haftadasiniz bilemiyorum ama normal oldugunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…