- 17 Ekim 2023
- 267
- 261
- 32
siz kilo aldınız mı bu süreçte?Bebem 10 gün önden gidiyormuş yediklerine dikkat et dedi yürüyüş yap dedi doktorum sağlıksız da beslenmiyorum ama daha az yersem de acıkıyorum şekerden şüphelendi 14 aralığa şeker yüklemesi randevusu verdi benim gibi var mı böyle önden önden bebesi büyüyen
en son gittiğimde (17.haftada) doktorun asistanı bundan sonra ölçeceğini söyledi. ölçtü ve sanırım sisteme de not aldı.Kızlar doktor kontrolünde tansiyonunuza bakılıyor mu acaba? Ben baş ağrılarımdan dolayı sağlık ocağında ölçtürdüm yüksek çıktı tansiyonum, bugün de detaylı ultrasonum var ona girmeden tekrar ölçtürüp doktora bilgi vermek istiyorum da hastanenin hangi kısmında tansiyon ölçüyorlar bilginiz var mı
21+1 de gittiğimizde 24 cm boyu 490 gram kilosuyduKacinci haftadasiniz acaba bebeginizin boyuyla kilosu nasil
67 ile hamile kaldım 70 kiloyum şu an boyum 1.77 eşim de yapılı uzun boylu bizden minnak bir bebek çıkmaz zaten diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı inşallahsiz kilo aldınız mı bu süreçte?
Direkt doktor ölçüyor bendeKızlar doktor kontrolünde tansiyonunuza bakılıyor mu acaba? Ben baş ağrılarımdan dolayı sağlık ocağında ölçtürdüm yüksek çıktı tansiyonum, bugün de detaylı ultrasonum var ona girmeden tekrar ölçtürüp doktora bilgi vermek istiyorum da hastanenin hangi kısmında tansiyon ölçüyorlar bilginiz var mı
Allah kucagımıza almayı da nasip etsin <3 Benim bir kızım daha var ama kızımı dogurduktan sonra 5 sonlandırılması gereken gebelik yasadım. Dış gebelikten tutun kalp durmasına kadar...Artık Nisan ayında saglık sebebiyle doktora gittim, yumurta rezervlerimin erkenden bittiğini sezdim bir şekilde ve doktor da bunu dogruladı ve erken menapoz belirtileri dedi. Amh degerim de dusun cıktı yasıma gore. Hatta bebek isterseniz tup bebek yaparsınız dedi Nisan ayında, biz de bosverelim gerek yok dedik; ama Temmuz'da kendiliginden oldu :) Yani 13 senedir hic korunmadım dusunun...Olmadı olmadı bu sefer oldu işte :) Bunlar gerçekten mucize :)Aramızda yakınmışçok güzel bi hismiş bu duygular ben 7 yılın sonunda 6 tüp bebek denemesinden sonra doğal hamile kaldm o yüzden hem tecrübesiz heyecanlı hem de pimpirikliyim biraz Rabbim isteyen herkese nasip etsin bekleyem herkesede sağlıkla kolaylıkla kucaklarına almayı nasip etsin
Benim de 1 hafta ilerden gidiyor ama ağzıma lokma koyamıyorum dogru duzgun. Yesem kusuyorum hala. Hic kilo almadım aksine verdim, hala daha öyle. Şeker ile ilgili oldugunu dusunmuyorum ya.Benim de başından beri ileride gidiyor. Hatta bir kez iki hafta ileride çıkmıştı. Doktor normal bir sorun yok demişti. Şekerle ilişkilendirildiğini ilk kez duydum. Hamileyken hızlı acıkmanız zaten normal değil mi?
Umarım bir sorun çıkmaz testinizde
Oy maşallahAllah kucagımıza almayı da nasip etsin <3 Benim bir kızım daha var ama kızımı dogurduktan sonra 5 sonlandırılması gereken gebelik yasadım. Dış gebelikten tutun kalp durmasına kadar...Artık Nisan ayında saglık sebebiyle doktora gittim, yumurta rezervlerimin erkenden bittiğini sezdim bir şekilde ve doktor da bunu dogruladı ve erken menapoz belirtileri dedi. Amh degerim de dusun cıktı yasıma gore. Hatta bebek isterseniz tup bebek yaparsınız dedi Nisan ayında, biz de bosverelim gerek yok dedik; ama Temmuz'da kendiliginden oldu :) Yani 13 senedir hic korunmadım dusunun...Olmadı olmadı bu sefer oldu işte :) Bunlar gerçekten mucize :)
Benim de içime kurt düştü ama ihtimal olsa söylerlerdi bence de. Ben farklı doktorlara da göründüm öyle bir şey söylemediler. Hatta dün gittiğimde özellikle diyabeti sordum pimpirikli olduğum için, şeker yükleme testi 25. hafta şu an bir şey söyleyemeyiz dedi. Sadece bebeğin kilosu üzerinden diyabet sonucu çıkarılamaz diye düşünüyorum.Benim de 1 hafta ilerden gidiyor ama ağzıma lokma koyamıyorum dogru duzgun. Yesem kusuyorum hala. Hic kilo almadım aksine verdim, hala daha öyle. Şeker ile ilgili oldugunu dusunmuyorum ya.