Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun ❤️ benim aklımda 7. Hafta diye kalmstiniz 🙃 çok şükür darısı kalp atımını duymaya sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Evet canım 3 temmuz sat a göre öyle gösteriyor uygulama. Ama işte geçen ay kimyasaldan sonra kanamam uzun sürdü ve geç yumurtladım. Onun etkisinden sanırım doktor öyle söyledi tahmin ediyordum zaten.

Amin inşallah, çok teşekkür ederim 🤗 ❤️
 
Ay masallah, ilerden gitsin. Sonra satla esitleniyormus zaten bi zaman sonra diyolar. Ama ilerden gitmesi daha da guzel gercekten :KK200:
Benim geçen hafta doktorumda 2 gün ilerideydi. Bugün devlet hastanesine gittim 2 gün geride çıktı. Arada dört gün var yani. Sordum ben de. Bizim aletler hocanın aletleri kadar iyi değil dedi doktor.😃 aletten alete de günü değişiyor yani.
 
Çook sevindim ne kadar rahatlamışsınızdır😍🙏🏻 Benim de doktor kontrolüm yarın, 6+3 olucaz en son 4+3te keseyi görmüştük sadece inşallah sağlıkla devam etmiştir🙏🏻
Evettt birazcık rahatladık çok şükür 🙏🤗

Oyy maşallah size de 😍😍 kalp atışını duyarsınız inşallah yarın güzel haberlerle gelirsiniz
 
Yaaa canim tahmin bile edemiyorum gercekten dogru o kadar farkli bi duygudur kiiii :KK200: daha da guclu guclu duyucaksin bi sonrakinde iyice miss gibi olucakkk. Insallah caniim darisi basima ben de senin gibi guzelce paylasirim:KK74:
İnşallah kuzuum, dört gözle bekliyorum senin de güzel haberlerini inşallah 😍😍😍🙏
 
Şaka mı... Benm doğumdan 3 ay sonra hamile olan arkadaşım var. Fark edemedi kızcağız, 5.ayda karın ağrısı ile gidince fark etti hatta..doğurdu, ikiz gibi büyüttü. Bence bir doktora gidin. Ne olur ne Olmaz.
Yarın bir kan vericem galiba canım bu test ne kadar güvenilir bilmiyorum ama test pozitif çıktı
 
Ben 5.aya dek kustum, Tanrım, şükretmelisin!! 7.haftada başladı yoğun kusmalarım, işe giderken de ilaç kullanmak zorunda kalmıştım ilk inde. Şimdi de sizin gibi, ara ara bulantı oluyor fakat henüz kusma olmadı. Olmasın da.. Berbat bir şey.. Bazılarında bulantı bile olmuyor. Herkeste farklı.. Buna asla üzülmemelisin..
Benim de ilk hamileliğim öyle geçmişti. O kadar ağır geçsin istemem ama belirti bi kendini gösterip bi durunca korkuyorum.
 
Keseyi alttan mı yoksa karından mı görmüştünüz? 4+3 çok erken karından göremedi benim doktorum
direkt alttan baktı karnı denemedi bile açıkçası, çok erken olduğu için alttan anlaşılır dedi. kese de küçüktü 3mmydi başta çok korkmuştum ama haftayla ve betaya göre uyumluymuş, şimdi de heyecanla yarını bekliyorum🙏🏻
 
Evet demi özellikle yatakta dönerken çok acıyor benim de sabah hafiflesiyor gibi ama üst kısım yine hafif hassas yani. Bulanti ne zaman başlıyor tahmini ben 5+2 deyim kahvaltı yaparken hafif kalkti gibi midem ya
7.haftaya girin o zaaman Allah diye bağıracaksınız tabi inşallah olmaz. Ama mahvolmuş durumdayın tuvaletten çıkamıyorum
 
X