Doktor önermedi. Sadece balık önerdi. Agir metal ile ilgili olabilir detaya hakim degilim.Kızlar karides Kalamar yemenin zararı var mı
Ben intergende yaptırdım, zamanından birkaç gün önce çıktı sonuç, inşallah iyidir, sağlıklı olsun bütün bebekler...Ben natera panoromada yaptırmıştım amerikaya gidiyor testler bu firmada.
Ağlarken birden gülmeye başlıyorum. Gülerken kendimi susturamıyorum.Merhabalar. 22+4 oldum bugün. Varis ve ağırlaşmaya başlamam sebebiyle çok çabuk yorulur ve çok da ayakta duramaz oldum. Yaşım da var tabi. Hiçbir şeye yetişemez oldum ve sabrım azaldı. Bundan sebep mi bilmiyorum ama sürekli ağlamak istiyorum. Siz de var mı böyle haller . Moralim çok bozuk.
Malesef ben başka şehirleri bilmiyorumBaşka şehirlerde var mı acaba bu test
Çok zorAğlarken birden gülmeye başlıyorum. Gülerken kendimi susturamıyorum.
Sinirden herkese kafa atmak istiyorum.
Yalnız degilsiniz
Bende yaptırmak istiyorum ama iletişim numarası vs bulamadım,yardımcı olabilir misinizBen natera panoromada yaptırmıştım amerikaya gidiyor testler bu firmada.
Tam olarak bunu yaşıyorum 20+2Arkadaşlar vajinaya ve makat bölgesine ani bıçak saplanması gibi ağrılar yaşayan var mı? 20. Haftadayım.
+1 BEN DE BUNU YAŞIYORUM VE SOL ALT KARNIMDA AĞRITam olarak bunu yaşıyorum 20+2
İki tarafa da oluyor mu şiddetli oluyor benim hem vajinaya hem makata bir de beliniz ağrıyor mu ? Bulmuşken tüm soruları sorayımTam olarak bunu yaşıyorum 20+2
Benim de alt karnımda ve belimde ağrı oluyor. Sizin belinizde de ağrı oluyor mu?+1 BEN DE BUNU YAŞIYORUM VE SOL ALT KARNIMDA AĞRI
belim ve sol kalçam yürümek ve uzanmak bazen eziyet oluyoBenim de alt karnımda ve belimde ağrı oluyor. Sizin belinizde de ağrı oluyor mu?
Benim için de öyle belimin ortasında kuyruk sokumu kemiği sızlıyor resmen bugün de bu vajina ve makat bıçaklanmaları yanmaları başladı her günüm endişeli geçiyorbelim ve sol kalçam yürümek ve uzanmak bazen eziyet oluyo
Özelden telefon numarası ilettimBende yaptırmak istiyorum ama iletişim numarası vs bulamadım,yardımcı olabilir misiniz
benim de öyle bugun artı olarak sol alt karnımda ağrı başladı, umarım ciddi bi şey yoktur 20.haftamdayımBenim için de öyle belimin ortasında kuyruk sokumu kemiği sızlıyor resmen bugün de bu vajina ve makat bıçaklanmaları yanmaları başladı her günüm endişeli geçiyor
Doktorum bana artık hızlı büyüme haftasına giriyoruz ağrılar olabilir dedi ama hangi ağrılar normal hangileri tehlikeli anlayamıyorum kibenim de öyle bugun artı olarak sol alt karnımda ağrı başladı, umarım ciddi bi şey yoktur 20.haftamdayım
ben yiyorum eger iyi pistiyse, bi tek ton baligini cok yemiyorum yani kirk yilin basi onume gelirse yiyorum dip baligi diyeKızlar karides Kalamar yemenin zararı var mı
benim de 2 gundur adet agrisi gibi agrim var, bugun asi oldum hem tetanoz hem grip. yapan kisi normal bu siralarda dedi 24.haftadayim, heralde buyuyolarbenim de öyle bugun artı olarak sol alt karnımda ağrı başladı, umarım ciddi bi şey yoktur 20.haftamdayım