Ben 5.aya dek kustum, Tanrım, şükretmelisin!! 7.haftada başladı yoğun kusmalarım, işe giderken de ilaç kullanmak zorunda kalmıştım ilk inde. Şimdi de sizin gibi, ara ara bulantı oluyor fakat henüz kusma olmadı. Olmasın da.. Berbat bir şey.. Bazılarında bulantı bile olmuyor. Herkeste farklı.. Buna asla üzülmemelisin..Panik mi olmalıyım yani
Doktorum bana kahveyi yasaklamadı, çok ilginç. Deniz yasak diyenler, kahve yasak diyenler... Yani 1 fincan Türk kahvesinin yahut demleme kahvenin ne zararı olabilir.. Alkol değil ya.. Abartmadan içilmeli hepsi bu.. Çok ilginç gerçekten.Çay çok problem değil de kahve beni çok zorluyor bazen mis gibi kokuyor ofiste
Hiç unutmam. İlk hamiliğimde doğuma kadar kustum. Öyle ki bakkala diye çıkardım. Dönüşte köşe başlarında kusmadan eve dönemezdim. Öyle rezil bir haldeydim. Şükür bunda henüz bulantım yokBen 5.aya dek kustum, Tanrım, şükretmelisin!! 7.haftada başladı yoğun kusmalarım, işe giderken de ilaç kullanmak zorunda kalmıştım ilk inde. Şimdi de sizin gibi, ara ara bulantı oluyor fakat henüz kusma olmadı. Olmasın da.. Berbat bir şey.. Bazılarında bulantı bile olmuyor. Herkeste farklı.. Buna asla üzülmemelisin..
Ben 1 saat sonra gidip duyacağımı umuyorum.Kızlar grubumuzda kalp atışı duyan olmuş muydu, deneyimleri bizimle paylaşsın ben kaçırmış olabilirim belki
Ayy ne kötü bir şey doğuma dek... Allah size sabır vermiş. Ben de ilkinde 6.haftada mıydı.. Şok olmuştum, doktorlar çocuğun olmaz demişlerdi, olunca epey şaşırdım. Hayret demiştim, herkesin midesi bulanır kusar başı döner benim hiç olmadı.. Aradan 1 hafta geçti ve feleğim şaşmıştı. Hep şu ağızda eriyen şeylerden kullanmıştım. Umarım yine olmaz. Elim böğrümde bekliyorum ne zaman kuscam dieHiç unutmam. İlk hamiliğimde doğuma kadar kustum. Öyle ki bakkala diye çıkardım. Dönüşte köşe başlarında kusmadan eve dönemezdim. Öyle rezil bir haldeydim. Şükür bunda henüz bulantım yok
Ayy çok heyecanlı, bizi de haberdar edin mutlakaBen 1 saat sonra gidip duyacağımı umuyorum.Heyecanlı yım...
Selamlar, o haftada bende de baya olmuştu. Regl sancısı gibi, aynısı. Doktor çok normal geçer 3-5 güne demişti. Geçti.Kızlar günaydınnnnn hamişlerrrr
Sizinde özellikle sabahları uyandığınızda adet olacakmış gibi kasık ağrınız bel ağrınız oluyor mu yoksa ben daha regl gecikmesinin 4.günündeyim ondan mı ağrıyor acaba
Ben uygulamaya göre 4+0 hafta
Aa ben onu 17 senedir içiyorum, sabah uykudan önce gözünü açınca iç, sonra geri uyu. Ben annem, yıllardır böyle yaparız. Uyanınca da istediğini yiyip içersin.Uff ya hemen geçse bu zamanlar keşke. Ama yemek yedikten sonra hafifliyor biraz sanki. Bende tsh yüksekliği vardi levotron iciyorum o yüzden yarım saat beklemek zorundayim ya o kötü oluyor ağzıma bişey de atamıyorum hemen
1 cam şişeye Salatalık, nane, limon, yaban mersini, elma, portakal, tarçın ya da karanfil... (meyve sebze kabukları da olur) Ne istiosan koy, at dolabaMerak etmeyin iyi haberler gelecekSarimsi akintiniz devam ediyor mu? Benim devam. Su da icemiyorum kendimi cok zorlasam da icim almiyor ama cok onemli su icmek
Keseyi alttan mı yoksa karından mı görmüştünüz? 4+3 çok erken karından göremedi benim doktorumÇook sevindim ne kadar rahatlamışsınızdırBenim de doktor kontrolüm yarın, 6+3 olucaz en son 4+3te keseyi görmüştük sadece inşallah sağlıkla devam etmiştir
Cok tesekkur ederim tarifiniz iciin1 cam şişeye Salatalık, nane, limon, yaban mersini, elma, portakal, tarçın ya da karanfil... (meyve sebze kabukları da olur) Ne istiosan koy, at dolaba
.. Hem için ferahlar hemde aromalı su içmek daha güzel. Sade içemiosan bir de böyle dene derim. Aklında olsun.
Şaka mı... Benm doğumdan 3 ay sonra hamile olan arkadaşım var. Fark edemedi kızcağız, 5.ayda karın ağrısı ile gidince fark etti hatta..doğurdu, ikiz gibi büyüttü. Bence bir doktora gidin. Ne olur ne Olmaz.Selamün aleyküm anneler ve anne adayları ben 3 ay önce doğum yaptım 28 günde adet olurdum bu ay geciktim test yaptım artı Med marka erken gebelik testi 10 dk da silik bir çizgi belirdi bu yalancı pozitif mıdır yoksa hamile olabilir miyim
Şey var böyle cam şerbetlik gibi musluklu oluyor, şişeler. 2 lt lik de var. Ondan ofiste masanın üzerine koysan, içine de istediğin şeyleri karıştırsan.. Aslında soda da ekleyebilirsin.. Yurt dışında çoğu insan su içmio mesela, hep soda içiolar.Cok tesekkur ederim tarifiniz iciinAslinda sade suyu baya icerim ama midem dolu gibi hep, hele bisey yedikten sonra artik hic icemez oldum. Simdi ofiste 3 tane 500ml lik siseyi aldim, zorlayarak iciyorum aksama dek 1,5 burada bitirsem aksam da evde 1 icsem olur heralde.
Ya soda zararli maden suyu icin dedikleri icin ben gazli hicbiseyi icmiyorum, portakal suyu ve suŞey var böyle cam şerbetlik gibi musluklu oluyor, şişeler. 2 lt lik de var. Ondan ofiste masanın üzerine koysan, içine de istediğin şeyleri karıştırsan.. Aslında soda da ekleyebilirsin.. Yurt dışında çoğu insan su içmio mesela, hep soda içiolar.
Aslında ağız alışkanlığı. Mineralli su, diyorlar. Içine koyabilirsin.Ya soda zararli maden suyu icin dedikleri icin ben gazli hicbiseyi icmiyorum, portakal suyu ve su
Yapabilirim dediginizi, cok tesekkur ederiiiimAslında ağız alışkanlığı. Mineralli su, diyorlar. Içine koyabilirsin.
Yaaa çok sağ ol canım benimAyy ay o kadar sevindim kiiiii masallah masallah kuzum, cok mutluyum senin iciiiinNasil hissettigini tahmin bile edemiyorum icim rahatladiiii
Amin çok teşekkür ederim, Allah ım sağlıkla göstersin inşallahben de Pazartesi duyucam inşallah kalp atışını ya darısı başımıza; size hayırlı olsun
Yaaa canim tahmin bile edemiyorum gercekten dogru o kadar farkli bi duygudur kiiiiYaaa çok sağ ol canım benimo kalp atışını gördüğümüz an o kadar güzeldi kii duyduğumuzdaki hislerimi tahmin bile edemiyorum şu an. Allah ım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
Senin de güzel haberlerini alıcaz inşallah birkaç güne