Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doktor kontrolünde tansiyonunuza bakılıyor mu acaba? Ben baş ağrılarımdan dolayı sağlık ocağında ölçtürdüm yüksek çıktı tansiyonum, bugün de detaylı ultrasonum var ona girmeden tekrar ölçtürüp doktora bilgi vermek istiyorum da hastanenin hangi kısmında tansiyon ölçüyorlar bilginiz var mı

siz kilo aldınız mı bu süreçte?

en son gittiğimde (17.haftada) doktorun asistanı bundan sonra ölçeceğini söyledi. ölçtü ve sanırım sisteme de not aldı.

Direkt doktor ölçüyor bende

Allah kucagımıza almayı da nasip etsin <3 Benim bir kızım daha var ama kızımı dogurduktan sonra 5 sonlandırılması gereken gebelik yasadım. Dış gebelikten tutun kalp durmasına kadar...Artık Nisan ayında saglık sebebiyle doktora gittim, yumurta rezervlerimin erkenden bittiğini sezdim bir şekilde ve doktor da bunu dogruladı ve erken menapoz belirtileri dedi. Amh degerim de dusun cıktı yasıma gore. Hatta bebek isterseniz tup bebek yaparsınız dedi Nisan ayında, biz de bosverelim gerek yok dedik; ama Temmuz'da kendiliginden oldu :) Yani 13 senedir hic korunmadım dusunun...Olmadı olmadı bu sefer oldu işte :) Bunlar gerçekten mucize :)

Benim de 1 hafta ilerden gidiyor ama ağzıma lokma koyamıyorum dogru duzgun. Yesem kusuyorum hala. Hic kilo almadım aksine verdim, hala daha öyle. Şeker ile ilgili oldugunu dusunmuyorum ya.

Oy maşallah benzer durumlar olmuş sizinle. Ben 30 yaşı dayım 23 yaşında 0.86 amh olduğu öğrendim 7 yıldır da zamanla düştü amh.. en son 2 yıl önce 0.46 dı. Şuan kaçtır bilmiyorum. Tüp bebek tedvisi ile 2 kere hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı bazende yumurtalarım gelişmiyordu tedavi sonlanıyordu. En son havuz sistemi ile yumurta dondurduk ve ara vermek istedim ilaçlar çok ağır gelmeye başladı artık yoruldumda açıkcası. Birazda vazgeçtm sanırım transfer bile yaptrmak istemedim aynı şeyleri yaşamakyan korktuğum için. 3 ay sonra hamile kaldm ummadığım anda ilk defa. Çünkü ben doğal yolla kimyasal gebelik bile geçirmedim doktorlarda zaten imkansız dediler şuan 40 yaşında bir kadınla aynı durumdasn dediler. Rabbim nasip edecek olduktan sonra ediyor sen isteyince değil Allah isteyince oluyor sonuç olarak Rabbim hayırla almamızı nasip etsin zorlu ama güzel şeyler inşallah doğduklarında unuturuz herşeyi

Benim de 1 hafta ilerden gidiyor ama ağzıma lokma koyamıyorum dogru duzgun. Yesem kusuyorum hala. Hic kilo almadım aksine verdim, hala daha öyle. Şeker ile ilgili oldugunu dusunmuyorum ya.
Benim de içime kurt düştü ama ihtimal olsa söylerlerdi bence de. Ben farklı doktorlara da göründüm öyle bir şey söylemediler. Hatta dün gittiğimde özellikle diyabeti sordum pimpirikli olduğum için, şeker yükleme testi 25. hafta şu an bir şey söyleyemeyiz dedi. Sadece bebeğin kilosu üzerinden diyabet sonucu çıkarılamaz diye düşünüyorum.
Sizi biliyorum, Allah sabır versin. Umarım en yakın zamanda biter bu sıkıntılar.

Selam biz de ayrıntılıdan çıktık suyum arttığı için diyette idim normale dönmüş ama şekermiş gibi diyet devam… 21 cm 360 gram çıktı. Parmaklarına kadar sayılabildi. Suyun artması damak yarıklığından da olabildiği için onu merak ediyordum damak vs bir sorun yok. Tek tarafta direnç vardı o hale devam ediyor corasprin devam. Bugün güzel haberler aldık çok şükür. 6. Haftalarda neredeyse sonlandıracaklardı buraya kadar geldi savaşçı kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…