2 gunde 1 yuzde 55-60 gibi artmasini normal kabul ediyorlar diye biliyorum. Arada daha fazla mi gun var betalarinizin acaba?Merhaba, 5+3 gebeyim, kese göründü ama beta bugüne kadar hep yüzde 55 gibi arttığı için doktor sağlıklı gebelik olmayabilir dedi. Betası iki kat artmayıp sağlıklı doğum yapan bar mı? Bunu duymaya çok ihtiyacım var
Sağlıklı doğumu bilemiyorum ama burada bir arkadaş düşükle sonlandı. Benim ise önce kese sonra bebek sonra kalp atışı duyuldu zayıf bir kalp atışı dediler sonra o da normale döndü şu an kese şekli düzgün değil diye progestan kullanıyorum şimdilik 7 hafta olarak devam ediyor ama düşe de bilir tutuna da bilir dedilerMerhaba, 5+3 gebeyim, kese göründü ama beta bugüne kadar hep yüzde 55 gibi arttığı için doktor sağlıklı gebelik olmayabilir dedi. Betası iki kat artmayıp sağlıklı doğum yapan bar mı? Bunu duymaya çok ihtiyacım var
İnsallah sağlıkla kucağınıza alınSağlıklı doğumu bilemiyorum ama burada bir arkadaş düşükle sonlandı. Benim ise önce kese sonra bebek sonra kalp atışı duyuldu zayıf bir kalp atışı dediler sonra o da normale döndü şu an kese şekli düzgün değil diye progestan kullanıyorum şimdilik 7 hafta olarak devam ediyor ama düşe de bilir tutuna da bilir dediler
Yok aslında 2 gün var ama biraz artış oranı düşük, ama kese göründü insallah sağlıkla gebelik geçirir doğum yaparım2 gunde 1 yuzde 55-60 gibi artmasini normal kabul ediyorlar diye biliyorum. Arada daha fazla mi gun var betalarinizin acaba?
Ay cok sevindim caniiim, darisi basimizaKızlaaaar çok şükür bebişi de gördük kalbi de duyduk bugünGerçekten çok farklı bi his inşallah hepiniz bu duyguyu yaşarsınız
beezuus 6+3’te duymuş olduk kalbi, tabloda ekleyebilir misin?
Evet jel olanı.. Hamileler için die yazıodu sanıyorumlieracın jeli mi ben onu aldım çünkü
Insallah canim, kese gorunduyse duzgunse olmamasi icin hicbir ihtimal yok. Zaten keseden sonra bakmiyolar diye biliyorum artik betaya bile. Icini ferah tut olur mu, guzel olucak hersey inanYok aslında 2 gün var ama biraz artış oranı düşük, ama kese göründü insallah sağlıkla gebelik geçirir doğum yaparım
Benzetmek istemem inşallah seninki sağlıklı ilerler canım ama benim geçen sene böyleydi 2 günde %50-60 arası artıyordu 8.haftamda kürtaj olmak zorunda kaldım çünkü kese büyüdü 22mm oldu ama maalesef boştu dilerim senin için hayırlısı sağlıklısı neyse o olurYok aslında 2 gün var ama biraz artış oranı düşük, ama kese göründü insallah sağlıkla gebelik geçirir doğum yaparım
Beta kaçtı gittiğinizde bu mm olarakEvet bana sa öyle dediler bir de beta düzenli değil valla aklıma bile gelmezdi keseden sonra beta bakmak
İlk görüşüldüğünde 3mm sonra 2 gün sonrası 4mm idi şimdi kese 1,5 cm bebek 9mmBeta kaçtı gittiğinizde bu mm olarak
Rabbım sağlıkla almayı nasip etsinİlk görüşüldüğünde 3mm sonra 2 gün sonrası 4mm idi şimdi kese 1,5 cm bebek 9mm
Öncelikle geçmiş olsun bende senin gibi hurafelere inanmıyorumBugun benim de midem kotulesti iyice kizlarKendimi cok dinlememeye calisiyorum ama hicbisey yemedim yiyemiyorum yemedikce daha fena oluyor sanki
Bundan alakasiz bir sorum olacak size. Haftaya Turkiye`ye gidicem, sac kestiriyim demistim ama annemin hurafesiyle karsilastim. Sizce beklemeli miyim 3 ayin tamamlanmasini, ben de cok inanmam hurafelere ama bi korktum
İçinize ferahYok aslında 2 gün var ama biraz artış oranı düşük, ama kese göründü insallah sağlıkla gebelik geçirir doğum yaparım
2200 lerde idi kalp atışına kadar beta baktılar sonra bıraktılar sonra 3 gidişimde de kalp atışı toparladıBeta kaçtı gittiğinizde bu mm olarak
Elhamdülillah kardeşim rabbim korusun.adet tarihinize göre kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını2200 lerde idi kalp atışına kadar beta baktılar sonra bıraktılar sonra 3 gidişimde de kalp atışı toparladı
Merhaba; peki mesela böyle iken mide bulantısı vb gebelik belirtileriniz var mıydı 8. haftaya kadar?Benzetmek istemem inşallah seninki sağlıklı ilerler canım ama benim geçen sene böyleydi 2 günde %50-60 arası artıyordu 8.haftamda kürtaj olmak zorunda kaldım çünkü kese büyüdü 22mm oldu ama maalesef boştu dilerim senin için hayırlısı sağlıklısı neyse o olur
Ben de kestiricem; deniz havuz derken uçları facia oldu. Hem hamilelikte vitaminli vitaminli güzel uzar :)di mi ya bence de oyle de iste bizi yetistiris bicimleri insani korkutuyor, ben gidince kestiriyim
Benim var canim sarimsiKızlar akıntısı olan var mı ya? Tahliller temiz çıktı idrarda enfeksiyon vs yok ama bı akıntım oluyor arada. Koku kaşıntı yok çok şükür.