- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 35
Kaçıncı haftadasın? Güzel haberlerle gelGünaydın kızlar duanıza ihtiyacım var bugün 4.30 da randevum var kalp atışı için inşallah sıkıntısız geçer heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı haftadasın? Güzel haberlerle gelGünaydın kızlar duanıza ihtiyacım var bugün 4.30 da randevum var kalp atışı için inşallah sıkıntısız geçer heyecanlıyım
7+4 deyim canım amin inşallahKaçıncı haftadasın? Güzel haberlerle gel
6+5 benimİçime su serptiniz Sizin kaç hafta?
Haftaya pazartesi 3’te gideceğim; 6+6 olacağım.Oyle dusunmeyin, ona bakarsaniz benim de oyle bir mide bulantim yok. Boyle okuyunca insan tetikleniyor Her belirti her gun devam etmek zorunda degil bir artar bir azalir icinizi ferah tutun. Guzel olucak insallah, ne zamandi kontrolunuz?
Merak etmeyin iyi haberler gelecek Sarimsi akintiniz devam ediyor mu? Benim devam. Su da icemiyorum kendimi cok zorlasam da icim almiyor ama cok onemli su icmekHaftaya pazartesi 3’te gideceğim; 6+6 olacağım.
Ahh inşallahEvet bugün de devam ediyor; ben normalde çok az su içerim; kendimi zorluyorum işte iki litre bitireyim diye:/Merak etmeyin iyi haberler gelecek Sarimsi akintiniz devam ediyor mu? Benim devam. Su da icemiyorum kendimi cok zorlasam da icim almiyor ama cok onemli su icmek
Ben de asiri icerim ama bi kac gundur icim almiyor, zorlamaya calisiyorum ben de enfeksiyon olusmasin diye icmek lazim her ihtimale karsiAhh inşallahEvet bugün de devam ediyor; ben normalde çok az su içerim; kendimi zorluyorum işte iki litre bitireyim diye:/
Kalp atışı kesin görünür diye öyle çağırmıştır. Benim kontrol sürem 10 gün bu süre içine sığdırmış olabilir.Bana 2 hafta sonra gel dedi ya
Çok şükür inşallah daha da güzel haberler alırsınız çok sevindim sizin adınızaMerhabalar
Beni biliyorsunuz beta düzensiz artmıştı. Dış gebelik mi dediler sonra kese olması gereken yerde değil dediler sonra doğru yere geldi. Sıra ile yolk ve kalp atışı oldu ama yavaş dediler sonra lekelenme ile gittim vs. Bugün ki son durum kalp atışımız 100 idi 128 olmuş yani toparlamış kese şekli çok güzel değil ama kötü de değil. Boyutları hafta ile uyumlu 2 hafta sonra yine gideceğiz. Eki Görüntüle 3469294
Kızlar 10.gün 393 değer nasıl
Son adet tarihiniz neydi geç döllenme olabilirKızlar 10.gün 393 değer nasıl
Çok sevindim canım. İnşallah çok daha güzel haberler alırsın. Darısı başıma. Senin beta artışın nasıldı?Merhabalar
Beni biliyorsunuz beta düzensiz artmıştı. Dış gebelik mi dediler sonra kese olması gereken yerde değil dediler sonra doğru yere geldi. Sıra ile yolk ve kalp atışı oldu ama yavaş dediler sonra lekelenme ile gittim vs. Bugün ki son durum kalp atışımız 100 idi 128 olmuş yani toparlamış kese şekli çok güzel değil ama kötü de değil. Boyutları hafta ile uyumlu 2 hafta sonra yine gideceğiz. Eki Görüntüle 3469294
Güzel bence benim 9. Gün betam 213 çıkmistiKızlar 10.gün 393 değer nasıl
Evet evet adet olacağım sanıyordum ben de şu an 5 haftayım tam hala arada oluyor geceleri ve sabah üzeriKızlar günaydınnnnn hamişlerrrr
Sizinde özellikle sabahları uyandığınızda adet olacakmış gibi kasık ağrınız bel ağrınız oluyor mu yoksa ben daha regl gecikmesinin 4.günündeyim ondan mı ağrıyor acaba
Ben uygulamaya göre 4+0 hafta
Normal canım; artış oranı önemli kaç olduğu değil.Kızlar 10.gün 393 değer nasıl
5. haftada 20 değer bile normalKızlar 10.gün 393 değer nasıl
Cumartesi tekrar vercem bakalımNormal canım; artış oranı önemli kaç olduğu değil.
Hangi hastane doktorunuz kim acaba canımMerhaba, eğer Kocaeli'deyseniz kendi doktorumu önerebilirim