Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bulantısı olanlar / şu dönemde yemeklerden tiksinenler, bu akşam ne yemeyi planlıyosunuz? Ben öğlen sade makarna yedim, şu an açım ama her şey midemi bulandırıyor, bana da fikir olsun :KK43:

Ay ben bulantım yok dedim de bugün 6 haftaya girdik bugün midem ağzımda gibi hiçbirşey yiyesim yok açım ama yiyemiyorum kusmamak in tutuyorum kendimi kusmaktan korktuğumdan

Ben bazen canim herseyi istiyor yiyorum bazen yiyemiyorum tatlı hele hiç canim istemiyor ama normalde çok et sevmeyen ben kendim yapınca değil ama dışarıdan olunca yada başkası yapınca bir iştahla yiyorum ki şaşırıyorum kendime🙈

Bulantısı olanlar / şu dönemde yemeklerden tiksinenler, bu akşam ne yemeyi planlıyosunuz? Ben öğlen sade makarna yedim, şu an açım ama her şey midemi bulandırıyor, bana da fikir olsun :KK43:
Ben et yemeği yedim ama bol ekmekle yiyorum. O biraz bastırıyor. Ama çok ekmek yemek de iyi değil tabi :KK43: yine de sıcak sulu yemek girsin diye mideme bi şekilde yiyorum.

Ben sabah yoğurtlu müsli yedim içine badem ceviz kuru meyvelerden katıp akşam da keçi peynirli salata tuzlu olunca iyiydi ben genelde salata yiyorum bulantıda ya da etininkıtır ekmeği labne vs ama şükür aşırı bulantım yok sadece ben çok meyve suyu vs içiyorum dışarı çok çıktığım için sıcaktan

Ben et yemeği yedim ama bol ekmekle yiyorum. O biraz bastırıyor. Ama çok ekmek yemek de iyi değil tabi :KK43: yine de sıcak sulu yemek girsin diye mideme bi şekilde yiyorum.
Ah keşke yiyebilsem et, normalde çok severdim ama et, tavuk, balık yenen ortamda bile duramıyorum kokudan :KK43: Sizin yine daha iyiymis bir sekilde yiyorsunuz ne güzel 💛

Ben sabah yoğurtlu müsli yedim içine badem ceviz kuru meyvelerden katıp akşam da keçi peynirli salata tuzlu olunca iyiydi ben genelde salata yiyorum bulantıda ya da etininkıtır ekmeği labne vs ama şükür aşırı bulantım yok sadece ben çok meyve suyu vs içiyorum dışarı çok çıktığım için sıcaktan
Ben de sabah yoğurt granola falan yedim ana aksam yemegi tam bir iskence hem açım hem hiçbir şey canım istemiyor. Her gün sandviç, tost, makarna da yiyemem ki :KK43: Salata benim de aklımda olsun hafif olduğu için iyi gelebilir.
Ben de bu akşam tarhana çorbası yaptım onu içebildim, hem hala aç gibiyim hem de midem bulanıyor çaresiz geçsin diye bekliyorum :KK43:

İyi akşamlarrr :)
beezuus beezuus liste için ben de eklenebilir miyimm :) Yaş 25, ilk çocuk, sat 03.07.2024, kese 4+6, kalp atışı 6+3, başlangıç kilo 50, tahmini doğum da 11 nisan :)

Gunaydin kizlarrr :KK200: Cok guzel bi gun olsun bizim icin buguuun , guzel haberler alalim insallah:KK73:

Bir sorum var, gogus sisliginiz ne durumda? Benim sanki bu sabah diger sabahlar gibi aciyo gibi degildi yatarken de rahat ettim sanki ama bi soruyim dedim. 9+1im bugun bunye mi alisti acaba?
Merhaba ben hep bütün konuşmaları okuyorum ama lütfen beni yanlış anlamayın sanki bazı şeyleri çok çok çok kafaya takıyor gibisiniz ben sizin iyiliğiniz için diyorum tekrardan lütfen yanlış anlamayın ama bence biraz akışına bırakın bu kadar vucudunuzu dinlemeyin ya da çok ufak şeyleri bir şey olur mu diye kafaya takmayın emin olun daha mutlu bi hamile olacaksınız 🥰🥰🥰 hani belirti gelir geçer neden bugun belirtim yok diye düşünmeyin en basiti

Yani aslında regl döngüm düzenlidir. Adete yakın birliktelik de olmadı. Bu biraz moralimi bozdu ama hayırlısı. İnşallah güzel şeyler olur.
Benimde öyle canım 6 gün fark çıkıyor bazen 3 gün falan ve geç döllenme değil ovulasyon testiyle takip ettim. Ama doktor olabileceğini asla takmamam gerektiğini söyledi ama yinede moralim bozuluyor

1000119696.jpg

Kızlar merhaba herkese , Mayıs ayında kürtaj oldum kalp durması sebebiyle reglime 4 gün var çift çizgiyi gördüm gerçekten vardır dimi o kadar mutlu ve hüzünlüyüm ki çok korkuyorum bir şey olur diye iyi dileklerinize ihtiyacım var iki farklı markadan test yaptım vardır dimi

Eki Görüntüle 3472593
Kızlar merhaba herkese , Mayıs ayında kürtaj oldum kalp durması sebebiyle reglime 4 gün var çift çizgiyi gördüm gerçekten vardır dimi o kadar mutlu ve hüzünlüyüm ki çok korkuyorum bir şey olur diye iyi dileklerinize ihtiyacım var iki farklı markadan test yaptım vardır dimi
E basbaya var görünüyor :) hadi inşallah bu sefer Allah tamamına erdirsin

Merhaba ben hep bütün konuşmaları okuyorum ama lütfen beni yanlış anlamayın sanki bazı şeyleri çok çok çok kafaya takıyor gibisiniz ben sizin iyiliğiniz için diyorum tekrardan lütfen yanlış anlamayın ama bence biraz akışına bırakın bu kadar vucudunuzu dinlemeyin ya da çok ufak şeyleri bir şey olur mu diye kafaya takmayın emin olun daha mutlu bi hamile olacaksınız 🥰🥰🥰 hani belirti gelir geçer neden bugun belirtim yok diye düşünmeyin en basiti
Çok haklısın canım ama ilk gebelik olunca veya fazla okuyunca, ya da bir sürü sonuçlanmayan gebelik yşayınca insan psikolojisine zor hakim oluyor. Ben ilk gebeliğimde o kadar bişi bilmiyormuşum ki laylaylom geçmişti cidden 😁 Ama dediğin gibi akışa bırakmak lazım; Allaha güvenmek lazım🙏

Ben yine peynirli tost yedim; ama sanırım ekmek yiyemicem daha fazla kötü yapmaya başladı beni…Sebzelerin hepsinden, et, tavuk, kuruyemiş, zeytin, turşu vs hep tiksiniyorum. Meyveler iyi geliyor. Portakal suyu içtim mesela dünya varmış dedim az önce. Su içebiliyorum bir de bol bol🧿

Çok haklısın canım ama ilk gebelik olunca veya fazla okuyunca, ya da bir sürü sonuçlanmayan gebelik yşayınca insan psikolojisine zor hakim oluyor. Ben ilk gebeliğimde o kadar bişi bilmiyormuşum ki laylaylom geçmişti cidden 😁 Ama dediğin gibi akışa bırakmak lazım; Allaha güvenmek lazım🙏
Benimde ilk gebeliğim ama ben olumsuz şeyleri okumayı bıraktım. Bence bebeğe en büyük kötülük stres ve kötüyü çağırmak. Aslında bir şey olmasın diye stres yapıyoruz ama bu daha çok zararlı. Akışına bırakmaya karar verdim. Evrene asla kötü bir mesaj gönderip kötüyü çağırmıyorum inanır inanmazsınız bilmem ama melekler ağzımından çıkan her şeye dua niyetiyle amin diyorlar. Bazı şeyler cidden kafaya takılacak şeyler ama o etiketlediğim arkadaşınki bana çok aşırı geldide o yüzden yazdım. Hani korktum bir şey olurmu bugun midem iyi bir şey olur mu bence bu kadar düşünmeden alışına bırakılmalı ☺️☺️♥️

Benimde ilk gebeliğim ama ben olumsuz şeyleri okumayı bıraktım. Bence bebeğe en büyük kötülük stres ve kötüyü çağırmak. Aslında bir şey olmasın diye stres yapıyoruz ama bu daha çok zararlı. Akışına bırakmaya karar verdim. Evrene asla kötü bir mesaj gönderip kötüyü çağırmamalıyız. inanır inanmazsınız bilmem ama melekler ağzımından çıkan her şeye dua niyetiyle amin diyorlar. Bazı şeyler cidden kafaya takılacak şeyler ama o etiketlediğim arkadaşınki bana çok aşırı geldide o yüzden yazdım. Hani evde ses duydum korktum bir şey olurmu bugun midem iyi bir şey olur mu bence bu kadar düşünmeden alışına bırakılmalı ☺️☺️♥️

Ben de sabah yoğurt granola falan yedim ana aksam yemegi tam bir iskence hem açım hem hiçbir şey canım istemiyor. Her gün sandviç, tost, makarna da yiyemem ki :KK43: Salata benim de aklımda olsun hafif olduğu için iyi gelebilir.
Ben de bu akşam tarhana çorbası yaptım onu içebildim, hem hala aç gibiyim hem de midem bulanıyor çaresiz geçsin diye bekliyorum :KK43:
Çorbalar da iyi gider hem de faydalı yoğurtlu , tavuklu, ben kelle paça seviyorum acılı vs ama o sürekli yenmiyor mide de bulandırmaz herhalde tuzlu ama bilemedim

Benimde öyle canım 6 gün fark çıkıyor bazen 3 gün falan ve geç döllenme değil ovulasyon testiyle takip ettim. Ama doktor olabileceğini asla takmamam gerektiğini söyledi ama yinede moralim bozuluyor
Peki sizin şu an kaçıncı hafta ve duyabildiyseniz ne zaman duydunuz kalp atışını? Cevabınız için teşekkür ederim bu arada. İçim rahatladı

Ben yine peynirli tost yedim; ama sanırım ekmek yiyemicem daha fazla kötü yapmaya başladı beni…Sebzelerin hepsinden, et, tavuk, kuruyemiş, zeytin, turşu vs hep tiksiniyorum. Meyveler iyi geliyor. Portakal suyu içtim mesela dünya varmış dedim az önce. Su içebiliyorum bir de bol bol🧿
Bana da meyve çok iyi geliyor, hem sabah hem akşam çok zorlanırsam meyve yiyorum direkt toparlıyor sanki beni🤩 Su bu haftaya kadar 2 lt içebiliyordum şu an 1 ltyi anca içebiliyorumdur o da yani ilaç vs içtiğim sular dahil :KK43:

X