Ilk zamanlar bende de vardi simdi gun icinde cok cok az yokluyor sonra gidiyor normal merak etmeyinKızlar günaydınnnnn hamişlerrrr
Sizinde özellikle sabahları uyandığınızda adet olacakmış gibi kasık ağrınız bel ağrınız oluyor mu yoksa ben daha regl gecikmesinin 4.günündeyim ondan mı ağrıyor acaba
Ben uygulamaya göre 4+0 hafta
ayyy cok tatli masallaah2024 nisan annelerinden selamseneye bu zamanlarda bebişleriniz bu hallerde olacak şimdiden bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı ve hamilelik dahil tüm anların keyfine varmanızı diliyorum
Eki Görüntüle 3469070
Cok cok guzel haberlerle gel insallahGünaydın kızlar duanıza ihtiyacım var bugün 4.30 da randevum var kalp atışı için inşallah sıkıntısız geçer heyecanlıyım
AMİN EN BANA GÖRE EN ÖNEMLİ RANDEVU BEN ŞUAN CAN ATIYORUM MESELA İNŞALLAH EN GÜZEL HABERLERİ YAZACAKSINIZ BEN İNANIYORUMGünaydın kızlar duanıza ihtiyacım var bugün 4.30 da randevum var kalp atışı için inşallah sıkıntısız geçer heyecanlıyım
Uff ya hemen geçse bu zamanlar keşke. Ama yemek yedikten sonra hafifliyor biraz sanki. Bende tsh yüksekliği vardi levotron iciyorum o yüzden yarım saat beklemek zorundayim ya o kötü oluyor ağzıma bişey de atamıyorum hemenGünaydın canim haftamız ayni
Artık yavaş yavaş bulantı tiksinmeler başlıyor bu haftalardan sonra. Bende çok kötüyüm mide olarak 2 gündür basladi. İlaç içmeye başlamıştım bende progesgan ona bağladım ama ondan değilmiş. Çünkü özellikle sabah uyandığımda bu haldeyim daha ilacı icmeden
Canım sürekli olmaz ki, korkma benceOff kızlar benim mide bulantım yok bugün; çok endişeliyim ya bişi mi oldu diye
Ay inşallahCanım sürekli olmaz ki, korkma bencehergün aynı belirtiler olmaz demişlerdi
Hadi inşallahGünaydın kızlar duanıza ihtiyacım var bugün 4.30 da randevum var kalp atışı için inşallah sıkıntısız geçer heyecanlıyım
Bana 2 hafta sonra gel dedi yaPazartesi gideceğim bir hafta dolacak o zaman
Oyle dusunmeyin, ona bakarsaniz benim de oyle bir mide bulantim yok. Boyle okuyunca insan tetikleniyorOff kızlar benim mide bulantım yok bugün; çok endişeliyim ya bişi mi oldu diye
Evet karından görüldüKarından mi görüldü acaba?
Çok güzel haberler alıp gel inşallahGünaydın kızlar duanıza ihtiyacım var bugün 4.30 da randevum var kalp atışı için inşallah sıkıntısız geçer heyecanlıyım
Geçen haftaya kadar ne yesem mide bulantısı yapıyordu bu hafta böyle bir belirtim yok. Hatta kontrole kesin kötü bir şey duyacağım diye gittim ama her şey normaldi. Canını sıkıp üzme kendini normal.Off kızlar benim mide bulantım yok bugün; çok endişeliyim ya bişi mi oldu diye
Masallah bakin bebis buyuyooor <3 Cok sevindim sizin iciiinMerhabalar
Beni biliyorsunuz beta düzensiz artmıştı. Dış gebelik mi dediler sonra kese olması gereken yerde değil dediler sonra doğru yere geldi. Sıra ile yolk ve kalp atışı oldu ama yavaş dediler sonra lekelenme ile gittim vs. Bugün ki son durum kalp atışımız 100 idi 128 olmuş yani toparlamış kese şekli çok güzel değil ama kötü de değil. Boyutları hafta ile uyumlu 2 hafta sonra yine gideceğiz. Eki Görüntüle 3469294
gayet normal bende de öyle oldu hatta adet olmayı bekledim resmen şuan bile hala var birde aşırı uykusuzluk başladı bende
İçime su serptinizGeçen haftaya kadar ne yesem mide bulantısı yapıyordu bu hafta böyle bir belirtim yok. Hatta kontrole kesin kötü bir şey duyacağım diye gittim ama her şey normaldi. Canını sıkıp üzme kendini normal.
Allah sağlıkla tamamına erdirsinMerhabalar
Beni biliyorsunuz beta düzensiz artmıştı. Dış gebelik mi dediler sonra kese olması gereken yerde değil dediler sonra doğru yere geldi. Sıra ile yolk ve kalp atışı oldu ama yavaş dediler sonra lekelenme ile gittim vs. Bugün ki son durum kalp atışımız 100 idi 128 olmuş yani toparlamış kese şekli çok güzel değil ama kötü de değil. Boyutları hafta ile uyumlu 2 hafta sonra yine gideceğiz. Eki Görüntüle 3469294
Çok sevindim çoooookMerhabalar